ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2017 | 00:49

Σχέση από φιλία

Γεια σας Είμαι φίλος με μια κοπέλα π γνώρισα στη σχολή και μου άρεσε από τη πρώτη στιγμή .Τελικά επδ δεν είπα τπτ φτιάξαμε μια πολύ καλή φιλική σχέση. Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Αν θα πρέπει να της το πω με το κίνδυνο να μ πει όχι και να τη χάσω ετσι για πάντα. Βασικά δεν ξερω αν νιωθει κατι για μενα και φοβαμαι μηπως απογοητευτω αν μαθω την αληθεια .Κανεις απο τους δυο μας δεν ειναι σε σχέση . ΤΙ να κάνω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Προς θεού μην της το πεις!Τουλαχιστον οχι με λόγια.Τωρα ειναι λιγο δύσκολο να γίνει κάτι,με όσες γυναίκες είχα σχέσεις(ερωτικες γιατι φιλικές δεν υπήρξαν ακόμα ποτε)έκανα κίνηση αμέσως.»Χωσου»αλλα Οχι με λόγια και μνμ στο fb.
Κοίτα, το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να το δεις έτσι, αλλά δεν είσαστε φίλοι. Αυτή είναι φίλη σου, ίσως. Εσύ θέλεις κάτι άλλο, και απλώς ανέχεσαι αυτή την κατάσταση. Σε τελική ανάλυση, προτιμάς να της την πέσει κάποιος και να την χάσεις χωρίς να έχεις προσπαθήσει; Γιατί αν συνεχίσεις έτσι, αυτό θα γίνει κάποια στιγμή.Κάτι ακόμα: "Βασικά δεν ξερω αν νιωθει κατι για μενα"Αν δεν έχεις ιδέα για αυτό (μα ούτε μια;) δεν νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ