ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2021 | 22:52

χάθηκαν οι άντρες;

Κοπέλα ετών 25 εδώ, παρατηρώ ότι οι άντρες τα περιμένουν όλα από τις γυναίκες και δεν θέλουν να κουνησουν ουτε το δακτυλακι τους. Γνωρίζω πρόσφατα κάποιον σε μέσο επιβίβασης, ανταλλάζουμε στοιχεία, στέλνει ότι θέλει να με δει. Κάνω το βήμα και πηγαίνω στην πόλη του (2 ωρες από την δική μου) για να τον συναντήσω. Πηγαίνουμε για μπάνιο, συνεχώς κάνει κοπλιμέντα για την ομορφιά μου και διάφορα μέρη του σώματος μου και υπάρχουν ερωτικά υπονοούμενα και από τις 2 πλευρές. Κερνάει κιόλας φαγητό και ποτό, και χωρίς ωστόσο να κάνει την παραμικρή κίνηση για φιλί ή κάτι, ξαφνικά λέει ότι πρέπει να φύγει γιατί κάτι προεκυψε με τη δουλειά του και πρέπει να πάει πιο πριν. Σεβαστό, αλλά τραβάω τόση ταλαιπωρία με τα μέσα για να παω, άλλη τόση για να επιστρέψω άρον άρον και βρεγμένη, και δεν έστειλε ουτε ενα μήνυμα να απολογηθεί, ή έστω να δείξει κάτι. Επίσης, φεύγοντας με ρώτησε ποτέ θα ξαναπάω...
31
 
 
 
 
σχόλια

Προσωπικά, όταν ακούω κοπλιμέντα για την εμφάνιση μου είμαι πολύ επιφυλακτική. Δηλαδή ΟΚ, είναι η εύκολη λυση για τον άλλον. Βρες άλλο τρόπο να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Ξέρω τα καλά και τα κακά της εμφάνισης μου, δε χρειάζεται να μου τα πεις εσύ. Επίσης, σε τέτοια περίπτωση, εφόσον αποφασίσατε να βρεθείτε, θεωρώ ότι έπρεπε να μοιραστεί η απόσταση και να βρεθείτε στο ενδιάμεσο. Γιατί να πας εσυ;

serendipity
όντως τα κοπλιμέντα και ειδικά στα πρώτα ραντεβού είναι λίγο κάπως
περισσότερο οι άντρες το κάνουν για να ανέβουν στα μάτια τις κοπέλας και να την ρίξουν και άλλες τις ξενερώνει

Κανονικά αντιδρώ. Θα ευχαριστήσω. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα ειναι ότι δε μου λέει κάτι η φιλοφρόνηση, όταν μιλάμε για εμφάνιση. Ίσα ίσα με κάνει επιφυλακτική, ως προς τις προθέσεις της άλλης πλευράς (ειδικά αν γίνεται από την πρώτη συναντηση). Προτιμώ μια διακριτικη φιλοφρόνηση για ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου πχ. Το βρίσκω πιο αληθινό και ουσιώδες. Η ακόμα καλύτερα καμία φιλοφρόνηση. Ασ το να κυλήσει ομαλά χωρίς να μου λες τι σου αρέσει σε μένα και τι όχι. Μπορώ να καταλάβω και θα σε αφήσω να καταλάβεις και συ.

serendipity

θα θέλει με κάποιον τρόπο να σου τραβήξει την προσοχή και να σου δείξει το ενδιαφέρον του πλαγίως μέσω του σχολιασμού για την εμφάνιση, γιατί από τον χαρακτήρα είναι νωρίς ακόμα

serendipity

αχ με εσάς τις. γυναίκες , δεν μπορούμε να σας ψυχολογισουμε!

στις εύκολες λύσεις διαλέγουμε όλοι!

μπορείς να πεις κάποιους τρόπους?!!! Εκτός φυσικά από τα δώρα που το θεωρώ κάπως

Όλοι παράξενοι είμαστε ασ το. Δεν έχει να κάνει με τους τρόπους που θα πω εγώ. Ο άνθρωπος είτε ξέρει να φλερτάρει είτε όχι. Δε μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο.

όσο μεγαλώνουμε τόσο παράξενοι γινόμαστε
μπορεί να ταιριάζουν οι ιδιοτροπίες με κάποιους και να τακιμιασουν

το φλερτ ποια το έχουν εμποριμαυτοποιηση και το έχουν βάλει σε καλούπια δηλαδή διάβασε το τάδε άρθρο πως θα την ρίξεις με τις χ ατάκες και ο αυθορμητισμός πάει περίπατο

υγ θα ήθελες να μιλήσουμε μέσω email?

Δεν παραξενευουμε όσο μεγαλώνουμε. Απλώς δεν ανεχόμαστε ανθρώπους και καταστάσεις που δε μας ταιριάζουν ή μας φθείρουν. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Κατά τα άλλα, τέτοιου είδους άρθρα είναι για εφήβους και για να γεμίζουν ότι σελίδες των περιοδικών και των sites. Τέλος, ευχαριστώ αλλά δε μιλάω με άτομα που δε γνωρίζω. Δε βλέπω το λόγο δηλαδη. Φιλιά!

Μου έχει συμβεί και μένα ο τύπος έχει 100% άλλη είτε γυναίκα είτε σοβαρή σχέση που συγκατοικούν για αυτό έφυγε βιαστικά, για αυτό δεν μπορεί να ξοδέψει αρκετό χρόνο να έρθει στη πόλη σου και για αυτό δεν έκανε και κίνηση να το προχωρήσει. Το έχω ζήσει και εγώ το παραμύθι και τότε και γω όπως και συ δεν μπορούσα να εξηγήσω διαφορά και καθόμουν να αναλύω γεγονότα. Απλά υπάρχει άλλη ήθελε να ξεφύγει από τη ρουτίνα του βγαίνοντας μαζί σου μην τον ξανασυναντήσει ποτέ.

Κοπελια, ακου πως εχει το πραγμα: εκανες 2 ωρες δρομο για να δεις εναν αγνωστο (εγω κ για να δω φιλη/φιλο ξερω γω θα το σκεφτομουν να ταξιδεψω 2 ωρες). Αρα στα δικα του ματια φανηκες πολυ διαθεσιμη/απεγνωσμενη. Σκεψου το λιγο λογικα, περασες τοση ταλαιπωρια για να δεις εναν αγνωστο που πιθανοτατα το μονο που μεχρι εκεινη τη στιγμη ηξερες για κεινον ειναι οτι ειναι ωραιος εξωτερικα (γιατι λογικα δεν ειχες προλαβει να τον γνωρισεις).
Απο την εμπειρια μου αυτη η υπερβολικη προθυμια κ διαθεσιμοτητα των γυναικων ειδικα στα πρωτα σταδια της γνωριμιας δεν αρεσει στους αντρες. Ειναι αλλο το να κανεις μια κινηση για να δειξεις οτι ο αλλος σου αρεσει (αυτο ειναι ωραιο) κ ειναι αλλο να ταδιδεψεις εκει που μενει για να τον δεις. Αυτο φαινεται λιγο απεγνωσμενο. Σιγουρα εχεις συναντησει ωραιους αντρες κ στην πολη που μενεις, γιατι να μπεις σε τετοιο κοπο να κανεις ταξιδι 2 ωρων?
Εκτιμαμε κατι μονο οταν εχουμε κοπιασει γι αυτο κ ο τυπος πιθανοτατα ενιωσε οτι δεν εχει παλεψει για να σε κερδισει αφου εσυ απλα πηγες κ του παραδοθηκες (δεν εννοω σεξουαλικα, εννοω οτι ησουν προθυμη να κανεις τετοια θυσια κ να ταξιδεψεις για να τον δεις χωρις καν να σου ειναι κατι ο τυπος), αρα αυτη σου η προθυμια τον ξενερωσε ή απλα τον εκανε να μην μπορει να σε εκτιμησει.
Αρα σε θεωρησε δεδομενη και ναι, εφοσον εκανες ηδη μια φορα την κινηση να τον επισκεφτεις στο μερος του, σου λεει γιατι να μην της προτεινω να ξαναερθει? Λογικα θα το κανει. Μονη σου περασες το μηνυμα οτι εισαι υπερβολικα προθυμη. Κ αυτος εφοσον μπορει να περασει μια ωραια μερα με μια ωραια τυπισσα χωρις να κανει κανεναν απολυτως κοπο γιατι να μην το προτεινει?
Αλλη φορα ειτε του προτεινεις να βρεθειτε καπου στη μεση, ειτε επισκεφτεσαι το μερος του μονο αν εχεις κ καποιον αλλο λογο (ακομα κ αν δεν εχεις αλλο λογο να πας στην πολη του πες του ενα ψεμα οτι εκει μενει μια φιλη σου κ θα ερθεις να τη δεις, ωστε να μη δειξεις οτι πας μονο γ αυτον). Κ γενικα οταν ειμαστε στα πρωτα σταδια της γνωριμιας με καποιον, παμε βημα-βημα. Ενα βημα αυτος, ενα εσυ. Φαντασου οτι αυτος ειναι στην κορυφη μιας σκαλας κ εσυ στο πρωτο σκαλι. Ανεβαινει ενα σκαλι αυτος? Ανεβαινεις ενα κ συ. Εσυ με το να πας στην πολη σου ανεβηκες ηδη 5 με τη μια! Κ αυτο τον ξενερωσε.

Αυτα τα ολιγα!

Κοίτα, αν έκανε κίνηση τόσο εύκολα, θα σε χαλούσε παραπάνω. Επειδή θα έμοιαζε με διακανονισμό: έκανες 2 ώρες δρόμο, σε τάισε και σε κέρασε, τώρα βουρ στο "κυρίως πιάτο." Δεν πάει έτσι αν όντως θέλει εκείνος να το πάτε σοβαρά. Ήθελε να έχετε λίγη απόσταση για να μην φανεί ότι, επειδή έκανες τόσο δρόμο να συναντηθείτε, τώρα ντε και καλά πρέπει να σου την πέσει. Μπορεί να θέλει να σου δώσει κι εσένα λίγο χρόνο. Και όσο για το άλλο, γιατί πρέπει να σου απολογηθεί που έφυγε τις προάλλες; Μπορεί όντως να προέκυψε δουλειά ή κάτι έκτακτο, κι ο τύπος δεν την κοπάνησε έτσι απλά, αλλά εξέφρασε το ενδιαφέρον του να σε ξαναδεί. Απολογείται αυτός που φταίει.

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έτρεξες να βρεις έναν άγνωστο χωρίς να υπολογίσεις ότι μπορεί να είναι και επικίνδυνος. Βρέθηκες σε μια ξένη πόλη που δεν ξέρεις κανέναν για να γνωρίσεις αυτόν που σου σφύριξε στο τρένο. Οκ το ήθελες και το έκανες δεν είναι κακό να κάνεις εσύ ένα τέτοιο βήμα απλά δυστυχώς βλέπεις τι γίνεται κάθε μέρα δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει ο καθένας και μάλιστα ένας εντελώς αγνωστος και από άλλο μέρος.
Όσο για αυτά που είπες καταλαβαίνω ότι το πιθανότερο είναι να έχει σχέση ή να είναι παντρεμένος. Το βρίσκω δικαιολογία αυτό που είπε. Παίζουν όλα τα σενάρια δεν ξέρεις τίποτα για αυτόν. Εκτός των άλλων δε μου άρεσε που είπε ποτέ θα ξαναπάς εκεί. Να έρθει αυτός ούτε λόγος; Δε βλέπω τίποτα θετικό απ' όλη την εξομολόγηση, θα σου πρότεινα να μην ξανασχοληθεις γιατί νιώθω ότι θα φας τα μούτρα σου. Γενικά το πρώτο βήμα δεν είναι κακό να το κάνεις απλά πρόσεξε γιατί δυστυχώς υπάρχουν ένα σωρό επικίνδυνοι άνθρωποι εκεί έξω.

Πόσο αθώα πλάσματα είστε; Τον περίμενε προφανώς η γυναίκα του στο σπίτι κι έπρεπε να φύγει!! Τουλάχιστον σε πότισε και σε τάισε. Κύριος!

Μάλλον δεν τον κέρασες κι από πάνω γι’ αυτό δεν πήγαν όλα καλά.
Θα το πω άλλη μια φορά κι οποίος θέλει το εφαρμόζει. Να είσαι λίγο επιφυλακτική στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας. Εγώ ούτε κατά διάνοια θα ξεβολευόμουν. Εσύ τώρα, καλώς έπραξες αφού έτσι ένιωθες αλλά μην αναρωτιέσαι άλλο, μην απογοητεύεσαι κάνοντας γενικεύσεις και κυρίως…
ΜΗΝ ΠΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

Ακριβώς, η μανάδες μεγαλώνουν τον άντρα που ποτέ δεν θα επέλεγαν για φίλο. (Το ίδιο πάει και στους πατεραδες-κορες, αλλά εδώ συζητάμε άλλο).

Εγώ πιστεύω ότι όσο και να κοπτονται οι άντρες για το αντίθετο, κατά βάθος δεν εκτιμούν την γυναίκα που κάνει το πρώτο βήμα. Και ναι η κίνηση σου να πας να τον βρεις, εκτός βάσης με το καλημέρα σας και χωρίς να έχετε σχέση, φανερώνει απελπισία. Και είδες και τι ωραία που τον καλό έμαθες και ρώτησε ποτέ θα ξαναπάς; Δεν πειράζει μικρή είσαι θα μάθεις από τα λάθη σου, εγώ σαν μεγαλύτερη όμως θα σε συμβουλεύω στην αρχή μιας γνωριμίας να αφήνεις όλες τις πρωτοβουλίες στον άντρα, όλοι γουσταρουν το κυνήγι και όχι ότι τους δίνεται στο πιάτο με τέτοια ευκολία. Το σεξ οι άντρες το βρίσκουν πανεύκολα πλέον. Όταν λοιπόν με το καλό εδραιωθεί η σχέση, ξεκινάς και εσύ τις πρωτοβουλίες και το πήγαινε λα στην πόλη του. Πότε όμως από την αρχή, όπως σου προεγραψα δείχνεις εύκολη και ιδιαιτέρως διαθέσιμη.

Καμία απελπισία. Ήθελε να τον δει, της είπε κι αυτός ότι ήθελε να την δει, μπόρεσε να πάει και πήγε.
Αν εξελισσόταν αλλιώς από πλευράς του, θα έλεγε "άκουσα την καρδιά και την κ@υλα μου και δικαιώθηκα". (ναι, έχουμε κι οι γυναίκες τέτοιες ορέξεις).

Κι αυτό πάλι το στερεότυπο ότι η γυναίκα πρέπει να καταπνίγει τα "θέλω" της για να μην την περάσουν για εύκολη ;;; Αν είναι να ζει μια ζωή στην επιτήδευση και στην προϋπόθεση για να είναι επιθυμητή, πότε μη σώσει και της το δει ο τύπος!

Και όμως απελπισία δείχνει και δυστυχώς το έχουν πάρει χαμπάρι οι άντρες και φέρονται ανάλογα. Πλέον οι γυναίκες είναι πιο απελπισμένες για σεξ πάρα οι άντρες. Αλλιώς πως εξηγείς να μην κάνει κίνηση για σεξ, αφού η κοπέλα έκανε τον κόπο να πάει μέχρι εκεί; παλιότερα δεν υπήρχε περίπτωση ένας άντρας να αφήσει τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Και αυτά που λένε παραπάνω ότι ο τύπος έχει σχέση είναι παραμύθια της χαλίμας. Ήθελε απλώς επιβαιβεωση, την πήρε και χαίρεται. Και τέτοιες περιπτώσεις ακούω συνέχεια τα τελευταία χρόνια.. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχει μια γυναίκα κ@@@@ς,αλλο πράγμα συζητάμε εδώ. Καλώς ή κακώς η ψυχολογία των αντρών είναι αυτή. Ξέρεις καλός ο φεμινισμος όμως κάπου χάθηκε το μετρο και ιδού τα αποτελέσματα.

δεν είναι υποχρεωτικό ο άντρας να είναι κυνηγός υπάρχουν και γυναίκες που τους αρέσει να κάνουν τα πρώτα βήματα

χωρίς να έχουν τα κολλήματα

γιατί μόνο οι άνδρες βρίσκουν εύκολα το σεξ ή γυναίκες όχι?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ