ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2023 | 08:33

Πως το κάνετε

Πραγματικά δε ξέρω είμαι 23 και απορώ πως κάνετε σχέσεις και βρίσκεται σύντροφό ,αγόρι κάποιον να κάνετε κάτι ουσιαστικό, κάποιον να ταιριάζετε... παρότι έχω αρκετές εμπειρίες με άντρες και έχω προσπαθήσει να φτιάξω κάτι στο τέλος βλέπω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά έχω κάνει μόνο μια σχέση κάτι μήνες όπου αποφάσισα να χωρίσουμε ,διότι ένιωθα μόνη και ότι εγώ μόνο προσπαθούσα,αφήστε που δεν ταιριάζαμε καθόλου...γιατί ρε παιδιά δεν προσπαθεί κανείς πραγματικά είναι όλοι τοσο ανώριμοι...με κουράζουν και με κούρασαν και να πεις ότι δεν έχω δώσει στους άλλους και με το παραπάνω...είμαι αρκετά εμφανίσιμη μπορώ να πω αλλά στις σχέσεις γενικά δεν τα πάω καλά δε μπορεί να είμαι τόσο άτυχη ...Έχω πληγωθεί πολλές φορές ... κουράστηκα...Που πήγαν οι άντρες που θα σε κυνηγήσουν θα σε διεκδικήσουν θα προσπαθήσουν...Γιατί ετσι ρε αγόρια???
4
 
 
 
 
σχόλια

Θελω να πιστευω οτι ζουμε σε μια πραγματικοτητα οπου ολα μας δινονται απλοχερα χωρις να κοπιασουμε ιδιαιτερα.Παρε παραδειγμα την τεχνολογια.Καποτε για να δεις καποια που ηθελες και να προτεινεις καφε,επρεπε να παρεις τηλεφωνο στο σπιτι της.Αυτο ηθελε ενα απαιτουμενο θαρρος γιατι υπηρχε η περιπτωση να πεσεις πανω στους γονεις της και θα γινοταν λιγο αβολη η κατασταση.Δεν υπηρχε το facebook ή το instagram, ωστε να την βρεις ευκολα και να στειλεις μηνυμα.Επρεπε να βρεις τον τροπο να επικοινωνησεις.Επισης,το να βρισκεις ευκολα κατι που θες στο ιντερνετ χωρις να προσπαθησεις πολυ,ισως να μας εκανε ως ανθρωπους να χασουμε την υπομονη και την επιμονη μας να κυνηγαμε πραγματα ή ανθρωπους και να αναζητουμε το ευκολο και το αναλωσιμο το οποιο θα γεμισει προσκαιρα τις αναγκες μας και μετα θα το πεταξουμε πηγαινοντας να βρουμε κατι καινουριο.Ακομη,εκτιμω οτι πολλοι ανθρωποι δεν εχουν κατσει να συζητησουν με τον εαυτο τους και να δουν τι πραγματικα θελουν.Απλα υποκυπτουν στις αναγκες της στιγμης και απο κει και περα οτι ηθελε προκυψει.Ειναι πολυ ασχημο να πεφτεις πανω σε ατομα τα οποια δεν ξερουν τι θελουν ενω εσυ το εχεις ψαξει μεσα σου και το χεις ξεκαθαρισει.Εγω πχ ηθελα τα τελευταια χρονια λογω αυξημενου και καθημερινου φορτου εργασιας και σπουδων να μην προχωρησω σε σχεση γιατι ηξερα οτι δεν θα εβλεπα τον ανθρωπο μου οσο ηθελα και οσο ηθελε.Θα ηταν βασανο και για τις δυο πλευρες.Αυτο ηταν κατι που το ξεκαθαριζα απο την αρχη.Δεν το κανουν ολοι ομως αυτο.Καποιοι απλα βουτανε στη θαλασσα χωρις να ξερουν αν θα ειναι μακροβουτι ή απλα θα βρεξουν μονο το κεφαλι.Τους νοιαζει απλα εκεινη τη στιγμη να δροσιστουν,και εχει ο θεος για αργοτερα.

Ταυτιζομαι απολυτα με την εξομολογηση σου αν κ ειμαι 4-5 χρονακια μεγαλυτερη σου. Αρχικα θα σου πω οτι εισαι πολυ μικρη για να απελπιζεσαι, δεν σε πηραν κ τα χρονια. Θα σου πω επισης να μην πιστευεις αυτα που βλεπεις κ ακους σχετικα με σχεσεις αλλων. Εχω δει πολλα ζευγαρια να χωριζουν ενω λιγους μηνες πριν ανεβαζαν δηθεν ευτυχισμενες σελφι κ ορκιζονταν οτι θα πεθανουν μαζι. Εχω δει ζευγαρια να φαινονται ερωτευμενα κ μετα να μαθαινω οτι ο ενας απαταει τον αλλον. Θελω να πω οτι το να δειχνεις ευτυχισμενος ειναι ευκολο, ομως κανεις δεν μπορει να ξερει πως πραγματικα ενας αντρας νιωθει για την κοπελα του κ το αντιστροφο. Οποτε οταν βλεπεις ζευγαρια που δειχνουν πολυ ευτυχισμενα κρατα κ μικρο καλαθι. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν, προς θεου, φυσικα κ υπαρχουν, αλλα δεν ειναι τοσο πολλα οσο νομιζουμε. Υπαρχει πολλη ψευτια κ υποκρισια στα σοσιαλ μιντια. Ειναι πολυ πιο ευκολο να υποκρινεσαι πως εισαι καλα με το συντροφο σου στους αλλους, απο το να λυσεις οσα θεματα εχετε προκειμενου να γινετε οντως ευτυχισμενοι.
Επισης, ενα αλλο θεμα ειναι το οτι δεν αντεχουν ολοι οι ανθρωποι να μενουν σινγκλ για πολυ καιρο, οποτε πολλοι απο αυτους που δεν αντεχουν τη μοναξια επιλεγουν να συμβιβαστουν με ενδεχομενως ακαταλληλα ατομα απλα κ μονο για να μην ειναι μονοι τους. Αυτο σημαινει οτι μπορει να ειναι με καποιον με τον οποιο δεν εχουν ιδιες αξιες, με καποιον τον οποιο δε γουσταρουν τοσο, με καποιον που δεν τους γεμιζει απλα κ μονο για να εχουν παρεα. Φανταζομαι οτι καταλαβαινεις πως το να εισαι με καποιον απλα για να σου γεμιζει τα κενα, δε λεγεται σχεση. Κ ομως πολλοι ανθρωποι εχουν ενα τετοιο ανθρωπο διπλα τους κ ονομαζουν αυτο που εχουν σχεση.
Εσυ ομως απ οσο καταλαβαινω δεν εισαι τετοιος ανθρωπος, προτιμας να κανεις σχεση μονο οταν βρεις καποιον που σε καλυπτει ολοκληρωτικα κ αυτο δεν ειναι ευκολο να βρεθει. Αυτο σημαινει οτι μπορει για καιρο να μενεις μονη σου. Δεν ειναι κακο ομως, ισα ισα. Βρισκοντας τα με τον εαυτο σου ξερεις κ τι ζητας απο τους αλλους. Γι' αυτο σταματησε να θεωρεις οτι κανεις κατι λαθος κ απλα αποδεξου οτι ειναι οκ το να εχεις υψηλες απαιτησεις απο εναν μελλοντικο συντροφο οπως επισης ειναι οκ το να μη συμβιβαζεσαι με τον πρωτο τυχοντα. Θα βρεθει ο καταλληλος, μην αγχωνεσαι.

Αυτή την κουβέντα είχα τις προάλλες με τον γιο μου ο οποίος είναι 21.Του έλεγα πως όταν ήμουν εγώ σ αυτή την ηλικία, οι άντρες διεκδικούσαν, επέμεναν, σε έκαναν να αισθάνεσαι μοναδικη και δεν έτρεχαν στην επόμενη με το που έκανες λίγο την δύσκολη. Αυτό πλέον δεν υφίσταται και οι λόγοι είναι πολλοί για να αναλυθούν εδώ μέσα, αλλά μεγάλο ρόλο, αρνητικό βέβαια, έπαιξαν τα social που κακώς δίνουν την ψευδαίσθηση πως οι επιλογές είναι άπειρες. Πάντως και ο γιος μου δυσκολεύεται να βρει, παρόλο που και ωραίο και αθλητικό παιδί είναι και σε καλή σχολή είναι και γενικά δεν του λείπει τίποτα. Τον μπλοκάρουν τα social όπως μου λέει, δεν του αρέσει να κινείται δια αυτής της οδού. Δια της άλλης οδού πάλι, τον κοιτανε σαν ούφο μιας και τείνει να καταργηθεί τελείως αυτός ο τρόπος προσέγγισης. Συν πως έτσι και επιμείνει κάποιος μπαίνει κατ ευθειαν στην κατηγορία του λιγουριου. Τα ίδια ακούω και από τους φίλους του.
Στα γράφω αυτά κυρίως για να σου τονίσω πως και τα αγόρια έχουν θέμα. Και τελικά καταλήγω πως μάλλον ζείτε δυστυχώς σε μια τελείως ανεραστη εποχή.