ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2022 | 02:52

Δεν θα μάθω ποτέ να οδηγώ!

Καλησπέρα! Έχω πάρει το δίπλωμα εδώ και 1 χρόνο δεν το έχω εξασκήσει καθόλου και τώρα πριν ένα μήνα ξεκίνησα πάλι με τον πατέρα μου από την αρχή! Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύομαι πάρα πολύ!!αρχικά με το ξεκίνημα που συνέχεια μου έσβηνε τώρα το έχω μάθει κάπως.. επίσης αγχώνομαι τόσο πολύ που τα χάνω και μπερδεύω ταχύτητες κλπ. Λάθη που δεν επιτρέπονται γιατί έχω ήδη δίπλωμα.. νιώθω πολύ άχρηστη που δεν τα καταφέρνω ενώ άλλοι τα παίρνουν τόσο γρήγορα και μπορούν...
9
 
 
 
 
σχόλια

Οδηγώ 5 χρόνια και εξακολουθώ να κάνω λάθη. Πιστεύω το αυτοκίνητο το ζορίζω μηχανικά. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να κάνω πάλι επαναληπτικά μαθήματα. Οπότε, να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη.

Ωστόσο, είμαι περήφανος για την οδηγική μου συμπεριφορά. Θεωρώ πως οδηγώ αρκετά καλά και προσεκτικά, με ηρεμία και χωρίς να εκβιάζω καταστάσεις. Και το καταλαβαίνω ακόμα πιο έντονα όταν μπαίνω σε αυτοκίνητα άλλων. Επομένως, για εμένα αυτό η οδηγική συμπεριφορά έχει πρωτίστως σημασία, για την ασφάλεια τη δική σου και των υπολοίπων. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις (ελπίζω πριν την 5ετία που έχω φτάσει εγώ).

Γεια σου. Έχω να σου πω ότι σύνεχισε να προσπαθείς. Ευτυχώς να λες που δεν είμαστε όλοι άψογοι για τα πάντα γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχαν τα ταλέντα και οι δεξιότητες που μας διακρινούν και μας κάνουν ξεχωριστούς. Οπότε μη συγκρινείς τον εαυτό σου με κάποιον που έμαθε οδήγηση γρηγορότερα από σένα.
Σίγουρα θα έχεις κάτι που το κάνεις πάρα πολύ καλά. Και σίγουρα άλλα άτομα θα ήθελαν να το κάνουν τόσο καλά όσο εσύ. Οπότε ίσως να μην είναι η οδήγηση 100% φτιαγμένη για σένα. Άλλωστε κι άλλοι δήθεν έμπειροι, κάνουν συχνά άπειρα και σοβαρά δυστυχώς λάθη στην οδήγηση, ακόμα και επαγγελματίες οδηγοί (φυσικά όχι όλοι).
Όποτε μπορεί να μην είναι κάτι που το λατρεύεις ή σου ταιριάζει. ΟΜΩΣ αν επιμείνεις θα το μάθεις. Απλά θα πάρει περισσότερο χρόνο. Ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου για να γίνεις εσύ καλύτερη και υπεύθυνη οδηγός, όχι τους άλλους.
Μην τα παρατάς. Θα έρθει η στιγμή που μετά η οδήγηση θα σου φαίνεται παιχνιδάκι απλά πρέπει να αφοσιωθείς κάπως παραπάνω.
Δες το θετικά. Το ότι αργείς και επιμένεις να μάθεις ίσως και να επιφέρει στο να γίνεις πιο υπεύθυνη και σχολαστική. Ίσως, να μην είναι πάντα καλό να μαθαίνει κανείς κάτι απίστευτα γρήγορα, διότι σε μερικούς βγαίνει στη φόρα μια σιγουριά που μπορεί να καταλήξει σε λάθη.
Συνέχισε να προσπαθείς!!!

εχω διπλωμα χρόνια και δεν εχω οδηγησει ποτε, ειδικα όταν ξεκινησα να οδηγαω μηχανη παει το αυτοκίνητο, αλλα θα πάω σε σχολη ξανα, δεν θελω γονεις και συγγενεις,,

Κάνε κανα λιβάνι στο αμάξι καλού κακού. Κρέμασε και κανα φυλακτό.
λολ
----------
@Salamander

Εσύ έκανες το ποστ?
Αν είναι από Jerusalem δεν σε φοβάμαι :)
Μην γράφει made in China μόνο.
---------
Α, οκ :P

Αααααα μην μας κάνεις έτσι! Λέω "μας" γιατί κι εγώ ακριβώς τα ίδια. Θέλω να κατεβάσω από τρίτη σε δευτέρα και βάζω τετάρτη 🤣
Σκέφτομαι την κάθε κίνηση και κουράζομαι να σκέφτομαι όλα αυτά και να κοιτάω τους καθρέφτες...καλά όχι όλους τους καθρέφτες, αυτόν στο σπίτι ας πούμε τον κοιτάζω συχνά, τραγουδάω και χορεύω μπροστά του και μιλάω στο είδωλο μέσα χαχα 😆😉
Τεσπά, άκου, κι εγώ τη μια τα πάω καλά, την άλλη κάνω αρκετές βλακείες, απογοητεύομαι με τον εαυτό μου και την άλλη μέρα λέω άντε βλακείες, χρειάζομαι πολλή εξάσκηση, πάμε πάλι θα μάθω!
Το δικό μου βέβαια θέμα είναι ότι είμαι λίγο αφηρημένη τέχνη...αυτό κυρίως πρέπει να εξασκήσω.

Καλό θα ήταν να πας να κάνεις 1-2 ώρες επανάληψη με τον δάσκαλό σου, να τα θυμηθείς γιατί αυτοί ξέρουν να τα εξηγούν και καλύτερα. Εγώ έτσι θα κάνω. Αν βοηθάει στην αυτοπεποίθηση σου κάνε το!

Μια χαρά θα τα πάμε, μη μασάς! Τα φιλιά μου :**
~~~~~~~~~~~~~~~~~
TheDude χαχαχαχαχαχαχαχα
Έχω κρεμάσει ενα σταυρουδάκι ξύλινο που μου το χάρισε κάποιος που πήγε στους Άγιους τόπους. Γράφει επάνω του Jerusalem.
~~~~~~~~~~~

Χαχαχα χαχαχα όχι δεν ήμουν εγώ αλλά ταυτίστηκα!

~~~~~~~~~~~

Lazycat ευχαριστούμε κορίτσι :)

~~~~~~~~~~

Α! Και πολύ σπάστης ο Μόργκαν! Τι θα πει δε σκοτώνεις ρε φίλε! Εδώ εμείς κι είμαστε έτοιμοι 😁😁

Λάθη επιτρέπονται. Έχεις το δίπλωμα ένα χρόνο μεν, αλλά οδηγείς έναν μήνα μόνο. Μην απογοητεύεσαι , και μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με κανέναν άλλον. Θα τα πας μια χαρά, υπομονή και προσοχή θέλει η οδήγηση, και ηρεμία.