ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2016 | 16:23

..σπαστική μανα

Γειά σας...Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά αποφασίζω να γράψω σε αυτό το σαιτ. .Είμαι μαθήτρια λύκειου. ..εντάξει το παραδέχομαι περνάω πολύ δύσκολη εφηβεία, είμαι μες τα νεύρα και όλα τα συναφή αλλά το πρόβλημα δεν είμαι εγώ. .είναι η μαμά μ. ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΆΛΛΟ ΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ! Έτσι ξαφνικά σήμερα χωρίς να κάνω κάτι βρήκε ότι άφησα ενα ντουλάπι ανοιχτό και έγινε τούρμπο. Με έβρισε άσχημα Μάλιστα και ένα έχω να πω η γλώσσα κόκαλα δεν έχει μα κόκαλα τσακίζει. .Από αυτόν τον άνθρωπο έχω δεχτεί τεράστια ποσά αγάπης αλλά αρχίζω να καταλαβαίνω ότι έχω περάσει πάρα πολλές στιγμές λύπης εξαιτίας της και αυτί με διχάζει. Θέλω να φύγω από το σπίτι, να κάνω τη ζωή μου ήσυχα αντέχει πια. ..πραγματικά σήμερα η μέρα μ καταστράφηκε. ..άκου εκεί να με βρίσει επειδή την πείραξαν ψιλό πράγματα και η μουρμούρα της μου την σπάει πιο πολύ από όλα. ..Καλή τύχη σε όλους σας!
1
 
 
 
 
σχόλια
Υπομονή κορίτσι, σε λίγο καιρό ενηλικιώνεσαι άλλωστε. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου τότε. Κι επίσης προσπάθησε να μην παίρνεις προσωπικά τα νεύρα και τις φωνές της μανας σου, βρίσκει πρόσφορο έδαφος να ξεσπάσει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ