ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2016 | 02:35

Μια συμβουλη παρακαλω!!

Ερχονται Χριστουγεννα και αυτες τις μερες κυριως την αλλαγη του χρονου θελω να ειμαι με το 3+ χρονια αγορι μου ΑΛΛΑ οι δικοι μου δεν θελουν με τιποτα! Μπορει να ειμαι 21 αλλα ειναι σαν να μην μετραω σε αυτην την οικογενεια! Τελος παντων, θελω να ειμαι μαζι του γιατι διαφορετικα θα ειναι μονος του εντελως και θα πεσει τελειως ψυχολογικα ειδικα φετος (πεθανε προσφατα ο πατερας του).. Τι να κανω??? Θελω να ειμαι μαζι του και παρολο που εξηγω τους λογους στους δικους μου δεν δεχονται! Δεν μπορω να τον αφησω μονο του! Τι να τους πω?? Γινεται να τους αλλαξω γνωμη?? Αν οχι τοτε τι να κανω help!
4
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι ενήλικη και μπορείς να αποφασίσεις για τον εαυτό σου. 'Εχε κατά νου οτι σπάνια πετυχαίνεις στη ζωή να είσαι ευχαριστημένη με την επιλογή σου και να χαίρονται εξίσου και οι υπόλοιποι στο περιβάλλον σου. 'Αρα.. θέτεις προτεραιότητες σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες κι από κει και πέρα αντιμετωπίζεις τις συνέπειες.Πάντως τέτοιες μέρες έχουν νόημα και περνούν όμορφα, όταν είναι όλοι ενωμένοι και μονιασμένοι. Κρίμα που οι δικοί σου δε συμμερίζονται την κατάσταση του αγοριού σου και που σε αναγκάζουν με τον τρόπο τους να διαλέξεις. Οι γιορτές είναι δύσκολες για τους πενθούντες.
Να το μοιράσεις λιγο!!πιο πολυ μαζί του και κάποιες ώρες με τους δικούς σου για να μην παραπονιούνται ότι τους άφησες μόνους κι αυτούς!!φατε μαζί και πάνε στο αγόρι σου!!

Απεργία την Πρωτομαγιά