ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2018 | 17:21

Ξενέρα

Είμαι με κάποιον εδώ και κάτι μήνες. Στις αρχές μου είχε πει ότι πριν με γνωρίσει έκανε σεξ που και που με μια από την παρέα του. Έχουμε βγει κιόλας με αυτή την παρέα όλοι μαζί.Αυτή με στραβοκοιτούσε. Δε ξέρουν όμως ότι ξέρω.Είναι κάτι που δε μπορώ να διαχειριστώ ή να χωνέψω. Μπορεί αυτή να μην έρχεται πλέον όταν είμαστε κι εμείς (μάλλον τον γουστάρει ακόμη;), αλλά σχεδόν κάθε φορά ακούω το όνομα της και μαθαίνω νέα της.Τι να κάνω; Να τους πω να το κόψουν γιατί ξέρω; Ή να το βουλώσω και να υπομείνω αυτή την κατάσταση. Που υπάρχει η πιθανότητα να ξαναβγούμε και να έρθει κι αυτή κάποια στιγμή.Φυσικά δεν θα του πω να ξεκόψει από τους φίλους του.Είμαστε 30+.
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα μπορούσε να πει ο ίδιος στους φίλους του να μην αναφέρουν την άλλη όταν είσαι μπροστά αλλά εφόσον δεν το έχει κάνει, είτε δεν του κόβει πολύ είτε δεν ενδιαφέρεται αρκετά για σένα ώστε να καταλάβει ότι έρχεσαι σε δύσκολη θέση.
Να το βουλώσεις.Μαζί σου δεν ειναι τώρα ρε κουκλίτσα μου;Τι ακριβώς ζηλεύεις και δεν μπορεις να διαχειριστείς;Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο με τη χαζό ζήλια και την κτητικοτητα...Πλας είναι παρεακι όπως λες,οπότε είναι λίγο άκυρο να υποδείξεις τι να λένε και για ποιόν.Τα νέα της λένε στην τελική,δεν σου λένε πως την πηδαγε κι αν ηταν ωραία...πφφφ εκνευρίζομαι.Μην βρισκετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Απεργία την Πρωτομαγιά