ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2021 | 01:47

παντρεμένος

Έχω φάει γερό σκάλωμα με κάποιον που είναι παντρεμένος. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανταπόκριση, όμως παίζουν κάποια βλέμματα. Θα έκανα κάποια κίνηση μόνο αν ήξερα ότι είναι δυστυχισμένος στον γάμο του, όμως δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, επομένως η συνείδησή μου μου επιτρέπει μόνο τα τυπικά, και να τον χαζεύω διακριτικά. Ωστόσο, μου αρέσει πολύ, είναι ο πρώτος που με κάνει να νιώθω τόσο έντονα μετά την τελευταία σχέση μου την οποία έκανα 2 χρόνια για να ξεπεράσω. Τον βλέπω αρκετά συχνά και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ πλέον.
12
 
 
 
 
σχόλια

Νομιζω μια γυναικα που θελει να ειναι δυναμικη και να εχει κοντρολ του εαυτου της μπορει να βαλει ορια σε αυτα που "νιωθει".
Δεν παιζουμε στο Χολυγουντ που συναντηθηκαν οι αδελφες ψυχες και επρεπε να παρακαμψουν ολα τα εμποδια!
Βαλε τα εσωτερικα σου ηθικα ορια στον εαυτο σου και πιστεψε με θα νιωσεις πολυ καλα με εσενα οταν οι πραξεις σου θα εκπορευονται μεσα απο τα πιστευω σου.

Πού τους ειδες εσυ τους ελευθερους;!
Ολοι πιασμενοι ειναι. Ειτε με βερα ,ειτε προ βερας..
Και για οσους ειναι ελευθεροι και μετα τα 35, αυτο κάτι δειχνει οτι ειναι πχ απροσάρμοστοι, παρτάκηδες , ευθυνοφοβοι και με συνδρομο του πητερ παν. Σωστα κεεπούρια!!

Δεν ειναι καλη ιδεα να μπλεξεις με παντρεμενο ειτε τα παει καλα με τον γαμο του ειτε οχι. Ακομα και αν σου πει πως θα χωρισει μην τον πιστεψεις μεχρι να παρει διαζυγιο.

Μπα... Και δυστυχισμένος να είναι στο γάμο του, τη δική σου ευτυχία και καλοπέραση πάνω στη δυστυχία των άλλων μην τη χτίζεις, ακόμα κι αν σου φαίνεται ότι η δυστυχία της άγνωστης γυναίκας δεν σε αγγίζει. Απλά μην το κάνεις, είτε πιστεύεις στο κάρμα είτε όχι. Μακάρι να είναι μια φάση που δεν θα σου γίνει εμμονή. Κατά καιρούς, συμβαίνει ένα υποβόσκον αθώο φλερτ με άνδρες, αλλά και γυναίκες, χωρίς να σημαίνει κάτι παραπάνω, αρκεί να μη σου μπει στο νου για τα καλά.

Μακριά εξομ. Μην μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις. Εσύ θα πληγωθείς στο τέλος με τα ψίχουλα που θα σου προσφέρει. Κανένας δεν θέλει να παίρνει ψίχουλα σε μια σχέση. Βρες ένα διαθέσιμο άνθρωπο που θα είναι εκεί για σένα, όχι όποτε του περισσεύει χρόνος από τον έγγαμο βίο του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ