ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2015 | 17:36

Ισότητα?

Αγόρι 28 και φοράω make-up. Δεν μιλάμε για κρέμες περιποίησης, μάσκες ομορφιάς κλπ που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν πολλοί άντρες στις μέρες μας, αλλά κανονικό make-up, χωρίς όμως κραγίον. Βέβαια το χρησιμοποιώ με μέτρο γιατί η απόσταση από τη βελτίωση ως τη γελοιότητα είναι μικρή και ισχύει και για γυναίκες και για άντρες. Ο λόγος που το κάνω είναι ότι πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχει το ένα φύλο προνόμια στην εμφάνιση και στον χειρισμό του παρουσιαστικού του σε σχέση με το άλλο φύλο. Για να προλάβω μερικούς-μερικούς να πω ότι είμαι ετεροφυλόφιλος, μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες και κάνω σχέσεις μόνο με το άλλο φύλο.
8
 
 
 
 
σχόλια
Κατά τη γνώμη μου καλά κάνεις αν και εγώ σιχαίνομαι το make up προτιμώ πούδρα για πιο ματ αποτέλεσμα όταν πχ θα σηκωθώ το πρωί μετά απο ξενύχτι με μάυρους κύκλους για να μη σκάσω σαν ζόμπι στον έξω κόσμο .Γενικώς όμως δε βάφομαι πολύ και αν θα το κάνω θα είναι μόνο και μόνο για τη βελτίωση όπως σωστά ανεφέρεις του οπτικού αποτελέσματος .Εαν λοιπόν το αποτέλεσμα είναι φυσικό και σε εσένα και σκοπό έχει να σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφος γιατί όχι ????Μόνο πρόσεχε τη διαφορά απόχρωσης που μπορεί να δημιουργήσει στη γραμμή λαιμού προσώπου το make up γιατί αυτό είναι που κάνει χου άντρες γυναίκες .
O λόγος που φοράς ποιος είναι; κι εγώ 29 ειμαι αλλα δεν φοράω σχεδόν ποτε γιατι δεν θεωρώ απαραίτητο. Το δέρμα επιβαρύνεται με το make up και μετά αν δεν κάνεις σωστό ντεμακιγιάζ ειναι πολύ πολύ χειρότερο για το δέρμα! Και κάτι άλλο που με προβληματίζει, οι κοπέλες που είχες κατά καιρούς, το ήξεραν; και αν ναι, πως αντέδρασαν;
Την εποχή του metrosexual, της καθολικής αποτρίχωσης, των ειδικών σειρών ανδρικών καλλυντικών με serum και κρέμες για τους μαύρους κύκλους δεν εκπλήσσομαι από την εξομολόγησή σου και δεν έχω καμία πρόθεση να σε κρίνω. Η εικόνα ανδρών σε βαφεία κομμωτηρίων, ινστιτούτα και στούντιο νυχιών δεν είναι πλέον πρόκληση αλλά κάτι το συνηθισμένο. Εφόσον νιώθεις εσύ άνετα με τον εαυτό σου όμως θεωρώντας το απόλυτα φυσιολογικό γιατί μπήκες στη διαδικασία να το εξομολογηθείς ; Αν έχεις αμφιβολίες πρέπει να το συζητήσεις με τον εαυτό σου γιατί όλοι εμείς εδώ μπορούμε να κρίνουμε βάση δικών μας αντιλήψεων που πιθανότατα είναι και πρέπει να είναι διαφορετικές από τις δικές σου γιατί δεν είμαστε ομοειδές κοπάδι. Τέλος το μόνο σχόλιο/ερώτηση που θα μου επιτρέψω είναι το εξής " Οι κοπέλες σου πως έχουν αντιδράσει ;"
Ναι εγω. Γιατι μωρε, γιατι εχουμε εμεις την δυνατοτητα να αλευρωνομαστε και οι αντρες οχι. Ισα ισα, εαν κρατανε το μετρο και δεν το κανουν υπερβολικο, λιγο μολυβι η σκια μπορει να φαινεται πολυ γοητευτικη πανω τους. Εξαρταται βεβαια και απο το ολικο στυλ και ντυσιμο τους.
Κάπως προκλητικό τρόπο βρίσκεις για να "επιβεβαιώσεις" τις αντιλήψεις σου για την κοινωνική άποψη που έχουν οι άνρθωποι (και δη οι γυναίκες) για τον ρόλο των 2 φύλων.

Απεργία την Πρωτομαγιά