ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2022 | 22:51

Χωρισμός

Ποσο δύσκολο είναι να χωρίσεις ενώ συγκατοικείς;... Να βλέπεις ότι τελικά δεν ταιριάζετε και να συνειδητοποιήσεις ότι ίσως να πρέπει να φύγεις. Πώς παλεύεται αυτό, ενώ είναι τόσο επώδυνο; Υπάρχει κάποιος που το πέρασε; Τι πρέπει να κάνω για να μην με διαλύσει κιαλλο;
8
 
 
 
 
σχόλια

Θα έλεγα πως υπάρχουν πολλοί που το πέρασαν και θα το περάσουν. Εγώ από την εμπειρία μου σου προτείνω να φύγεις το συντομότερο, μη πλάθεις τυφλές ελπίδες ενώ κατά βάθος ξέρεις ότι δεν... Φύγε πριν σε διαλύσει τελείως και δεις μια άλλη σχέση. Και που ξέρεις, ίσως αν πάρετε μια ανάσα, να δεις αλλιώς τα πράγματα.

Θα έλεγα να σκεφτείς καλά τι σου λείπει ακριβώς , να επικοινωνήσεις ακριβώς τι αισθάνεσαι στον άλλον και να είστε και οι δύο ανοιχτοί να το σώσετε. Αν η σχέση έχει τελειώσει και το ξέρεις 100% δεν θα σε πονέσει τόσο όσο νομίζεις ίσως..θα φύγεις και θα έχεις μία νέα αρχή μπροστά σου. Ό,τι κ να γίνει για καλό να ναι.

Το χειρότερο είναι για αυτόν που θα συνεχίσει να μένει στο σπίτι αυτό,όχι τόσο για αυτόν που ξεσπιτώνεται τελικά.
Είμαι αυτή που ξεσπιτώθηκε ,από το σπίτι που μαζί νοικιάσαμε και φτιάξαμε..
Οι λύσεις είναι οι κλασικές...
Δεν περνάς ούτε απ'έξω,καμία επαφή,νέες γνωριμίες μέσα από δραστηριότητες,αρκετή δουλειά αλλά και δουλειά με τον εαυτό σου,ψυχοθεραπεία ,πήγαινε εκεί κλαίγε και λέγε τα ίδια και τα ίδια ,μέχρι που θα κουραστείς να μιλάς για αυτό,θα αρχίσεις να εκτιμάς περισσότερο τον εαυτό σου & θα καταλάβεις πως όντως όλα γίνονται για κάποιο λόγο..
Δεν γνωρίζω το λόγο του χωρισμού σας,αλλά να είσαι σίγουρος/η πως αν δεν είναι κάτι σημαντικό ,ότι είναι για σένα θα βρει το δρόμο του.
Καλή δύναμη !

Να σιγουρευτείς ότι αυτό θες πραγματικά και να το τολμήσεις άφοβα.
Αυτό πρέπει να γίνει.
Κι αν είσαι με άνθρωπο που δεν σέβεται την επιλογή σου (άλλο η στενοχώρια, άλλο η πίεση) να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου και να μη σε νοιάξει η γνώμη του αν εκφράζεται με πιεστικό τρόπο.
Καλή τύχη στη μοναχική σου πορεία ή στην επόμενη σχέση ή περιπετειούλα, σε ό,τι επιλέξεις τέλος πάντων.