ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2021 | 11:20

Δεν καταλαβαίνει τί μου αρέσει

Τη Δευτέρα είχα γενέθλια,και χθές το αγόρι μου μου έκανε δώρο ένα κινητό.Το κινητό που έχω το πήρα πρίν 2 χρόνια,δεν είναι κανένα παμπάλαιο,και μιά χαρά έχω βολευτεί.Ας μου έπαιρνε ένα βιβλίο,ξέρει ότι μου αρέσει να διαβάζω,ας μου έπαιρνε ένα λουλούδι ή ας μήν έπαιρνε τίποτα.Δέν θέλω να ξοδεύει τα χρήματα του σε περιττά πράγματα.Αυτό μου είπε,είναι πολύ καλύτερο,και άρχισε να μου εξηγεί διάφορα που δέν τα πολυκαταλάβαινα,γιατί δέν το έχω καθόλου μ'αυτά τα θέματα.Και μου έκανε και καψόνι.Μου έβαλε μόνο την κάρτα,και όλα τ'άλλα μου είπε να τα ρυθμίσω μόνη μου,γιατί πρέπει επιτέλους να εξοικειωθώ μ'αυτά.Το κεφάλι μου έγινε καζάνι,φούντωσα μες στο χειμώνα,και σήμερα τον πήρα και τ'άκουσε για τα καλά.Τελικά θα μου το φτιάξει σήμερα εκείνος.Καλός,χρυσός,αλλά να καταλαβαίνει πότε κάτι είναι αναγκαίο και πότε όχι.
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω αν αυτό το ξέσπασμα σου είχε αιτία η αφορμή μόνο το κινητό.Αν έχεις τέτοιες συμπεριφορές, και μάλιστα για ένα τέτοιο θέμα, δυστυχώς οι σχέσεις σου δεν θα έχουν μέλλον.Υ.Γ Απίστευτο νέα κοπέλα να δηλώνει αδυναμία να κάνει κάτι παραπάνω από απλή χρήση στο κινητό της.
Κατανοώ ότι είναι άβολο όταν ο άλλος κάνει αρκετά έξοδα αλλά το έκανε για να σε ευχαριστήσει οπότε δεν βλέπω τον λόγο που του την ειπες. Εγώ λέω να χαρείς το δώρο που σου πήρε με πολλή αγάπη και να του πεις ένα συγνώμη. Είμαι σίγουρη ότι θα στεναχωρήθηκε με αυτή την στάση
συμφωνώ πως έπρεπε να σου πάρει δώρο κάτι που σου αρέσει, αλλά το θεωρώ απαράδεκτο να μη θες να μάθεις πώς λειτουργεί ένα κινητό ή ένας υπολογιστής. το να είσαι ψηφιακά αναλφάβητη είναι ισοδύναμο με το να ήσουν γενικά αναλφάβητη το 80. θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την όρεξή του να σε εκπαιδεύσει σε κάτι που όλοι χρειαζόμαστε.
Εγω νομίζω ότι είσαι χαρούμενη κατά βάθος, αλλά δεν ξέρεις να το εκφράσεις σωστά. Αντί να γκρινιάζεις λοιπόν ευχαρίστησε τον για το δώρο του. Υγ. Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις τις ρυθμίσεις ενός νέου κινητού; -Παναγιά μου θα τρελαθώ!
Α, τέτοιον έχεις. Θα καταλάβεις την αξία του στο πέρας των ετών αλλά θα σπάζεσαι ταυτόχρονα κάθε φορά. Ψιτ, πάρε μόνη σου βιβλίο, κι εκεί έξω πέφτουν. Problem solved.