ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2015 | 14:35

Γιατι μαμα;

γιατι δεν καταλαβαινεις οτι φετος θελω να περασω τις 2 μερες "διακοπες" του Πασχα με τον μπαμπα; Το καταλαβαινω οτι δεν ειναι ο,τι καλυτερο για σενα που θα το περασουμε χωριστα αλλα καταλαβε κι εμενα. Ειναι ο μπαμπας και θελω να περασω το πασχα μαζι του. 17 χρονων ειμαι πια. Μπορω να αποφασισω πια για μενα. Με πνιγεις!Σε παρακαλω καταλαβε το!
8
 
 
 
 
σχόλια
Ειμαι κι εγω παιδι χωρισμένων γονιών. Θεωρώ απάνθρωπο να σου προκαλεί τυψεις ή να μη σε αφήνει να περασεις μερες με τον μπαμπα σου. Μην διανοηθεις να υποχωρήσεις.. Εχουμε το δικαιωμα να επιλέγουμε εμεις με ποιον και ποτε θα ειμαστε. Να προσεχεις.
αυτο ακριβως παντα με κανει να νιωθω τυψεις και τελικα να υποχωρω.προσπαθει ν μ χαλασει το προγραμμα ωστε να της πω οτι δεν θα παω αλλα αυτην τη φορα ειναι αλλιως.Σ'ευχαριστω πολυ κι εσυ!
Ειναι δυνατον; Επειδη εκείνοι δεν τα βρήκαν σημαινει πως θα πρεπει να αρνηθούμε εναν απο τους δυο; Εάν εισαι αγορι θα σου πω πως πρότυπο του μπαμπα ειναι αναγκαίο για τον γιο, αν παλι εισαι κοπελα-οπως εγω-θα σου πω πως την αδυναμία που τους εχουμε δεν πρεπει να μας την στερήσει κανεις. Μην υποχωρήσεις. Εισαι υπεύθυνο ατομο σε αυτη την ηλικια και θα πράξεις ΜΟΝΟ οπως εσυ θελεις.
ειμαι κοριτσι και η αληθεια ειναι οτι εχω ιδιαιτερη αδυναμια στον μπαμπα μου και στεναχωριεμαι πολυ με αυτην την κατασταση.Σ ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες! αυτην την φορα θα γινει οπως το θελω εγω χωρις να νιωθω τυψεις.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θες και τη γνώμη μου; Εγω οταν βαρεθηκα την ολη κατασταση, πηρα τα βιβλια μου και μια βαλιτσα και πήγα και εμεινα στον πατερα μου. Βεβαια αυτο προϋποθέτει καποια βασικα πραγματα, οπως ας πουμε να μην ειναι στην αλλη ακρη της χώρας, αλλα και παλι οποιαδήποτε στιγμη το θελησεις μπορεις να φυγεις απο το σπιτι σου και να μεινεις με όποιον σε ευχαριστει.. Η ζωη ειναι δική σου και δε θα επιτρέψεις ποτε και σε κανεναν να την καθορίσει. Θα αποστασιοποιηθείς απο την κατασταση του χωρισμού και θα χαράξεις την δική σου πορεια. Και να θυμασαι ενα πραγμα..Μη στενοχωρηθεις ποτε για μια κατασταση που μπορεις να αλλάξεις, και για μια που δε μπόρεις..
Κι εγω δινω πανελληνιες. Οπως καταλαβαινεις,φιλη μου, ειμαστε στην ιδια θεση.. Δεν ειναι συμπαράσταση, ειναι κατανόηση. Οτι μπορει να θελησεις, πες μου!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ