ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2017 | 20:38

Σχέση στα 20

Είμαι 20 χρονών και έχω σχέση από τα 18 μου.Ειμαι ερωτευμένη και τα παμε καλά με το αγόρι μου όμως τελευταία έχω κάποιες δεύτερες σκέψεις για τις μακροχρόνιες σχέσεις σε μικρή ηλικία.Αναρωτιεμαι αν είναι πιθανό μια σχέση πολλών ετών σε αυτήν την ηλικία να με πάει πίσω στη ζωή μου σε επίπεδο εμπειριων(όχι ερωτικών) και τελικά να γεμισω απωθημένα.Απ την άλλη μου φαίνεται παράλογο να χωρισω από τον άνθρωπο που αγαπάω μόνο και μόνο επειδή φοβάμαι αυτή την πιθανότητα.ακουω απόψεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
οι Εμπειριες που θες να ζησεις, δεν ειναι ερωτικες. Το αγορι σου πως ακριβως σε εμποδιζει σε αυτο?Πως σε εμποδιζει το αγορι σου να πας ενα ταξιδι? (πηγαινετε μαζι) Πως σε εμποδιζει να κανεις παρεες? Πως σε εμποδιζει στο να διαβασεις ενα βιβλιο, να μαθεις μια τεχη, μια ξενη γλωσσα κλπ? Στο μονο που θα σε ΄΄κρατησει πισω'' ειναι οι ερωτικες εμπειριες. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Επιλογη ειναι! ΥΓ.Δεν μπορω να φανταστω τι αλλο θεωρεις εμπειρια.
Αν σκέφτεσαι ήδη ότι ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι <<αγαπάς>> θα σε πάει πίσω στις εμπειρίες σου, είναι σαν να του έβαλες ήδη ημερομηνία λήξεως. Φαίνεται άλλα πράγματα έχουν για εσένα προτεραιότητα, οπότε μην προσπαθήσεις να καταπιέσεις άλλο τον εαυτό σου επειδή το αντίθετο θα καταφέρεις.
Υγ. Μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου ότι είσαι ερωτευμένη, σε ενημερώνω πως καμία σχέση δεν έχει ο έρωτας με αυτό που περιγράφεις. Δεν ξέρω αν κάποτε ήσουν, αλλά τώρα σίγουρα δεν είσαι.

Απεργία την Πρωτομαγιά