ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2017 | 20:52

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οι ερωτικές σχέσεις τη σημερινή εποχή:Πού θα πάμε διακοπές, πότε θα 'ρθεις να με πάρεις με το αυτοκίνητό σου, έκλεισες τραπέζι στο Bolivar ή στο Ακάνθους, έχουμε ρεζερβέ στο τάδε μοδάτο κλαμπ ή στο τάδε σκυλάδικο, μωρό μου πότε θα πάμε να πάρουμε το τελευταίο μοντέλο i-phone που έχει καλύτερη κάμερα ώστε να ανεβάζουμε τον ''έρωτά μας'' στο INSTAGRAM σε καλύτερη ανάλυση, κλείσαμε ξενοδοχείο, κλείσαμε εστιατόριο, αγοράσαμε νέα plasma, πότε θα πάμε στην τάδε μοδάτη παραλία να πληρώσουμε ένα μηνιάτικο τις ξαπλώστρες και δύο ποτά στο beach bar. Καμία οικονομική κρίση δε μας έφερε κοντά. Μας απομάκρυνε όλο και περισσότερο.Άντε πες σε κάποια γυναίκα ότι δεν έχεις αυτοκίνητο, έχεις μια απλή δουλειά κι ένα απλό κινητό κι ότι θέλεις να πάτε μαζί μια βόλτα αλλά με μέσο μαζικής μεταφοράς, να δεις τι αντιμετώπιση θα 'χεις. Τι απόρριψη θα φας κατευθείαν.Δεν είναι μόνο θέμα των γυναικών αυτό, εννοείται ότι υπάρχουν και πολλοί άνδρες που αρέσκονται να κάνουν επίδειξη του πλουτισμού τους και αντιμετωπίζουν τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους σαν τρόπαιο και όχι σαν σύντροφό τους.''Κοίτα με τι αμάξι κυκλοφορώ''. ''Κοίτα με τι γυναίκα κυκλοφορώ''.ΚΑΜΙΑ αλλαγή στα χρόνια της κρίσης.Πολύ θλιβερό. Απομάκρυνση ψυχών και μοναξιά κι είναι κρίμα. Η ζωή είναι μόνο για τους τυχερούς και τους προνομιούχους.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν με ενδιέφερε ένας άντρας με μια απλή δουλειά,με ένα απλό κινητό,χωρίς αυτοκίνητο και μου πρότεινε να βγούμε βόλτα,θα ήμουν πρόθυμη να πάω να τον πάρω με το δικό μου αυτοκίνητο και θα έπινα μέχρι και σπαστό καφέ σε παγκάκι στον λευκό πύργο...και δεν είμαι η μόνη-είμαι σίγουρη...Ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς,γιατί πρόλαβα και καλές εποχές και χόρτασα κάποια πράγματα,οπότε τώρα κυνηγάω τα απλά,γιατί άλλωστε κι εγώ με αυτά επέλεξα να μείνω...Η αναζήτηση της ουσίας,είναι δρόμος με πολλές παρακάμψεις...δεν θέλω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι καμμένα χαρτιά... :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ