ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2022 | 08:32

Η ομοφοβική αδερφή μου

Είμαι ένας 32χρονος άνδρας ο οποίος έχει μία 30χρονη αδερφή, για την οποία τα μη ετεροφυλόφιλα άτομα δεν υπάρχουν. Λόγου χάρη δεν είχε ποτέ της gay κολλητούς, ενώ επιλέγει macho ερωτικούς συντρόφους και αποστρέφεται τους θηλυπρεπείς άνδρες. Επίσης δεν έχει ενδιαφερθεί ποτέ της για τη σεξουαλικότητά μου, αφού δεν μ' έχει ρωτήσει τίποτα σχετικά με αυτή.
8
 
 
 
 
σχόλια

Εσύ την έχεις ρωτήσει για τη δική της σεξουαλικοτητα, και το θεωρείς φυσιολογικό αυτό;
Εγω πάντως τον αδερφο μου δεν τον ρωτάω τπτ για τη σεξουαλικη του ζωή, αυτά είναι προσωπικά θέματα.

Εγώ βλέπω μια φυσιολογική γυναίκα 30 ετων. Το ότι επιλέγει μάτσο άνδρες και όχι θηλυπρεπείς, μάλλον φυσιολογικό το θεωρώ. Όπως επίσης το ότι δεν έχει gay φίλους. Το ότι μια γυναίκα οφείλει να εχει gay φίλους για να μην χαρακτηριστεί ομοφοβική, είναι πρωτάκουστο! Τέλος, πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος λόγος να ενδιαφερθεί όπως λες για την σεξουαλικότητα σου;

Ο καθένας με τα πιστεύω του/της και τις προτιμήσεις του/της.
Δικαίωμα σου να είσαι γκεί αλλά και δικαίωμα της να κάνει όσα περιγράφεις.

''επιλέγει macho ερωτικούς συντρόφους και αποστρέφεται τους θηλυπρεπείς''

Το παράξενο που είναι? Ποιά γυναίκα προτιμά θηλυπρεπείς άνδρες?
Μήπως θα πάρει και την άδεια σου?

Αμέσως να την χαρακτηρίσεις, επειδή δεν έχει τις ίδιες απόψεις με σένα.
Κανείς δεν θα πρέπει να νοιάζεται για την σεξουαλικότητα σου, μόνο εσύ ο ίδιος.

Ακούγονται παράλογα αυτά που λες.

Κοίτα, αυτά που περιγράφεις δεν αποδεικνύουν ότι είναι απαραίτητα ομοφοβική, βέβαια εσύ ξερεις. Το ότι δεν έχετε συζητήσει για αυτά μου δείχνει ότι απλά υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ σας , μία απόσταση . Δεν χρειάζεται να αποκτήσει γκέι φίλους ή έλξη για πιο θηλυκούς άντρες, χρειάζεται μονάχα να σε αγαπάει και να σέβεται ! Βρες πράγματα που να σας ενώνουν και μην εστιάζεις σε αυτά που σας χωρίζουν. Κάντης συζητήσεις. Αν νιώθεις κάποια απόρριψη από εκείνην επεξεργάσου το μέσα σου παραπάνω και σκέψου ποια συμπεριφορά θα ήθελες να λαμβάνεις για να νιώθεις πιο όμορφα μέσα στην οικογένεια.

Γιατι σε απασχολει η αδερφη σου; Αν καταλαβα εισαι ομοφυλοφιλος και θηλυπρεπης. Ε και; Ζησε τη ζωη σου, κανε σεξ, σχεσεις, κλπ. Απο τη στιγμη που δεν σε επικρινει για το πως εισαι τοτε τι σε απασχολει. Η αδερφη σου μαλλον δεν αισθανεται ανετα με τους gay. Ε και; Γιατι να εχει η αδερφη σου gay φιλους; Το θεμα δεν ειναι η αδερφη σου αλλα εσυ. Σταματα να βασανιζεις το μυαλο σου με τις επιλογες των αλλων.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ