ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2017 | 12:10

Προβληματισμενη!

Γεια σας..το προβλημα μου ειναι το εξης...ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι με το οποιο ειχα κανει κατι στο παρελθον και αυτος ηθελε να τ συνεχισουμε αλλα εγω αρνηθηκα γιατι δεν μαρεσε ο τροπος του και γενικοτερα επειδη ειμαστε σε κοινη παρεα ακουγα συχνα σχολια για το ποσο μαλακας ειναι και καθολου αξιος εμπιστοσυνης...τελος παντων προσφατα κανονισε αυτο το παιδι να βγουμε μια βολτα με την υπολοιπη παρεα μου ενω παντα εμεις του λεμε και εμφανιστηκε με τη καινουργια του κοπελα και φιλιοταν μες στα μουτρα μου..εγω φυσικα ενοιωσα πολυ ασχημα με αυτη την εικονα και η κολλητη μου προσπαθησε να με παρηγορησει..χθες γυρισε και μου ειπε ο κολλητος του οτι του αρεσω και δεν ξερω πως να το διαχειριστω γιατι ειμαι ερωτευμενη ακομα με τον αλλον..προσπαθω να του το πω απεξω απεξω οτι δεν γινεται να κανουμε κατι εφοσον εχω κανει κατι με το φιλο του αλλα συνεχιζει να επιμενει...Ευχαριστω οσους το διαβασατε!θα εκτιμησω πολυ τις γνωμες σας και ιδιαιτερα τις αντρικες μια και στη παρεα μου ειναι ολοι φιλοι του και δεν θα μπορουσα να τους εκμυστηρευτω κατι τετοιο!
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν τον έχεις "ερωτευτεί", έχεις ερωτευτεί μία εξειδανικευμένη εντύπωσή του που έχεις σχηματίσει για αυτόν μέσα στο κεφάλι σου. Γιατί γράφεις ότι δεν σου αρέσει ο τρόπος του, και ότι τότε που είχες την ευκαιρία δεν ήθελες να συνεχίσεις μαζί του. Τώρα που έχει και κοπέλα ζηλεύεις και νομίζεις ότι τον θέλεις περισσότερο. Συχνά το κάνουν αυτό οι άνθρωποι, μάλλον λόγω ανασφάλειας Αλλά φαίνεται ότι δεν τον θέλεις πραγματικά και δεν έχει κάτι να σου προσφέρει.Στον κολλητό εξηγείς ευγενικά αλλά ξεκάθαρα και όχι απέξω απέξω ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Δες αντικειμενικά την κατάσταση και μην την ωραιοποιείς.

Απεργία την Πρωτομαγιά