ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2016 | 04:12

Τα σκατωσα νομιζω...

Ειμαι 21,κι εκεινος 27. Ειμαστε μαζι σχεδόν 3 χρονια κ απ'την πρώτη στιγμή που τον ειδα σκαλωσα ασχημα ."Κολλήσαμε" απ'την αρχη της γνωριμιας μας,και πλεον -ανάμεσα σ'όλα τα υπολοιπα- ειναι ο καλυτερος μου φίλος,ο πιο αγαπημένος και κοντινός μου ανθρωπος !Τον τελευταιο 1 χρονο ειναι ανεργος,χωρις να ψαχνει δουλεια ή να ασχολείται με κατι άλλο )πχ σπουδες,εθελοντισμός κλπ) .Το μόνο που κάνει είναι να βγαινει μαζί μου καθημερινά και να διαβαζει ασταμάτητα για ενα πολυ αγαπημενο του χόμπυ,με το οποιο ασχολείται όοολο τον υπόλοιπο χρόνο του (χωρις όμως να υπάρχει το ενδεχόμενο να το κάνει επαγγελματικα καποια στιγμη) . Για λεφτά πλέον ουτε λόγος,υπήρχαν φορές που βγαιναμε και μου ζητουσε 1-2 ευρω για εισητηρια ή για να πάρει κάτι να φαει κλπ..Αυτό έχει ως συνέπεια να χαλάει πολυ η διαθεση του και να μην κανουμε πραγματα μαζί ,παρά μονο να πηγαινουμε στο σουπερ μαρκετ,ή για τρεξιμο , ή βολτες με το αυτοκινητο..Για καφέ,σινεμά,φαγητό,ή οτιδηποτε αλλο μπορει να απαιτει εστω και 1 ευρω ουτε λόγος..Γενικά όλο αυτό το διαστημα προσπάθησα παρα πολυ με όποιο τροπο μπορουσα να τον βοηθησω σχετικα με δουλεια/εξειδικευση κλπ αλλά απλά αρνουνταν να ασχοληθει με το οτιδηποτε..Τον χρόνο αυτό πέρασα κι εγω εντονο αγχος λογω διαφορων εξετασεων που εδινα αλλα κ αλλων πιεστικων καταστασεων..Ετσι,άρχισα να κουραζομαι και να μη θελω να ασχοληθω πλέον μαζί του..Τους τελευταιους 2 μηνες του ειπα 2-3 φορες ότι αν δεν αλλαξει κατι μεταξυ μας αμεσα,δεν προκειται να την παλέψω για πολύ ακομα,αλλά δεν αλλαξε τιποτα..Και προχθες του ανακοινωσα οτι δε θελω ν συνεχισουμε μαζί.απο εκεινη τη στιγμη κλαιει,χτυπιεται,με παρακαλάει κλπ,όλο μ'αγκαλιαζει κ με φιλάει κ επιμένει ότι δεν πρεπει με τιποτα να χωρισουμε κλπ κλπ...Σήμερα μάλιστα βγηκαμε για πιτσα μετα απο 9 μήνες!!!Το θεμα μου ειναι οτι τον νοιαζομαι,ειναι φιλος μου και πολυ σημαντικος για μενα,αλλα φοβαμαι οτι θα με κρατησει πισω...Και νιωθω οτι εκανα ότι μπορουσα για μας ! Εκτός απ'αυτό,πριν 10 μερες αρχισα να μιλάω καθημαερινα μ'ένα παιδι που εχουμε το ιδιο χομπυ μέσω φβ -γνωριστηκαμε τυχαια σε φορουμ σχετικα με το χομπι μας- και αρχισα να ψηνομαι να γνωριστουμε κ απο κοντα,όταν βρεθω στην πολη του -μενουμε μακρια αλλα καθε 3 μηνες παω στην πολη του- ..Και τωρα ειμαι στη φαση που νιωθω σκατα απεναντι στο αγόρι μου,όχι γιατι του εκανα κάτι κακό ή γιατι τον πλήγωσα,αλλά γιατι αυτός ειναι τόσο καιρό ο πιο κοντινός μου ανθρωπος και ξαφνικά νιωθω οτι θελω να τον ξεφορτωθω ,παρόλο που ξερω οτι αυτό θα ναι δυσκολο κ για τους δυο μας..
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα,Το μήνυμα σου με έκανε να ταυτιστώ ώς ένα βαθμό.Και λέω ώς ένα βαθμό γιατι...γιατι ας εξιστορίσω και εγώ αυτό που ζώ.Λοιπόν εδώ και 2,5 χρόνια έχω μια σχέση. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, ο ΄συντροφός μου δείχνει με πράξεις οτι με αγαπάει πέρα από τα λόγια, και εγώ το ίδιο. Όταν τον γνώρισα δούλευε με συμβαση σε μια εταιρία και 2 μήνες αφότου ''τα φιάξαμε'' έφτασε η σύμβαση του στο τέλος και απολύθηκε. Από τότε έως σήμερα (δλδ 2 χρόνια και 3 μήνες) δεν εργάζεται. Εκείνος θέλει να μπει στο δημόσιο (δεν έχει μέσον) απλά το θέλει. Έτσι παραμένει άνεργος για αυτό το μεγάλο διάστημα (εγώ εργάζομαι) αλλά το καλό είναι οτι δεν μου στερεί τίποτα σε εξόδους,διακοπές κτλ..Απλά μερικές φορές αισθάνομαι άσχημα, και επειδή ξέρω οτι τα λεφτά είναι απο χαρτζιλίκι των γονιών, φροντίζω να πηγαίνουμε για καφέ (αντί για φαι) ή να κάνουμε πιο οικονομικά πράγματα..δεν ξέρω πόσο θα πάει έτσι..γιατι είμαστε και 27 και οι 2, έχουμε θέλω να πω μια κάποια ηλικία.
Αχ δεν φαντάζεσαι καν πόσο ταυτίζομαι...Και εγώ τα ίδια πέρασα σχέση χρόνων και μάλιστα με απόσταση από όταν τελείωσε φαντάρος και γύρισε στο πατρικό του-σπούδαζε στην πόλη μου τα πρώτα χρόνια.Για ενάμιση χρόνο ήταν άνεργος-δεν έκανε ούτε ένα μεροκάματο- και του έστλνα εγώ βιογραφικά και του έψαχνα δουλειά ενώ αυτός έλεγε ότι ψάχνει κ έλιωνε στο pc.Φυσικά όταν συναντιόμασταν λόγω του ότι πλήρωνε το κτελ τα πλήρωνα σχεδόν όλα εγω.Εμενα έγινε το μπαμ όταν πέρασε σε ένα μεταπτυχιακό στην πόλη μου και όταν όλο ενθουσιασμό του είπα ότι δεν θα ξαναχωριστούμε και θα κάνουμε ό,τι δουλειά να ναι για να μείνουμε οριστικά μαζί,μου είπε να μην ενθουσιάζομαι και ότι δεν πρόκειται να βρει και θα ξαναφύγει μετά στην πόλη του.Παράλληλα εκείνη την περίοδο βρέθηκε ένα παιδί που με διεκδικούσε και ήταν πραγματικά ενεργός άνθρωπος που έκανε πράγματα με τη ζωή του.Ένιωσα όπως εσύ,θέλησα να τον ξεφορτωθώ ένιωσα να πνίγομαι,εξαντλήθηκα απλά,συνειδητοποίησα ότι τα τελευταία χρόνια ήμουν μαζί του από συνήθεια και είχα πάψει να τον εκτιμάω σαν άνθρωπο λόγω αναβλητικότητας και τεμπελιάς.Τον χώρισα και δεν το έχω μετανιώσει λεπτό.Πέρασα πολύ δύσκολα πριν του το πω,για ένα μήνα ήμουν ράκος και έχασα πολλά κιλά,αλλά τα κατάφερα και είμαι καλύτερα από ποτέ.Είμαι πλέον και με το άλλο παιδί το οποίο με παρακινεί στη ζωή μου γιατί είχα βαλτώσει και εγώ πολύ και είχα ψιλοπέσει ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό.Στεναχωριέμαι κάποιες φορές και νιώθω άσχημα,το ρήμα ξεφορτωθώ που χρησιμοποίησες με ταρακούνησε.Αλλά λυπάμαι,έτσι είναι η ζωή,ας το πάλευε με πράξεις και όχι με λόγια για να είμαστε μαζί.Κανείς δεν είναι δεδομένος και αν δεν θαυμάζεις τον άλλον κάποια στιγμη τον βλέπεις απλά σαν δικο σου άνθρωπο χωρις ίχνος έρωτα.Μην στεναχωριέσαι θα την βρεις την άκρη.Καλή δύναμη.
Ασε τωρα τις μαλακιες και πες μας απο την αρχη οτι θες να φυγεις επειδη γνωρισες εναν αλλον (σε ενα φορουμ?? ελεος). Αν οπως λες ο πρωτος που εισαι μαζι ειναι και ο "φιλος σου", ελεος κουκλιτσα μου, δεν ειναι δυνατον να συνεχισεις να εισαι μαζι του εξ'αρχης. Αλλο φιλος, αλλο σχεση, αλλο ξεπετα. Τα χετε κανει σκατα στο μυαλο σας εσεις τα 20χρονα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ