ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2017 | 23:02

Ένας ακόμα απένταρος φοιτητής

Όπως καί πολλά αλλά άτομα, είμαι καί εγώ απο τους φοιτητές που μετράνε το πεντάλεπτο καί που το ρύζι έχει γίνει πολυτέλεια. Αλλά ρε παιδιά θέλω να σας πώ, μην τα βαζετε κάτω, σκεφτείτε τους στόχους σας. Καί αυτήν την ιδέα πού έχουμε αναπτύξει στην Ελλάδα ως "φοιτητική ζωή" για εμένα είναι μπούρδες, δεν χρειάζεται να είσαι όλη μέρα για καφέ και μετά ξενύχτι, και στήν τελική αν πας να σπουδάσεις γιά αυτό το λόγο, κάτσε καλύτερα σπίτι σου, γιατί αυτό δείχνει ασέβεια πρός τούς δικούς σου, που παλεύουν να σε στηρίξουν οικονομικά για να έχεις ένα καλύτερο μέλλον. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, εγώ απλά ήθελα να πώ πως και εγώ περναω πολύ δύσκολα, αλλά ταυτόχρονα περνάω και πολύ ωραία. Μου αρκεί να κάτσω να αραξω σε μια πλατεία με τους φίλους μου, η να πάω μια απλή βόλτα, και μετά νιώθω γεμάτος. Είμαι απο τους πρώτους στο έτος μου , καί χαίρομαι που κάνω περήφανους τούς δικούς μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απο το να κανείς τούς ανθρώπους που σε μεγάλωσαν, Περήφανους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Και πολυ σωστά πράττεις. Δεν ειναι ούτε τα κλαμπ ούτε οι καφέδες ο ορισμός της φοιτητικής ζωης. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορεις να κανεις με φίλους και τόσες ευκαιρίες για δωρεαν ή φθηνή ψυχαγωγία που τουλάχιστον θα λες αργότερα πως πέρασες υπέροχα φοιτητικά χρονια αναπολώντας τις στιγμές και όχι βιώνοντας μια συνεχή ρουτίνα στον καναπέ με το φραπέ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ