ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2017 | 23:20

Οι Φίλοι μου με αγνοούν

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα.Ειμαι 16 και τώρα θα πάω Α' Λυκείου.Κανω παρέα με κάτι παιδιά από την Α' Γυμνασίου αλλά τώρα τελευταία δεν μου λένε να πηγαίνω έξω μαζί τους,πολύ σπάνια να το κάνουν.Για παράδειγμα βγήκαν έξω οι 2 τους και επέμεναν ότι μου έστειλαν μήνυμα για να πάω ενώ δεν μου είχαν στείλει.Και αν μου πουν εγώ θα περπατάω απο πίσω τους και θα κάνουν σαν να μην υπάρχω και συζητάνε μόνοι τους και μετά μου λένε ότι δεν είμαι ομιλιτητικός.Πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκόψω από αυτούς και να κάνω άλλες γνωριμίες (θα ήμαστε στο λύκειο παρεπιπτόντως)
1
 
 
 
 
σχόλια
Στην εφηβεία που όλα είναι ρευστά και κυρίως εμείς είμαστε ρευστοί, είναι σύνηθες να μην ταιριάζουμε με άτομα που θεωρούμε φίλους μας. Όπως τα λες, καταλαβαίνω ότι πλέον η φιλία σας έκανε τον κύκλο της και δεν ταιριάζετε πια. Να μην έχεις την ανασφάλεια, εννοείται να κάνεις άλλες παρέες και να επιδιώξεις να γνωρίσεις καλύτερα άλλους συμμαθητές σου και να κάνετε παρέα.

Απεργία την Πρωτομαγιά