ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2020 | 22:47

Γυναίκες και φλερτ

Εγώ προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος,του το δείχνω,τον κοιτάω επίμονα (έχω αυτοπεποίθηση βασικά,ναι).Και το είπε στη μητέρα μου και δεν της άρεσε καθόλου,με είπε πέφτουλα και ότι αυτή όταν ήθελε κάποιον από αμηχανία,δεν τον κοίταγε :Ρ.Είναι κακό για εσάς;*πρώτη φορά γράφω και είναι το μόνο που μπορώ να μοιραστώ,ναι ναι ναι
14
 
 
 
 
σχόλια
Το επίμονο κοίταγμα είναι πολύ άσχημο.Καλύτερα να του μίλαγες. Πες ένα ''γειά σου, με λένε... και μου αρέσεις πολύ''.Κάνε ένα κομπλιμέντο και βλέπεις πώς θα εξελιχθεί η κουβέντα.Έτσι κι αλλιώς, μάλλον σε καλό θα καταλήξει.Ελάχιστοι είμαστε οι εμφανισιακά αδιάφοροι ή άσχημοι που όλα καταλήγουν σε απόρριψη στη ζωή μας.Οπότε δεν θα έχανες κάτι να του εξέφραζες το ενδιαφέρον σου λεκτικά.Το επίμονο κοίταγμα είναι ενοχλητικό και βγάζει και κάτι το απειλητικό, δεν είναι καθόλου ωραίο.Εννοείται πάντως ότι διαφωνώ που ο σπιούνος το είπε στη μητέρα σου, αυτό δεν έπρεπε να γίνει.
Το επιμονο κοίταγμα ειναι απειλητικο οταν κοιτάς τον αλλον με σοβαρό υφος. Όταν τον κοιτας και ταυτοχρονα σκας και ενα χαμόγελο εκει είναι πολυ ελκυστικό.
Προσωπικά ακόμα και όταν με κοιτά κάποιος που δεν μου αρέσει, ή γενικά δεν ενδιαφέρομαι, δεν το παρεξηγώ και ούτε σκέφτομαι πως είναι χαζός. Ρίχνεις ενα βλέμμα και αν ο άλλος δεν το πιάσει ή αδιαφορήσει, το κοβεις.Οπως και να'χει, είναι η γνώμη σου και τη σεβομαι!
Ποιον κοιτούσες επίμονα, βρε κορίτσι μου και πήγε καρφί και το 'πε στη μάνα σου;;; Τον κυρ-Μπάμπη τον περιπτερά; Ή τον κυρ-Νώντα τον χασάπη;Όσο για την χαμηλοβλεπούσα μητέρα, υπενθύμισέ της ότι αυτό το έκανε αυτή στα δικά της χρόνια του δήθεν αθώου φλερτ και εσύ δεν έχεις καμία υποχρέωση να κάνεις ότι έκανε και αυτή 20-25 χρόνια πριν. Οπότε, θα πρέπει να πάρει απόφαση δύο πράγματα:1. Εσύ δεν είσαι αυτή και ότι και να πει ποτέ δε θα γίνεις αυτή και2. Οι τεχνικές φλερτ, καλώς ή κακώς έχουν αλλάξει πλέον, οπότε αυτά που έκανε αυτή και οι συνομήλικοί της τότε, εκ των πραγμάτων, έχουν ελάχιστη έως καμία εφαρμογή στη σημερινή εποχή.Και, απορία:Ντροπαλή, ντροπαλή αλλά το παιδί της δε δίστασε να το αποκαλέσει "πέφτουλα" η γλυκούλα #not. Επιλεκτικά την εφαρμόζει, είπε η WtFu_rfurlo, πες της.
Η αυτοπεποίθηση φιλε/η δεν ξέρω τι εισαι μας λες αυτός αυτη, λοιπον η αυτοπεποίθηση ειναι πολύ γαματο πράγμα. Να βλεπεις το κοίταγμα, να σου μιλάει, να είναι ακομπλεξαριστος και να σε βάζει ωραια στον τοίχο για ενα φιλί (πάθους) ξέρω ξέρω. Ειναι πολύ ωραίο πράγμα να αγαπάμε τους εαυτούς μας και να το εκπεμπουμε. Αν μη τι αλλο αξιζουμε αγαπη/ερωτα/μια φιλια/αξιζουμε να γευτουμε τη ζωή όπως μας αρέσει και δεν θα έπρεπε να κωλωνουμε πουθενά. Μου αρέσει αυτός? Του μιλάω. Αν γινει κατι έγινε. Αν οχι παρακάτω. Έχει κι αλλες πορτοκαλιες δόξα τω θεώ γεμάτος ειναι ο δρομος. Να έχουμε τα ματια μας ανοιχτα και να ειμαστε ανοιχτοί στις ευκαιριες.
Τον τελευταίο καιρό έχω καταλάβει ότι είναι πολύ καλύτερο να πλησιάζουμε εμείς τους άντρες. Δεν μου αρέσει η ίδεα του να κάθεσαι και να περιμένεις όταν μπορείς πολύ ωραία και κομψά να πάω να προσεγγίσεις κάποιον... Επίσης θεωρώ ότι πολλοί άντρες που αξίζουν για κάποιον δικό τους λόγο δεν κάνουν κίνηση, ενώ κάτι τέρμα περίεργοι τύποι σε πλησιάζουν πρώτοι. Όσες νομίζουν ότι θα χάσουν την θηλυκότητα τους αν μιλήσουν πρώτες, απλά έχουν μία πάρα πάρα πολύ επιφανειακή ιδέα για την θηλυκότητα.
''Όσες νομίζουν ότι θα χάσουν την θηλυκότητα τους αν μιλήσουν πρώτες, απλά έχουν μία πάρα πάρα πολύ επιφανειακή ιδέα για την θηλυκότητα.''Επιτέλους, κπ το είπε. Στα μάτια πολλών φυσικά μια γυναίκα που κάνει πρώτη κίνηση δε χάνει μόνο τη ''θηλυκότητά'' της, αλλά συνοδεύεται επίσης και από άλλα επίθετα - όχι απαραίτητα πάντοτε χυδαία.
Αυτό είναι το στυλ σου,και από τη στιγμή που εσύ νιώθεις καλά και άνετα,αυτό να κάνεις.Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω,είναι γιατί αυτά τα θέματα θα πρέπει να είναι αντικείμενα συζήτησης με τους γονείς μας.