ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2021 | 19:22

Με έφερε σε δύσκολη θέση

Εχθές το αγόρι μου πάντρεψε ένα φιλικό του ζευγάρι,ήμουν κι εγώ καλεσμένη,και ήταν και οι δικοί του,οι γονείς του και η αδελφή του.Τους δικούς του,τους έχω δεί μία φορά πρίν από 3 μήνες στα γενέθλια του,χωρίς να ξέρουν βέβαια ότι έχουμε σχέση.Αφού τελείωσε ο γάμος και πήγαμε στο χώρο που θα γινόταν το γλέντι,κι ενώ είχαμε κανονίσει να καθήσω σε άλλο τραπέζι,το αγόρι μου με πήρε ξαφνικά και μ'έβαλε να καθήσω δίπλα του,και έκανε και τα δικά μας αποκαλυπτήρια στους δικούς του,δηλαδή με σύστησε ώς κοπέλα του.Μου ήρθε κεραμίδα κανονικά!Μάλιστα η μητέρα του και η αδελφή του με αγκάλιασαν και με φίλησαν,κι έχασα τη γή κάτω απ'τα πόδια μου εκείνη τη στιγμή!Είπαμε λίγα λόγια σχετικά με το πόσο ωραίος ήταν ο γάμος κλπ,τα κλασικά δηλαδή,κι εγώ στο μεταξύ δέν ξέρω πόσα χρώματα είχα αλλάξει.Ευτυχώς εκείνοι έκατσαν στο διπλανό τραπέζι,όχι ότι άν κάθονταν στο ίδιο θα μου έκαναν τίποτα οι άνθρωποι,απλά εγώ δέν θα ένιωθα άνετα.Δέν είπα τίποτα στο αγόρι μου,εκείνος κατάλαβε πώς ήμουν,και μου έλεγε συνέχεια να χαλαρώσω.Μα τί να χαλαρώσω,έτσι όπως ήμουν,ούτε το κρασί δέν με χαλάρωνε.Στο μεταξύ,να έρχονται κάθε τόσο διάφοροι καλεσμένοι στο τραπέζι να ευχηθούν στο ζευγάρι και στον κουμπάρο,και εύχονταν και σ'εμένα(εγώ να μήν ξέρω πού να κρυφτώ)και το αγόρι μου να μου λέει "ευχές μας δίνουν οι άνθρωποι αγάπη μου πώς κάνεις έτσι..." Τέλος πάντων,οι δικοί του έφυγαν νωρίτερα,και την ώρα που έφευγαν η μητέρα του μου είπε ότι χάρηκαν πολύ που με γνώρισαν,και θα ήταν χαρά τους την επόμενη Κυριακή να πάω στο σπίτι τους για φαγητό ή να βγούμε έξω.Άλλο κι αυτό τώρα... Ούτε χθές,ούτε και σήμερα που μιλήσαμε με το αγόρι μου του είπα κάτι,γιατί ήταν πολύ χαρούμενος και δέν θέλω να του τη χαλάσω,αλλά θα τ'ακούσει,δέν υπάρχει περίπτωση.Είναι δυνατόν να αποφασίζει κάτι που αφορά κι εμένα,και να μήν με ενημερώνει και να με φέρνει προ απροόπτου;Μου έχει ξαναπεί στο παρελθόν ότι θέλει να γνωρίσω την οικογένεια του γιατί θεωρεί πως είναι απόλυτα φυσιολογικό,και του έχω πεί ότι ακόμα δέν είμαι έτοιμη για τέτοιες οικειότητες,άλλωστε είμαστε μόνο 10 μήνες μαζί.Έχει όλα τα καλά του κόσμου,δέν έχω κανένα παράπονο απ'αυτόν και τον αγαπάω πολύ,αλλά κάποιες φορές παρασύρεται από τον παρορμητισμό του.Έχω δίκιο που με πείραξε αυτό που έκανε;Ήθελα τη γνώμη σας.
9
 
 
 
 
σχόλια

Επρεπε να σεβαστει το γεγονος οτι εσυ δεν ενιωθες ακομα ετοιμη να σε γνωρισει στην οικογενεια του. Εχεις απολυτο δικιο που σε πειραξε το γεγονος πως χωρις να σε ενημερωσει εκανε κατι τετοιο.

Σε γάμο φίλων του πήγε η κοπέλα, οι γονείς του εκεί θα ήταν τι περίμενε; Να την αγνοεί όλη την βραδιά;
Ας μην πήγαινε δεν την ανάγκασε κανείς.

Συμφωνώ ότι καλό είναι το ζευγάρι πρώτα να συζητά και μετά να συναποφασιζει. Ωστόσο, από τη στιγμή που δέχτηκε να πάει στο γάμο, σαν τι θα πήγαινε; Σαν κολλυτη; Και κολλυτη να ήταν οι γονείς θα την ήξεραν. Και να κάτσει σε άλλο τραπέζι; Ότι τι; Θα ήταν σα να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, ότι δεν τα έχουν. Ανώριμο μου κάνει... Αν δεν ήθελε οικογενειακά μπλεξίματα (που το σέβομαι και συμφωνώ, ειδικά με 10 μήνες μόνο σχεσης) ας μην πήγαινε καθόλου. Εμένα μου φαίνεται ότι μια χαρά γούσταρε τη φασουλα με τα συγγενολογια και όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Ντε και καλά να βρει το πρόβλημα. Εγώ ξέρω πως αν δεν θέλω να συναναστραφω με την οικογένεια του φίλου μου, δεν πάω σε ένα περιβάλλον που ξέρω ότι θα αποκαλυφθω και σε συνθήκη μάλιστα που ευνοεί ανάλογες συζηρησεις. Τώρα αν πάλι ο σύντροφος είναι γενικά έτσι, πολύ φοβάμαι ότι θα συμβεί κάτι αντίστοιχο και με σοβαρά ζητήματα. Συζήτηση θέλει με τον ίδιο το φίλο σου φιλεναδα, όχι γνώμες ανθρώπων που δε ξέρουν την κατάσταση στη lifo...

.Σε γαμο πηγες ρε κοπελα μου δεν πηγες σε παρτυ.Η πηγαινεις σε μια τετοια εκδηλωση διπλα στον φιλο σου ή δεν πηγαινεις καθολου.Αυτο του να πας σε αλλο τραπεζι (ως τι;) και φεξε μου και γλυστρισα, ειναι δημοτικο και μαλιστα κακο δημοτικο.

Από που να το πιάσει κανεις.. Η όλη στάση σου στην συγκεκριμένη περίσταση ήταν εφηβική. Τόση δραματοποίηση για κάτι τόσο φυσιολογικό και όμορφο. Ο σύντροφος σου και η οικογένεια του άνοιξαν την αγκαλιά τους προς την σχέση σας και εσύ συμπεριφέρεσαι σαν συμπλεγματική παιδούλα που κάνει κάτι αφύσικο. Τι να πω.. κρίμα που το υγιές και το χαρμόσυνο το μετατρέπεις σε αφύσικο κ τραγικό.

Η κοπέλα θέλει σχέση για χαβαλέ.
Δεν θέλει να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό η σχέση της για αυτό της ήρθε άσχημα το γεγονός πως γνώρισε την οικογένεια του φίλου της.
Μακάρι να έκανες σκηνή στο αγόρι σου και να σε χώριζε εξ , τώρα θα κρυφτείς και αυτός θα ξοδέψει κι άλλο χρόνο σε μία κοπέλα που δεν τον θέλει για τον ίδιο λόγο.
Μου αρέσει που έψαχνες υποστήριξη. Για άλλαξε λίγο τα φύλα στο στόρι και κάνε πως στην διηγείται φίλη σου από την δική του οπτική γωνία, <<Έκανε σαν τρελός όταν είπα στους δικούς μου πως έχουμε σχέση>> τι θα της έλεγες;
Και όπως είπε ο νους αληταριό σε γάμο πήγες, όχι σε πάρτι, έπρεπε να μην σε πάρει μαζί του και μετά να γκρίνιαζες για αυτό εδώ. Επιπλέον μπορούσες απλά να μην πας, οι γονείς του εκεί θα ήταν τι νόμιζες πως θα γίνει; Δεν έκανε και πρόταση γάμου μπροστά στον ξένο κόσμο.
Κοπέλα είμαι και στα γράφω αυτά, μην έρθει καμία και αρχίζει να με κρίνει αρνητικά μόνο επειδή νόμιζε πως ήμουν αρσενικό και δεν ξέρω πως πάνε αυτά.