ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2018 | 13:17

Σήμερα είμαι τριάντα...

Κλείνω τα 30 σήμερα και μια μελαγχολία με κατακλύζει.Πως περάσαν τα άτιμα τα χρόνια...Δεν είμαι νέος πια,υποτίθεται είμαι σε ώριμη ηλικία αλλά μόνο έτσι δεν αισθάνομαι.Και χάλια σε όλα τα επίπεδα,άνεργος,μόνος,με 1-2 φίλους.Τύψεις με κυνηγάνε για τις ευκαιρίες που έχασα,σαν ερινύες.Θα τα πιω και σήμερα για να ξεχαστώ μου φαίνεται...
3
 
 
 
 
σχόλια
Αμάν πια αυτή η καραμέλα με τα 30 λες και είναι κατάρα!Νέος είσαι ακόμα,ούτε στα μισά δεν έχεις φτάσει ήμαρτον.Χρόνια σου πολλά και πραγματικά πάρτο αλλιώς.Με έχουν κουράσει αυτές οι δηλώσεις,με κάνουν να νιώθω 100 χρονών και είμαι 33.
Καταρχήν χρόνια πολλά Πολύχρονος.Μια χαρά νέος είσαι άκου ώριμος άντρας....Ώριμοι άντρες είναι πάνω από 60 μην σου πω...Ό,τι δεν σου αρέσει στην ζωή σου προσπάθησε να το αλλάξεις δες την ζωη σου λιγο πιο θετικα.
''Δεν είμαι νέος πια ''Ορίστε;;; Θα μας τρελάνεις καλέ;;; Αν είσαι μεγάλος στα 30, εγώ για σένα θα είμαι μια παλιόγρια ετών 32 και κάτι! Άσε μας καημένε! Καταλαβαίνω ότι σε έπιασε μια κρίση στα 30 που όλοι μας λίγο πολύ μας γίνεται γιατί συνηθίσαμε να λέμε το 20 +. Αλλά εσύ υπερβάλλεις δραματικά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ