ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2017 | 21:36

Οχι οτι απάντησα

Ο σύντροφος μου , μου είπε : > Και έπειτα συνέχισε ανενόχλητος το τηλεφώνημα του με το φίλο του μιλώντας για τη κοπέλα που ανήκει στη παρέα του φίλου του,από της οποίας το σπίτι μόλις πριν μια ώρα φύγανε, καθώς βλέπανε όλοι μαζί τον αγώνα. Ε και γω , πως να το πω να μη φανεί υπερβολικό; Δε βαριέσαι θα το πω, εξάλλου μόνο εσείς θα με διαβάσετε. Ε και γω πληγώθηκα ρε παιδιά. Βλακεία μου; Όχι οτι το είπα. Αλλά αποσύρθηκα και έκλαψα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Οκ κ εσύ θαυμάζεις και άλλα αγόρια. Αλλά το να του το έλεγες με τέτοιο τρόπο δε θα ήταν σαν να ήθελες να τον υποτιμήσεις; Γενικά βρες έναν που θα σε σέβεται.
Σωστό δεν είναι αλλά δεν θα σου πρότεινα να του το πεις κ να του ανεβάσεις το ηθικό που ίσως στόχευε .Υπαρχει μια λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την ειλικρίνεια από την κακοήθεια κ στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν κακοήθεια ?. Απλά ασε λιγο καιρο κ κόλακεψε μπροστά του καποιον ιδιαίτερα έντονα κ θα πάρει το μήνυμα κ χωρίς πολλά λόγια.
Τώρα μιας και είμαστε εμείς κι εμείς, ο τρόπος του δεν μου άρεσε. Αν έλεγε ότι ΓΕΝΙΚΑ θαυμάζει κι άλλους ανθρώπους θα είχε τεράστια διαφορά. Επίσης, εμένα θα μ΄ενοχλούσε και το είδους θαυμασμού, αν είναι σεξουαλικά φορτισμένος γιατί ένας θαυμασμός από μόνος του δεν λέει κάτι. :) Υ.Γ. Νομίζω ότι αν δεν είναι οι ανασφάλειές μας να μας θολώνουν στη μέση, ότι ο σύντροφός μας καλό είναι να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα μαζί του κι ότι είναι σίγουρος για μας πλάι του. Ότι υπάρχουν ένα σωρό αξιοθαύμαστες γυναίκες και αντίστοιχα άντρες... αλλά αυτός που αγαπάμε είναι μοναδικός και δεν συγκρίνεται για μας... τι ,όχι;
Συμφωνώ. Ο τρόπος του ήταν προβληματικός. Άλλο να πεις "α ο/η τάδε έχει ωραία εμφάνιση" και άλλο "τι νομίζεις; ότι είσαι η μόνη γκόμενα/ο μόνος γκόμενος τριγύρω". Δε μας λέει η εξομολογούμενη αν γενικά ο φίλος της δεν το έχει με τις λέξεις και απλοποιεί νοήματα ή το ενοούσε όπως ακούγεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ