ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2018 | 18:05

Η κουκλιτσα του Τσακι

Πριν ενα χρονο ηρθε ενα ζευγαρι απο πανω μας με το 3χρονο κοριτσακι τους. Εν τω μεταξυ ο ιδιοκτητης εκανε ανακαίνιση στο σπιτι και εβαλε πατωμα για κακη μας τυχη. Η κρουλα τους ειναι ενα πανεξυπνο παιδακι για την ηλικια του αλλα διαολος!!αφου της εχω βγαλει 2 παρατσουκλια. Το παιδι του Τσακι και ο εξορκιστης. Ολη μερα πρωι μεσημερι βραδυ ακους ενα ποδοβολητο και στριγκλιες. Στην αρχη χτυπησαμε το ταβανι. Μετα ανεβηκαμε κ πανω οχι με εντονο τονο απλα τους ειπαμε οτι ειναι ενοχλητικο αυτο το πραγμε να το ακους συνεχομενα.. Η απαντηση ηταν ναι εχετε δικιο φταιει το πατωμα θα ερθει κ ο χειμωνας να στρωσουμε........ Τη 2η φορα που ξανακαναμε παρατηρηση η απαντηη του ΠΑΤΕΡΑ ηταν τι ν κανω να το σκοτωσω;;;;;;;; Δεν ειμαστε παραλογοι κ στον εναμισι χρονο οταν γινεται αυτό μερα παραμερα χωρις υπερβολες νομιζω οτι αγγιζει τα ορια της υπομονης. Αστυνομια δεν καλω γτ δεν εχει νοημα. Η μονη λυση ειναι να ανεβω στην ταρατσα απο πανω τους κ να ποδοβολω κατα ριπας οπως η κορουλα τους ΜΗΠΩΣ καταλαβουν. Προσφατα αποκρλτησαν κ 2ο παιδι. Και ρωτω. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΗΡΙΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ. Και γω εκανα παιδι κ ζωιρο για αγορι αλλα ετσι δεν το αφηνα να κανει. Φυσικα ωρες ωρες με τρελαινε αλλα με τις 1002 ερωτησεις του και τα ξεσπασματα ενος μπομπιρα αλλα ειχα τον τροπο να μην μου ανεβει στο σβερκο. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν εσείς είχατε κάνα σκυλί να γαυγίζει ολη την ώρα και να μην τους αφήνει σε ησυχία, τώρα όλοι θα έλεγαν "αν δε μπορείς να φροντίσεις το σκυλί, τι το πήρες" ; Το ίδιο όμως ισχύει και για τα παιδιά, μόνο που πολλοί (ίσως επειδή οι ίδιοι έχουν παιδιά στην ίδια κατάσταση) θα πάρουν το μέρος τους.Τα παιδιά είναι αστείρευτες πηγές ενέργειας (οκ, όχι όλα, αλλά πολλά). Θέλουν να τρέξουν να παίξουν και να εκτονωθούν. Αν οι γονείς δεν έχουν χρόνο/όρεξη να τα πάνε σε κάνα πάρκο ή μια βόλτα ή οτιδήποτε, αλλά τα κλείνουν σπίτι, λογικό είναι πως θα εκτονωθούν εκεί μέσα.Γενικά πολλοί υποτιμούν το χρόνο και την ενέργεια που χρειάζεται ένα παιδί από μέρους τους. Το δυστύχημα είναι οτι εσύ δεν μπορείς να τους κάνεις καλύτερους γονείς. Ούτε και η αστυνομία. Η μόνη λύση είναι η αλλαγή σπιτιού για να βρείς την ησυχία σου.
Όχι, και ένας από τους λόγους είναι οτι δεν έχω την ενέργεια/όρεξη/χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους όσο πρέπει.Αλλά οι γείτονές μου έχουν παιδιά, και δεν είχαμε ποτέ τέτοια θέματα. Εννοείται οτι τα ακούς, αλλά σε νορμάλ επίπεδο. Βέβαια οι γονείς, ενώ δουλεύουν, έχουν την όρεξη και γουστάρουν να ασχολούνται μαζί τους. Κάνουν δραστηριότητες, πηγαίνουν εκδρομές, και τον υπόλοιπο καιρό αλωνίζουν στη γειτονιά με τα ποδήλατα (οκ, αυτό είναι λιγο δύσκολο αν μένεις σε μεγαλούπολη). Είμαι σίγουρη οτι το βράδυ πέφτουν ξερά για ύπνο.Αναμφίβολα είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά. Και κυρίως για αυτό θαυμάζω όσους το κάνουν καλά.
Alternative, υπάρχουν φυσικά και παράξενοι γείτονες που με τον παραμικρό θόρυβο ενοχλούνται. Έχεις δίκιο.Απλά το κείμενο δεν μου έδωσε την εντύπωση οτι μιλάμε για τέτοια περίπτωση. Δεδομένου κιόλας οτι η εξ. έχει κι αυτη παιδί και όσο να πεις μια μεγαλύτεη κατανόηση και γνώση όσον αφορά το θόρυβο που μπορεί να προκαλέσει ένα παιδί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ