ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2022 | 13:24

Διαφορά ύψους

Βρεθήκαμε πρίν από 2 εβδομάδες σε μία εκδήλωση.Δέν είχαμε τέτ α τέτ ούτε πλησίασε ο ένας τον άλλο,το μόνο που πρόσεξα ήταν ότι κάθε φορά που έστρεφα το βλέμμα μου σε εκείνον,με κοιτούσε.Μετά από 2-3 μέρες,με προσέγγισε μέσω social.Προφανώς με βρήκε ρωτώντας κάποιους από εκεί,γιατί τελικά έχουμε κοινούς γνωστούς.Μου άρεσε πολύ ο τρόπος προσέγγισης του διαδικτυακά,μιλήσαμε αρκετά,μου ζήτησε να βγούμε,και δέχτηκα.Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε,το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι από κοντά είμαι ακόμα πιό όμορφη,κι εγώ του είπα ότι από κοντά είναι πιό ψηλός,και γέλασε! Ναί,αυτό είναι το πρόβλημα για το οποίο γράφω...ότι είναι αρκετά ψηλός.Δέν τον ρώτησα φυσικά πόσο ύψος έχει,αλλά υπολογίζοντας από τον αδελφό μου που πρέπει να έχουν το ίδιο ύψος πάνω-κάτω,πρέπει να είναι γύρω στο 1,86 με 1,89.Εγώ πάλι είμαι 1,65,και αυτή η αισθητή διαφορά με προβληματίζει γιατί δέν μου έχει τύχει ξανά κάτι ανάλογο.Έχουμε βγεί δύο φορές(εχθές το βράδυ ήταν η δεύτερη)και περάσαμε υπέροχα.Έχει πολύ ωραίους τρόπους,είναι επικοινωνιακός και με ωραίο χιούμορ και πολλά άλλα που μου άρεσαν,σε σημείο και τις δύο φορές να μήν καταλάβω πότε περνούσαν οι ώρες.Χθές μάλιστα,όταν γυρίσαμε,συνεχίσαμε να μιλάμε μέσω social μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί,και κανονίσαμε να βγούμε και σήμερα.Πείτε μου τώρα βρε παιδιά,γιατί εγώ έχω φάει κόλλημα με το ύψος; Είναι πολύ ωραίο παιδί,είναι και γεροδεμένος-τόσο όσο,μήν φανταστείτε κανένα ντούκι-είναι με λίγα λόγια η αγκαλιά που θέλω να χωθώ και να χαθώ,κι εγώ διστάζω! Άχ...και πάνω που ήθελα να αφήσω στην άκρη τα 10-12ποντα,γιατί κακά τα ψέματα,δέν είναι και ό,τι πιό άνετο...τα γόνατα μου το ξέρουν...
14
 
 
 
 
σχόλια

Είμαι 156 και παρόλο που μ' έχει προσεγγίσει πολύ ψηλός δεν έχω ιδέα πως θα ήταν. Πάντως αυτοί δεν έχουν καθόλου πρόβλημα με τις petite, ίσα ίσα! Ξεκόλλα ρε, αφού σ' αρέσει!

Το πρόβλημα είναι το μυαλό σου. Και θα φανώ κυνικός λέγοντας το εξής.

Με αυτά που περιγράφεις και πολύ σου πέφτει ο τύπος. Το ξέρεις όμως ήδη, απλά προσπαθείς να του βρεις κάποιο κουσούρι.

Μπα, εμένα μου βγάζει κάτι σε humblebrag φάση. Έμμεσα καυχιέται που βρήκε τον ψηλό, κούκλο, έξυπνο, με χιούμορ, που της δείχνει ανοιχτά το ενδιαφέρον του (και η κοπέλα έχει κι ένα ύψος που δεν τη λες και κοντή), και το παίζει τώρα τάχα μου ότι προβληματίζεται και αγχώνεται. Έλα τώρα. Αν είναι να βασανίζεται έτσι το κορίτσι, πάντως, ας τον αφήσει εδώ σε καμιά άλλη κοπέλα ελεύθερη απ' την παρέα.

Νομίζω δίνεις σημασία σε κάτι ανούσιο.
Να περάσετε υπέροχα, καλές γιορτές, ό,τι επιθυμείτε να έχετε και πάντα να χαμογελάτε κι οι δυο σας.
Ζεστό μπουφανάκι ή παλτό να να παίρνετε στις εξόδους, κρύωσε ο καιρός, μόνο αυτό να σας νοιάζει.
Απλά θα σκύβει λίγο να σου δώσει φιλάκι.

Και να του τραγουδά το τραγούδι, «όταν κοιτάς από ψηλά…» και να χώνεται στην αγκαλιά του, τυχαίε περαστικέ! Το χιούμορ πάντα είναι ωραίο σε μια σχέση.