ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2021 | 10:06

Ο άντρας της αδερφής μου με την ξαδέρφη μας

Καθόμουν στον υπολογιστή της ξαδέρφης μου για να με βοηθήσει σε κάτι. Κάποια στιγμή εκείνη έφυγε από δίπλα μου για να πάει τουαλέτα. Είδα ότι είχε ανοιχτό το Chat στο Facebook και σε μια συνομιλία από τις πάνω-πάνω είδα τη φωτο του άντρα της αδερφής μου. Μπήκα στον πειρασμό και έκανα κλικ στη συνομιλία... Άρχισα να διαβάζω και ανακάλυψα ότι οι δυο τους φλερτάρουν κανονικότατα πισω από την πλάτη της αδερφής μου! Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να διαβάσω όσα περισσότερα μπορούσα μέχρι να γυρίσει η ξαδέρφη μου από την τουαλέτα. Κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε σε μια φάση που από τη μια κόντευα να λιποθυμήσω και από την άλλη ήθελα να την πνίξω! Έφυγα για να σκεφτώ... Δεν ξέρω πώς να το πω στην αδερφή μου...
10
 
 
 
 
σχόλια
εγώ θα μιλούσα εκείνη την ώρα. Αν είμαι κατίνα αυτοί κάνουν απάτη. Τι είναι χειρότερο. Μετά θα έπιανα τον άντρα και θα του έλεγα ή εσύ ή εγώ. Διάλεξε ποιος θα το πει. Ξεκάθαρα πράγματα.
Πάντα εκπλήσσομαι που οι άπιστοι όλο "ξεχνούν" ύποπτες συνομιλίες ανοιχτές, εφαρμογές ξεκλείδωτες, τα ηλεκτρονικά τους αποτυπώματα σαν τα ψιχουλάκια της Γκρέτελ στο δάσος...Εγώ που δεν έχω κάτι να κρύψω κι όλα ανοίγουν μόνο με ιριδοσκοπία και δακτυλικό αποτύπωμα, και με την ρούνα του Θώρ αντάμα, έχω κάνει μεταπτυχιακά στη CIA μάλλον.
Πιστεύω ότι είναι σύνθετη η ψυχολογία, όπως στην εγκληματολογία. ;) Οι ενοχικοί και ηθικά μαζοχιστές ΘΕΛΟΥΝ να πιαστούν στα πράσα, θέλουν να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή, να παίξουν την κάρτα του θύματος, να αερίσουν τα παράπονα που έχουν από τη σχέση (αν είναι και θρασείς ταυτόχρονα θέλουν να φορτώσουν και ευθύνες στον άλλο που "κοίτα τι πήγαν κι έκαναν!") κι αφού διαδραματιστεί όλο αυτό το δράμα να νιώσουν κάθαρση μέσω της "τιμωρίας" τους ώστε να ανακουφιστούν από το υπαρξιακό τους άγχος. Αυτοί που είναι πιο ηθικά σαδιστές ή το παίζουν έξυπνοι σου αφήνουν τα clues επιλεγμένα, ώστε να σε ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ σε διανοητικό παιχνίδι να τους τσακώσεις. Η ήττα στην απόπειρα να τους ξεσκεπάσεις λειτουργεί ως ένεση αυτοπεποίθησης της πνευματικής τους -νομίζουν- υπεροχής, οπότε ανακουφίζεται η υπαρξιακή τους αγωνία έτσι. Αν το πετύχεις και τους αποκαλύψεις, αντιστρέφουν τα πιόνια βγάζοντάς σε τρελό και αρνούμενοι τα πάντα. Πάλι νιώθουν εσωτερικό θρίαμβο, κάνοντας τον "αντίπαλο" πλέον να αμφιβάλλει για την λογική του. Γι'αυτό λέω, αυτός που ξεσκεπάζει μια απιστία, χάρη του κάνει του άπιστου, δεν τον τιμωρεί, νερό στο μύλο του ρίχνει, αλλά δεν γίνομαι κατανοητή. :) Νομίζουν τους δικαιολογώ. Όχι, καθόλου,απλά τους κατανοώ βαθιά, ξέρω γιατί το κάνουν! Θα γινόμουν άριστη εγκληματολόγος ή ντετέκτιβ. Δεν κρίνω τα στοιχεία, τα εξετάζω και βγάζω συμπεράσματα.
Κάτι μου λέει πως η ξαδέρφη σας δεν άφησε τυχαία ανοιχτή τη συνομιλία. Μάλλον ψάχνει τρόπους να σας πλασάρει πως κάτι τρέχει μεταξύ τους επειδή μπορεί να ανέπτυξε συναισθήματα για εκείνον. Φυσικά και πρέπει να μιλησεις στην αδερφή σου. Άμεσα. Μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, αλλά πρέπει να γνωρίζει τι παιζεται πίσω από την πλάτη της και να πράξει οπως εκείνη θεωρει σωστό.
Δεν έπρεπε να φύγεις... Αφού έκανες που έκανες την κατινιά και διάβασες το inbox της ξαδέρφης σου (βγάζοντας λαβράκι βεβαίως-βεβαίως!), θεωρώ ότι έπρεπε να τη ρωτήσεις στα ίσια τι συμβαίνει... Τώρα, αν κατάλαβε ότι τα διάβασες, ίσως διαγράψει τη συνομιλία και ίσως ενημερώσει το γαμπρό σου να κάνει και εκείνος το ίδιο! Θα χάσετε τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία ναι μεν αποκτήθηκαν με κατινιά αλλά δεν παύουν να είναι αποδεικτικά στοιχεία! Ελπίζω τουλάχιστον να πρόλαβες να βγάλεις καμιά φωτογραφία τη συνομιλία για να έχεις αποδείξεις σε περίπτωση που πάνε να σε βγάλουν τρελή! Όσον αφορά το πιο δύσκολο κομμάτι που είναι αυτό που πρέπει να ενημερώσεις την αδελφή σου, κάνε κουράγιο και πες της ότι πρέπει να μιλήσετε για κάτι σοβαρό. Πες της τα οπωσδήποτε γιατί έχει δικαίωμα να γνωρίζει. Σήμερα είναι η ξαδέλφη σας, αύριο μπορεί να είναι κάποια άλλη γυναίκα που μπορεί να καταστρέψει τη ζωή της αδελφής σου. Και φυσικά πρέπει να αντιμετωπίσει και το σύζυγό της που είναι εξίσου υπεύθυνος για όλο αυτό. Κουράγιο κούκλα μου!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ