Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2015 | 13:43

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας

Πριν λίγο καιρο γνωριστηκα με ένα παιδί από τη σχολή, ευγενικός και γλυκύτατος. Πριν λίγες μέρες ήρθαμε πιο κοντά και τις προάλλες το κάναμε. Από την πρώτη φορά που ήρθαμε πιο κοντά έχει γίνει απόμακρος όταν τον βλέπω έξω.είναι αδιάφορος και κρύος,σα να μην έχει συμβεί τίποτα μεταξύ μας.όταν είμαστε οι δυο μας είναι τόσο ρομαντικός και γλυκός,με κάνει να νιώθω πολύ ασφαλής και όμορφη και υπέροχα.αλλά η συμπεριφορά του αλλάζει όταν βλεπόμαστε έξω.αργεί να απαντήσει και στα μηνύματα.είμαστε και οι δυο 19 και ήταν και των δυο ή πρώτη μας φορά αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.δε φαίνεται για Τύπος που ήθελε μόνο το σεξ,φαίνεται κλειστός και μου έχει πει πως του αρέσει να είναι μόνος του.αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δυο τελείως διαφορετικά άτομα όταν είμαστε μόνο οι δυο μας κι όταν συναντιόμαστε στον κόσμο.
1 σχόλιο
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
η Γ45 πάλι η Γ45 πάλι 3.10.2015 | 14:50
Πιθανότατα ανήκει στο είδος των ανδρών που δεν τους αρέσει η PDA. Αν μάλιστα είναι και κάπως συντηρητικά μεγαλωμένος το βλέπει αφ'ενός κάπως γυναικουλίστικο (ναι ξέρω όρος μπλιαχ) και αφ'ετέρου σαν να σε προστατεύει από τους αδιάκριτους που θα υπέθεταν αλλιώς ότι το έχετε κάνει.

Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα θα σου πούν ότι ντρέπεται να σε κάνει αισθητή ως κοπέλα του με τον τρόπο αυτόν στον κύκλο του αλλά δεν νομίζω ότι είναι άσπρο-μαύρο η κατάσταση. Πχ. εγώ προσωπικά είμαι πολλά χρόνια με τύπο πολέμιο του PDA και παντρευτήκαμε. Τι σημαίνει αυτό?
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή