ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2022 | 23:53

Δεν ξέρω...

Δεν ξέρω πως να γνωρίσω κάποιον. Είναι δύσκολο όταν κάθεσαι μέσα στο σπίτι όλη μέρα να γνωρίσεις άτομα. Κάνω παρέα μόνο με ένα άτομο, έχω τελειώσει την σχολή μου, αλλά δεν δουλεύω λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Μόνο στο δρόμο μπορεί να τύχει να μου μιλήσει κάποιος και να με προσεγγίσει. Επίσης και να γνωρίσω κάποιον δεν ξέρω πως θα το πάρει αν του πω ότι δεν έχω ξανακάνει σχέση και ότι είμαι άπειρη γενικά γιατί κοντεύω τα 26. Έβγαινα με κάποιον για λίγο καιρό, αλλά δεν υπήρχε συννενόηση και το λήξαμε. Νιώθω ότι δεν ζω , δεν απολαμβάνω την ζωή μου και ότι χάνω στιγμές. Βλέπους και όλους τους γνωστούς μου να έχουν τις σχέσεις τους και να πηγαίνουν ταξίδια κτλ και συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί τους.
6
 
 
 
 
σχόλια

Η εύρεση εργασίας είναι μονόδρομος. Και χρήματα θα έχεις για δραστηριότητες, εξόδους, χόμπυ και κόσμο θα γνωρίσεις.
Οι άλλες λύσεις ειναι οι άθλιες εφαρμογές γνωριμιών και η δίπλα στήλη των αναζητήσεων.

Έτσι όπως τα λες είναι. Αλλά η αλήθεια επίσης είναι ότι αυτοί που βρίσκονται σε σχέση συνήθως προχωρούν και σε συμβιβασμούς ενώ εμείς που δεν είμαστε διατεθειμένοι για συμβιβασμούς δυσκολευόμαστε περισσότερο στις σχέσεις (φιλικές ή ερωτικές).

Πολλες φορες εσεις οι χωρις σχεση χρησιμοποιειτε την δικαιολογια οτι δεν κανετε συμβιβασμους στα θελω σας. Η αληθεια ειναι πως υπεκφευγετε!.

Εγώ όσοι ξέρω χωρίς σχέση είναι ισχυρογνώμονες και ασυμβίβαστοι γενικά. Κι εγώ δηλαδή. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που δεν μπορούν να βρουν καν μια γκόμενα για τον χ,ψ λόγο, αυτό είναι άλλο.

Αν δεν βγεις έξω και γνωρίσεις κόσμο δεν θα αλλάξει κάτι, Γυναίκα είσαι, δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί κάτι τέτοιο. Το είπες και μόνη σου ότι έξω σε πλησιάζουν άνδρες.
Πόσο πιο εύκολο πια?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ