ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2017 | 11:33

περιεργη συμπεριφορά

Εχω μισ σχεση ο φίλος μου έχει εναν φίλο κολλητο ου βγαίνουν συχνα, τώρα οχι τοσο κ έχουν παει σχεδόν παντού μσζι αλλα οταν τον ρωτησα μια φορά που τον ειχε πάει στους κουμπάρους του που ηταν 2 ωρες απο Αθηνα αν ειχαν διανυκτευρεση καπου μου ειπε οχι νοιωθει αβολα δεν ξέρω γ ποιο λόγο να μου πει οτι μεινανε το βραδυ ή γενικοτερα κ οτι εχουν παει διακοπες ενω ξερω οτι εχουν διανυκτερευση, ειναι περιεργη η συμπεριφορά του, ενώ με καποιον άλλον φίλο του μου ειχε πει οτι πήγαν στο χωριό κ εχουν μείνει. Η η σχέση τους ειναι πολυ δεμενη ή εχει γινει κατι αλλο, δεν ξέρω πως να το μαθω θελω να προχωρησω με καποιον που δεν μου κρυβει πραγματα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Γενικα διαβασες αυτο που εγραψες πριν το δημοσιευεις? Βγαζεις νοημα?Αντι να σε απασχολει να μαθεις ελληνικα, σε απασχολει το αν ο φιλος σου ειναι γκει.
δεν ειναι αρκετα αυτα που λες. Μπορει να συμβαινει το ο,τιδηποτε, απο το να ειναι γκομενοι και να φοβαται μηπως αποκαλυφθει κατι μεχρι κατι εντελως διαφορετικο. μονο αυτα τα δειγματα εχεις?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ