ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2022 | 19:51

Σκοπός ζωής ο γάμος

Ζω εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, όπου συγκατοικώ με το αγόρι μου (8+ χρόνια, και οι 2 30+). Προτεραιότητα είναι η καριέρα μου που με τόσο κόπο έχτισα και τα ταξίδια που τόσο μου αρέσουν. Είμαι γενικά πολύ καλά με τη ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε ο γάμος ούτε το να κάνω παιδιά. Αυτό που τοσο πολύ με ενοχλεί ειναι που όποτε επιστρέφω στη πατρίδα να δω φίλους και συγγενείς, η πρώτη τους ερώτηση είναι πότε θα παντρευτώ και η δεύτερη πότε θα κάνω παιδιά. Με βλέπουν με λύπηση και όντως δεν μπορούν να κατανοήσουν το οτι πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Πιστεύουν πως κάποιο πρόβλημα θα έχω για να μην με έχει ζητήσει μέχρι τώρα! Και πιο πολύ με στεναχωρούν οι γονείς μου. Βλέπουν οτι είμαι ευτυχισμένη, δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω αυτή την εμμονή τους..
6
 
 
 
 
σχόλια

Για μένα όταν είσαι 8 και βάλε έτη με έναν άνθρωπο, αλλά δεν θέλεις να τον παντρευτείς, μου κάνει λίγο σαν να μην θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη. Εκείνη του να είσαι επίσημα μαζί του. Άλλο το θέμα των παιδιών, αυτά είναι γούστα. Μιλάω καθαρά για την επισφράγιση του να είστε μαζί.

Πλέον αν θέλεις να χωρίσεις γίνεται και ηλεκτρονικά. Επίσης είναι άσχετο αυτό που λες. Όταν με έναν άνθρωπο είστε μαζί ήδη 8 χρόνια, οι πιθανότητες χωρισμού είναι μικρότερες. Δεν τον γνώρισες εχθές. Επιπλέον δεν νομίζω οτι η εξομολογουμενη δεν παντρεύεται επειδή φοβάται να μην χωρίσει. Με τη λογική αυτή μην οδηγάς για να μην τρακάρεις. Δεν είναι όλα εκ του ασφαλούς σε αυτή τη ζωή και όταν αγαπάς κάποιον, δεν διστάζεις να παντρευτείς.

Κοπελιά δικαίωμα σου είναι, αλλά να ξέρεις κάποια στιγμή η καριέρα και τα ταξίδια ίσως σταματήσουν να σου προσφέρουν συγκίνηση. Μπορεί να θες κάτι παραπάνω με βαθύτερο νόημα και όντας γυναίκα ίσως θελήσεις παιδιά.

Βέβαια ίσως και όχι, κάποιες γυναίκες δεν έχουν καθόλου μητρικό ένστικτο και δεν θέλουν παιδιά. Σπάνιο μεν, αλλά συμβαίνει.
Δεν γίνονται όλες οι γυναίκες μάνες όπως και δεν γίνονται όλοι οι άνδρες πατέρες.

Καταλαβαίνω το σκεπτικό των γονιών σου, δεν το θεωρώ εμμονή. Η διαιώνιση του είδους είναι αρχέγονο ένστικτο.
Πάντως είναι δική σου απόφαση οπότε κάνε αυτό που θες και βλέπεις πως τα φέρνει η ζωή.

και μενα με ρωτανε συνεχεια αλλα δεν επηρεαζομαι κιολας. και στην τελικη δεν σου λενε να εγκληματισεις ή να κανεις κατι παρανομο. δεν ειναι κακο ο γαμος ούτε τα παιδια. ισα ισα, αλλα τα όρια τα βαζουμε εμεις, και αν δεν μας αρεσει κατι το λεμε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ