ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2015 | 13:21

Zzzz

Εντάξει έχω μεγάλο πρόβλημα με τον ύπνο τελικά!! Είχα μάθημα οδήγησης και δεν θυμάμαι αν χτύπησε το ξυπνητήρι!! Δεν θυμάμαι!! Το ακυρωσα 5 λεπτά μετά την ώρα του μαθήματος κ φυσικά έγινα ρεζίλι!! Τι να κάνω μ αυτόν τον ύπνο?! Δεν ξέρω πια! Μέχρι και 5 ξυπνητήρια βάζω κ φυσικά δυνατό ήχο ξυπνητηριου μπας κ τιναχτω εν τέλη μέχρι το ταβάνι και ξυπνησω στο τέλος! Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα?! Πείτε μου καμία συμβουλη-λυση ρε παιδιά! Ειμαι σε απόγνωση!! Help!
5
 
 
 
 
σχόλια
Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα και λέω είχα γιατί τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια εχει διορθωθεί η κατάστασή μου. Ο λόγος για μένα που δεν άκουγα τα ξυπνητήρια ηταν η πολύ κούραση της δουλειάς,για να μπορέσω να αντεπεξέλθω και να ξυπνάω στην ώρα μου,ξεκίνησα να κοιμάμαι πολυ νωρίτερα απο την ώρα που συνήθιζα, ώστε να κοιμάμαι όσες ώρες χρειάζομαι και χρειάζομαι πολλές, κοιμάμαι σίγουρα 8-10 ώρες την ημέρα. Δοκίμασα με πολλά ξυπνητήρια και δυνατούς ήχους αλλά θα τύχαινε μια φορά στο δίμηνο να παθαίνω αυτό που συνέβει σε εσένα.
Δοκιμασε να ξυπνας μια ωρα νωριτερα απο την ωρα που πρεπει να ξυπνησεις. Θα εχεις χρονο ακομα κιαν αποκοιμηθεις ξανα. Αγορασε ξυπνητηρι ραδιοφωνο δυνατο σε ενταση, να μην συνηθιζεις τους ηχους του ξυπνητηριου. Βαλε να παιζει την αγαπημενη σου μουσικη, να ξυπνας και με κεφι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ