ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2016 | 03:09

Mολις χωρισα

Μετα απο 2 χρονια σχεση μολις χωρισα. Χθες βασικα. Ειχε χαθει καθε ειδος επικοινωνιας. Μιλουσαμε αραια και που μεσα στη μερα και βρισκομασταν σπανια και τυπικα. Δεν υπηρχε ουσια στις κουβεντες μας. Και τον αγαπουσα...ακομα τον αγαπω. Σαββατο χωρισαμε, μετα απο οπως το εθεσε "δικη μου αποφαση". Αν και δεν φανηκε καθολου ετσι. Οταν του το ειπα, μου εγνεψε με ανακουφιση. Σαν να το ηθελε κι αυτος, απλα δεν ηθελε το βαρος της αποφασης. Ωστοσο, ολη την Κυριακη σκεφτομουν μηπως εκανα λαθος κλπ κλπ. Το βραδυ εκανα μια κατινια, που δεν ειχα κανει ποτε πριν παρολο που μπορουσα. Μπηκα στο φβ του. Και συνειδητποιησα οτι ειχε στειλει μνμ σε τουλαχιστον 100 κοπελες, απο τις οποιες απαντησαν οι 25, και κανονιζαν για καφε με τις 5. Ακουγεται ηλιθιο, και χαζογκομενιστικο, αλλα θα το πω. Επεσα απ τα συννεφα. Μου ειχε υποσχεθει οτι ποτε δεν θα εκανε κατι τετοιο. Οτι αν ηθελε αλλη θα με χωριζε και μετα θα εκανε κατι. Προφανως και του τηλεφώνησα για να μαθω το γιατι. Η απαντηση ηταν "ετυχε". "Δεν ηθελα να χωρισουμε, δεν μου ελειπε κατι, απλα ετσι μου ηρθε." Και ερωτω εγω λοιπον τωρα, ειναι αυτο το δειγμα επιβεβαιωσης που ολοι οι αντρες θελετε, ή απλα εδω και 2 χρονια δεν ηξερα ποιον ειχα διπλα μου. Γιατι να συμπληρωσω, ζηταει να τα αφησουμε ολα πισω και να κανουμε νεα αρχη. Πραγμα που αποκλειεται. Πως να ξαναεμπιστευτεις αυτον τον ανθρωπο?
4
 
 
 
 
σχόλια
Τι γελοίος και υποκριτής! ΟΧΙ! Να μη προσπαθήσεις τίποτα μαζί του, δεν αξίζει ούτε να στεναχωριέσαι, ούτε να νιώθεις άσχημα. Αυτός σε απατούσε καιρό αλλά ουδεν κρυπτον υπό τον ηλιον τελικά. Αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται και που ξεστόμισε κιόλας επανασύνδεση. Κλωτσιά δώστου και λίγο του είναι.
Τα αποτελέσματα της "έρευνας", θα έπρεπε να τα έχεις κρατήσει για τον εαυτό σου και να σου γίνουν μάθημα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αφουγκράζεσαι. Τι θα μπορούσε να σου απαντήσει δηλαδή και να σε καλύψει πάνω σ'αυτό;Το βλέπατε οτι δεν πάει και το ζορίζατε λόγω συνήθειας. Θέλεις να το ζορίσεις κι άλλο για να χαθεί κάθε αξιοπρέπεια κι απ'τους δύο;Η ουσία είναι οτι είστε ανεπαρκείς ο ένας για τον άλλο, ξεβολευτείτε και συνεχίστε με τις ζωές σας.('Οπως λέει και η Κόμπρα, με αυτά τα στατιστικά.. ε δεν τονε λες κι ωραίο :Ρ)
Έτυχε να κανονίσει 5 καφέδες και να έχει μιλήσει με 100 κοπέλες; Δηλαδή αν το έκανε επίτηδες και δεν "τύχαινε" με πόσες θα είχε μιλήσει; Με το 50% του παγκόσμιου γυναικείου πληθυσμού;Ακόμα και αυτό να μην είχε συμβεί, αφού λες ότι είχε χαθεί η επικοινωνία σας και είχατε βαρεθεί, τότε δεν θα είχε νόημα να τα ξαναβρείτε ή να το ξαναπροσπαθήσετε. Α και πες του ότι τα στατιστικά του δεν ήταν καλά :P

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ