ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2016 | 00:32

Ήθελε να μείνει 2 μέρες μόνη της

Με λένε Σωτήρη. Είμαι 17 χρόνων και τα έχω με μια συνομιλικη κοπέλα εδώ και 11 μήνες. Έχουμε πέρασει πάρα πολλά κ με αγαπάει και την αγαπώ πολύ. Πριν 2 μήνες χωρισαμε για δώδεκα μέρες μετά από ένα μεγάλο τσακωμο. Όταν τα ξαναβρηκαμε μπήκα στο Facebook το δικό της και μιλούσε με έναν και ήταν έτοιμοι να τα φτιάξουν. Αυτή μ είπε ότι μιλούσε έτσι για να ξεχαστεί. (δεν έγινε κάτι μεταξύ τους το έλεγε στα μηνύματα) επίσης πριν 4μερες της έστειλε μήνυμα και της είπε ότι τη θέλει πάλι ο ίδιος και αυτή του απάντησε ότι είναι μαζί μ και με αγαπάει. Πριν μια μέρα μ είπε ότι θέλει να μείνει λίγο μόνη της. Δεν την άφησα την παρακαλούσα γτ τόσους μήνες στη σχέση μας όταν τσακβνομασταν αυτή πάντα με παρακαλούσε σε ακραίο σημείο. Είπα να κάνω και εγώ κάτι τέτοιο γτ νόμιζα ότι βαρέθηκε μα παρακαλαει. Την είδα μαζί μ αυτόν και τον μικρό της αδερφό τους ακόλουθησα και απλώς καθόταν όλοι μαζί. Πήγα εκεί μιλήσαμε την παρακαλούσα μπροστά του και αυτή με εδιωχνε και μ έλεγε ότι θέλει να ηρεμισει. Μετά έκανα ψέματα ότι έφυγα για να δω αν θα φιληθουν. Αλλά και πάλι τίποτα. Μετά από λίγη ώρα ξαναπηγα εκεί και την παρακαλούσα πάλι. Τέλος έφυγα.... Μετά από μια ώρα μ έστειλε ο αδερφός της (12 χρόνων) ότι η αδερφή του κλαίει. Και ότι όταν έφυγα ζήτησε να πάει σπίτι γτ ήθελε να κλαψει. Της έστειλα μήνυμα ήθελε να τα ξαναβρουμε αλλά ήθελε να μιλάει μ αυτο το παιδί που την ήθελε (γνωρίζονται 2 χρόνια). Εγώ δεν δέχτηκα. Σήμερα της μίλησε κάτι της είπε δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να ήταν κάτι κακό γτ ήταν μπροστά η ξαδέρφη μ. Της είπα να διαλέξει εμένα ή αυτόν και μετά από κάποιες ώρες μ είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί και αν είναι να του λέει ένα γεια. Τι να κάνω? Της αρέσει και ήθελε κάτι διαφορετικό? Ή ήταν μια φιλιά?
3
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρω πως δεν επρεπε να την παρακαλεσεις τοσο..οταν καποιος σαγαπαει,σαγαπαει..Κι αυτο με τον αλλον,κοψτο γιατι δεν θα σου βγει σε καλο.Ή μιλα του ξεκαθαρα.
Ειναι η ηλικία Σωτηρη μου! Είχα περασει κατι παρόμοια σαν τα δικά σου...οσο την φτύνεις τοςο θα κολαει. Οι κοπέλες σε αυτη την ηλικία έχουμε μια περίεργη και αλλοπρόσαλλη πολλες φορές συμπεριφορά. Θες οι ορμόνες, θες η εφηβεία, θες η περιέργεια για το καινούργιο...ειναι πολλα τα γιατι. Μπορει να ενθουσιάστηκε χωρις να σημαινει οτι θα εκανε κατι μαζι του αλλα αν ο αλλος επιμείνει θελει προσοχή.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ