ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2014 | 22:41

τι να κάνω;

Μπήκε για επέμβαση χωρίς να μου το πει. Έβλεπα το σπίτι του κλειστό, ανησύχησα και του έστειλα ένα μήνυμα και δεν απάντησε ποτέ. Του έστειλα τη μεθεπόμενη ότι ανησυχώ και θέλω να μου πει αν είναι καλά και ότι δεν θα τον ενοχλήσω πάλι αν δεν θέλει. Μου είπε ότι προσπαθεί να αναρρώσει και ότι θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και ότι όταν βγει θα με πάρει να τα πούμε. Έλα όμως που περνάνε οι μέρες και δεν βλέπω φως στο σπίτι του και δεν μπαίνει και συχνά online και αρχίζω και τρελαίνομαι. Δεν θέλω να στείλω για να μην νιώσει ότι πιέζεται αλλά θέλω να μάθω πως είναι και τι κάνει και αν είναι καλά, έχω τρελαθεί! Τι να κάνω δεν ξέρω...να στείλω πάλι; Και αν δεν θέλει; Και αν δεν απαντήσει θα φρικάρω πάλι... είναι και περίεργος πανάθεμα τον.
1
 
 
 
 
σχόλια
καθεσαι και παρακολουθεις το σπιτι του, σου ζητησε χρονο για να αναρρωσει και συ εκανες σεναρια επιστημονικης φαντασιας και τον λες και περιεργο?σε φανταζομαι αν τα φτιαξετε θα αναρρωτιεσαι γιατι καθησε 10 λεπτα στην τουαλετα ενω ηθελε μοναχα να κατουρησει.Μηπως να χαλαρωνες λιγουλακι?

Απεργία την Πρωτομαγιά