ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2021 | 17:48

Τι είναι το σωστό ;

Με το αγόρι μου είμαστε δυο χρόνια μαζί σε σχέση από απόσταση ..εγώ 21 εκείνος 28...το πρόβλημα είναι η συχνότητα στο σεξ.Ενω σαν ποιότητα είναι υπέροχο ταιριάζουμε κλπ ..σαν συχνότητα περνάμε φάσεις όταν είμαστε από κοντά που αυτός είναι κουρασμένος λόγω της δουλειάς .να σημειωθεί ότι εργάζεται σε όντως πολύωρη εργασία σηκώνει κ πράγματα σε αυτή όντως υπάρχει κάποια κόπωση .μπορεί δηλ να γίνει ιδανικά κάθε δύο τρεις μέρες .αλλά υπάρχουν κ φάσεις που καθυστερεί μια βδομάδα η πέντε μέρες.εγω όπως καταλαβαίνετε επειδή έχω να τον δω μήνες λόγω της απόστασης λιώνω για αυτόν και θέλω και κάθε μέρα αν είναι δυνατόν .το αποτέλεσμα νεύρα μούτρα δικά μου μέχρι να με καθυσηχασει ότι είναι κουρασμένος κ δεν είναι ότι δεν με θέλει και μέχρι να γίνει όπου εκεί ηρεμώ ..το πρόβλημα είναι ότι είναι μια σχέση με προοπτικές να πάει σοβαρά κατά την άποψη μου δηλ συγκατοίκηση σε ένα δύο χρόνια κλπ...και δεν ξερω εάν αυτό είναι φυσιολογικό αυτό με την κούραση και κυρίως εάν στο μέλλον μειωθεί και άλλο η συχνότητα ..από την άλλη λέω μήπως και εγώ στην ηλικία του έχω πιο πεσμένη διάθεση και άρα είναι φυσιολογικό ..είμαι τελείως κατά στους γάμους που απουσιάζει το σεξ μόλις μετά από μερικά χρόνια οπότε εάν όντως πάει σοβαρά φοβαμαι μην ζήσω την κατάσταση την οποία δεν μου αρέσει όταν τη βλέπω σε παντρεμένα ζευγάρια ..και ξαναλέω ότι σαν ποιότητα είναι απλά υπέροχο...οποία συμβουλή χρήσιμη ..εκείνος λέει ότι δνε είναι ο άνθρωπος που θα κάνει αμάν για το σεξ δηλ θέλει να γίνει αλλά δεν θα αγχωθει αν ένα διάστημα καθυστερήσει σε αντίθεση με εμένα που ναι θα το προτιμήσω από μια βόλτα ...έχω συναισθήματα για αυτόν είμαστε καλά μαζί αλλά αυτο με τη συχνότητα με χαλάει.. όποια γνώμη κυρίως από άντρες θα με βοηθούσε ..επιπλέον να πω ότι όσες φορές έκανα εγώ κίνηση από μόνη μου έφαγα άκυρο γιατί ήταν κουρασμένος άρα πλέον το αφήνω πανω του και όταν το θέλει όμως του δείχνω σίγουρα ότι τον θέλω ερωτικά κλπ ..να μην σχολιαστεί η απόσταση σαν απόσταση γιατί δνε είναι αυτό το θέμα αλλά η συχνότητα επίσης το αποκλείω να υπάρχει άλλη κοπέλα ..παρακαλω θερμά να αναρτηθεί καθώς όντως αντιμετωπίζω δίλημμα το έχω συζητήσει και με φίλες και φίλους αγόρια που έχω και κάποιοι θεωρούν ότι ναι είναι πρόβλημα άλλοι ότι όχι και λογικό στα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί και λογικό λόγω της κούρασης
29
 
 
 
 
σχόλια

Αναφέρεις ότι ¨είναι μια σχέση με προοπτικές" και ότι περνάτε καλά μαζί.
Τα οποία είναι εντελώς αντιφατικά με το σύνολο του κειμένου σου. Είσαι μια νέα κοπέλα που θέλει να ζήσει και είναι ενεργητική και φαίνεται να αγαπάς τον σύντροφο σου. Απ την άλλη έχουμε εναν 28άρη που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και κουβαλάει ουσιαστικά την δουλειά στο σπίτι. Το χειρότερο είναι ότι είστε σε απόσταση. Κι όσο κι αν το θεωρείς ότι δεν είναι πρόβλημα, είναι. Ο λόγος ;Όταν βρίσκεστε μαζί αυτός αντί να χαίρεται και να φροντίζει να περνας όμορφα κι αυτός το ίδιο μαζί σου σου ρίχνει άκυρα. Η κούραση είναι δικαιολογία για 1,2 φορές όχι μόνιμη πιπίλα-καραμέλα.
Δεν ξέρω ρε φίλη, αν ήσουν αδερφή μου ή γνωστή μου θα σου έλεγα , οκ 2 χρόνια τα είχες με τον τύπο κι όταν βρίσκεστε μια στο τόσο δεν σε θέλει ούτε καν για να κάνετε έρωτα. Έτσι δηλ θα ήθελες να΄ναι και τα επόμενα χρόνια ;
Αξίζεις τα καλύτερα και θα τα βρείς στον δρόμο σου. Οπότε μην κολλάς σε έναν άνδρα ο οποίος δεν φαίνεται να σε αγαπά και να σε θέλει όπως εσύ. Σου εύχομαι τα καλύτερα πάντως ολόψυχα ότι κι αν επλέξεις να κάνεις.

Μπορεί να φταίει που δουλεύει τόσο και είναι κουρασμένος αλλά το σίγουρο είναι ότι το σεξ δεν έχει τν ίδια προτεραιότητα για τους δυο σας και στο είπε. Αυτό με το καιρό μόνο χειρότερα θα γίνει όσο είστε μαζί και ρουτινιαζεται.

Αν δε σε καλύπτει σχόλασε το. Για την ηλικία του δύσκολο να μην έχει ορμές. Καταλαβαίνω τις ορμές σου όμως άλλο να ήσασταν στην ίδια πολη και να βρίσκεστε κάθε μέρα και άλλο να έχετε απόσταση και να αποφεύγει το σεξ. Νομίζω ότι κάπου πρέπει να κάνει μια υπέρβαση. Αν δε σε κερατωνει αποκλείεται να μη βλέπει τσόντες. Πριν ένα χρόνο ήμουν σε σχέση με απόσταση με κάποιον που επίσης έκανε πολύωρη εργασία και θέλω να σου πω ότι ήταν 40 χρόνων και το κάναμε συνέχεια.Κατι άλλο τρέχει!

Little goat

αφου της αρεσει η ποιοτητα μαζι του γιατι να τον σχολασει

και γιατι να ακνει υπερβαση αυτος που δουλευει και ειναι κουρασμενος και να μην κανει αυτη? θελω να μου το εξηγησεις αυτο

και οι τσοντες που κολλανε τωρα?

Αν τόσο την αγαπάει, όσο κουρασμένος και να είναι μπορεί να την χαϊδέψει στα επίμαχα με τα χεράκια του, και να την ευχαριστήσει. Όπως θα έκανε κι ένας ανάπηρος ας πούμε.
Εδώ την αποφεύγει, είτε γιατί δεν θέλει, είτε γιατί δεν θέλει γενικώς, είτε επειδή κάτι άλλο συμβαίνει.
Δεν μπορεί να κάνει υπέρβαση η κοπέλα, επειδή πρόκειται για βιολογική ανάγκη (σε όποιον δεν είναι ασέξουαλ)

@caravan

σηκωνει πραγματα αρα καταπωνει τα χερια του,που ορεξει να τα κανει αυτα!

τωρα που ειπες αναπηρος θυμηθηκα την ταινια μαθηματα ενηλικιωσης

βιολογικη αναγκη δεν θα το ελεγα το σεξ

σε μια σχεση τα sex toys μπορει να βοηθησουν?

για ποιο από όλα caravan
αν λες για τα sex toys πιστεύω ότι ειδικά τον άνδρα τον φέρνουν σε δύσκολη θέση και η γυναίκα θα βρει εκεί το υποκατάστατο και ειδικά αν ο σύντροφος έχει μικρό μέγεθος

Για όλα τα έχουμε αναλύσει και στο παρελθόν.

Toys δεν είναι μόνο τα ομοιώματα, βεβαίως. Αλλά αν έχει ο άλλος μικρό μέγεθος, και νιώθει μειονεκτικά (συχνά παράλογα, αλλά λέμε τώρα), ας αριστεύσει στα υπόλοιπα κι έννοια σου, περιζήτητος θα είναι.

εχεις καποιο λινκ με τις συγκεκριμεενς εξ. που τα συζητουσαμε?

γιατι παραλογα?

οι τσόντες κάνουν κακό βλέποντας τα αγγούρια τον άλλον και συγκρίνοντας κάποιος με το δικό του

toys ξέρω μόνο για δονητές, χειροπέδες και μαστίγια

Μπλέξιμο άνευ λόγου.

1.Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε τέτοια ζητήματα, δεν είστε σε δικαστήριο, ούτε σε ψήφισμα μεταξύ φίλων (κακώς τα συζητάς). Αν σε κάποιον δεν αρέσουν οι μπάμιες ή δεν προλαβαίνει να τις μαγειρέψει, ας μην φάει. Δεν είναι ανάγκη να μείνουν οι άλλοι που ορέγονται τις μπάμιες νηστικοί.

2.Μπορείς κανείς άνετα να βλέπει τον άλλον να τρώει μπάμιες, ή και να τον ταΐζει με το πηρούνι τις μπάμιες, χωρίς να καταπίνει ο ίδιος, αν με εννοείς.

3.Δύο χρόνια δεν είναι πολύς χρόνος. Αντίθετα η ερωτική επιθυμία δεν κάμπτεται τόσο εύκολα, ειδικά σε τέτοιες ηλικίες. Οι μπάμιες σερβίρονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δεν είναι όλοι κουραστικοί, εφόσον υπάρχει διάθεση να χορτάσει ο άλλος.

4.Μην νομίζεις ότι μη ούσα ουδέποτε παντρεμένη, ούτε καν σε μακροχρόνια σχέση, γνωρίζεις τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Δεν γνωρίζεις, όπως νομίζεις.

5. Η ερωτική συμβατότητα είναι ζήτημα και ποιοτικό και ποσοτικό. Δεν υπερτερεί το ένα του άλλου. Οι φίλοι κρίνουν με βάση τα προσωπικά τους βιώματα. Που απέχουν από τα δικά σου.

6.Μην δένεις κόμπο ότι δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Ειδικά αν βαριέται μαζί σου για Χ λόγο δεν κοστίζει τίποτα να πει "είμαι κουρασμένος" και να ξελαφρώνει αλλού. Φυσικά μπορεί να μην αρέσκεται γενικώς στις μπάμιες, το'παμε αυτό.

Πιστεύω λίγο σε ξεμπέρδεψα.

caravnan

εμενα παντως με το σχολιο σου με μπερδεψες και συγουρα τους περισσοτερους απο εμας εδω

υγ ειπα λογω μεγεθους μηπως το πηγαινες εκει το πραγμα
ειναι και αλλα λαχανικα εξισου θρεπτικα

Να το θέσω ως εξής: και μισό μέτρο παλαμάρι να διαθέτει ο ...βαρκάρης, άμα δεν πλησιάζει τη βάρκα, άχρηστο του είναι (και της βάρκας ακόμη περισσότερο). ;)

Εκείνη που έπρεπε να καταλάβει, κατάλαβε.

"είμαι τελείως κατά στους γάμους που απουσιάζει το σεξ μόλις μετά από μερικά χρόνια" ... αιθεροβατεις ΗΔΗ είσαι σε σχέση χωρίς σεξ και ΗΔΗ καταπιέζεις τις ορμές σου Οσο πάει θα γίνεται κ χειροτερο κ στο σεξ κ σε άλλα ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΟΝ

Θα παω με το μερος του αγοριου σου, και θα σου ζητησω να σκεφτεις το εξης: αν εσυ δουλευες πολλεε ωρες σε δουλεια τετοια και γυρνουσες κατακουρασμενη θα ειχες μετα ορεξη για τις ορεξουλες του αλλου, περα απο κατι λιγα ας πουμε μεχρι να ξεκουραστεις και να εισαι καπως κεφατη? Ισχυει ή δεν ισχυει?
Απλα σκεψου το. Εσυ ερχεσαι με μια προοπτικη οτι ναι θελω ενα γεματο προγραμμα μαζι του και αυτος απλα στο ηδη γεματο του προγραμμα προσπαθει να χωρεσει εσενα.
Σαν ζορισμα μου ακουγεται και φοβαμαι οτι αμα συνεχισεις κι αλλο τις γκρινιες και δεν τον καταλαβεις, ωστε να βρειτε μαζι απο κοινου κατι που να βολευει και τους δυο τοτε εκει τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα.
Ας εξαιρεσουμε το τριτο προσωπο εμενα προσωπικα καθε αλλαγη στην συχνοτητα οπως λες θα με εκανε να αναρωτηθω για πολλα. Με γουσταρει? Αν ναι γιατι δεν προσπαθει καπως τουλαχιστον? Επισης αυτο το δεν πολυκαιγεται που ειπες για τη συχνοτητα εκεινος, θα με εκανε να αναρωτηθω ακομα κι αλλο, αφου δεν πολυκαιγεται, τοτε εγω τι ρολο εχω εδω?
Απλα αναρωτησου καντου μια συζητηση και βρειτε εναν ή οσους θελετε τροπους καπως να διορθωθει η κατασταση.
Εχουν δικιο οι φιλοι σου ειναι ενα θεμα που οσο κατανοηση και αν δειξεις ερχεται μια στιγμη που εισαι απολυτα αδιαφορος στον αλλον.
Κι αλλοι εκαναν σχεσεις και γαμους απο αποσταση. Το κλειδι ειναι στο να βρειτε τα σημεια που σας ενωνουν και να τα διατηρησετε διχως να μεγαλωνουν και τα κενα και τα ερωτηματικα επισης.
Βρειτε τα λοιπον μεταξυ σας μιληστε και δειτε πως θα παει η κατασταση.

Νομίζω ότι το πρώτο που ατονει σε μια σχέση είναι το σεξ. Το κακό είναι ότι δεν συμβαίνει με την ίδια ένταση και στους δύο. Κάποιος το θέλει παραπάνω. Εξ.. δεδομένου ότι έχετε σχέση εξ αποστάσεως και δεν επιδιώκει συχνό σεξ, είναι κάπως ανησυχητικό σημάδι. Υποτίθεται ότι η απόσταση φουντώνει τον πόθο. Οπότε φαντάζομαι πως όταν έρθει η ώρα να μείνετε μαζί όπως λες και αρχίσει η καθημερινή τριβή, με τα δεδομένα που μας παρουσιάζεις το σεξ θα είναι μάλλον ανύπαρκτο. Είσαι μικρή ακόμα για να κάνεις εκπτώσεις, νομίζω πρέπει να ψάξεις για κάποιον άλλον με τον οποίο να είστε συμβατοί σ αυτό το κομμάτι, είσαι σε μια ηλικία που πρέπει να κάνεις σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο, αν ήσουν μεγαλύτερη θα σου έλεγα αλλά πράγματα αλλά 21 ετών sorry αλλά πρέπει να επιδιώκεις το καλύτερο και όχι να συμβιβάζεσαι!

Σωστα. Συμφωνω. Να ψαξει κατι καλυτερο ενδεχομενως αφου πρωτα το εξαντλησει το θεμα επαρκως. Να μιλησει μαζι του τι πιο απλο να του εκφρασει τις αναγκες της και εκει να πει κι αυτος τι του βγαινει γενικα. Δεν μπορει να αλληλογουσταρονται και οταν βρισκονται να περνανε τοσο βαρετα. Καπως θα εβρισκαν τροπο θα ειχαν βρει ηδη αυτο ηθελα να πω παραπανω αρα το προβλημα ειναι αλλου. Ασυμβατοτητα. Απλα αργουν να το παραδεχτουν οι ιδιοι και συμβιβαζονται να το πω σε ενα "εμενα τωρα με καλυπτει αυτο, για αυριο δεν ξερω και δεν με νοιαζει κιολας". -αυτο ειναι το ρεζουμε της σχεσης τους εδω που την εφτασαν.
Σαφως να ξεκαθαρισει τι ακριβως θελει και τι συμβαινει γενικα και να αναζητησει αλλου οπου θα ναι καλυτερα (μια παρενθεση: δεν εγγυαται κανεις οτι το μετα ή η μεθεπομενη σχεση θα ειναι οντως καλυτερη).
Πολλοι κανουμε πανω κατω ιδιες σχεσεις και καποιοι μενουν στις πιο απιθανες. Θελω να πω ολα συμβαινουν στη ζωη.
Αν αυτοι θελουν να ειναι μαζι και τους γεμιζει ολο αυτο που εχουν οπως το εχουν θα βρουν και τροπο να διατηρησουν την οποια συνεχεια τους. Στους ιδιους ειναι τι θα αποφασισουν τι θα πραξουν.

Και δεν ξερει κανεις να πει με ακριβεια πότε ή ποιο ακριβως θα ειναι το καλυτερο για την ιδια. Μονο οι εμπειριες της και ο εαυτος της την οδηγουν εκει που εκ των πραγματων ειναι μια βελτιωμενη κατασταση στα θελω της και σε μια απο κοινου πραγματικοτητα συμβιωσης.