ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2018 | 23:34

Τίτλοι τέλους.

Αν και είχα δώσει πολλές ευκαιρίες τελικά κατάλαβα ότι ποτέ δεν θα έχω την προτεραιότητα στις υποχρεώσεις του...θα είμαι πάντα η τελευταία των τελευταίων... κρίμα...έχασα πολύτιμο χρόνο αλλά ευτυχώς τώρα πια έμαθα...αν και δεν θα το διαβάσει ποτέ θέλω να του πω ευχαριστώ για το μάθημα που μου δίδαξε....να μην υποχωρώ για κανένα λόγο...οποίος θέλει και χρόνο βρίσκει και αφορμές...όλα τα άλλα είναι απλά δικαιολογίες..
1
 
 
 
 
σχόλια
Όταν υπάρχει μια ανισότητα σε ευκαιρίες λάθη, στραβά και πάθη εμφανή και μεγάλη... η φάση χωλαίνει. Πώς εσύ έβρισκες χρόνο, τρόπο και σκεφτόσουν μην το ένα και μην το άλλο γιατί δεν θα ήθελες να τον παραμελήσεις ή να τον πληγώσεις; Ή πώς αδημονούσες να βρεθείτε κι αυτός φεεεεεεεεεεέτα, ε ναι. Αδιαφορούσε. Μπορείς να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου που αντί για πικρία αποφάσισε να έχει μια χρήσιμη γνώση σαν εφόδιο από εδώ και μπρος. :)

Απεργία την Πρωτομαγιά