ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2020 | 13:41

K.L.

Έχουμε χωρίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά εγώ μερικές φορές ακόμη τον σκέφτομαι (ίσως επειδή δεν έχω ερωτευτεί ξανά από τότε). Για κάποια χρόνια με τσιγκλουσε ακόμη το οποίο δεν με άφηνε να τον αφήσω πίσω μου αλλά τώρα πια έχουμε χάσει κάθε επαφή. Θέλω πραγματικά να τον αφήσω πίσω μου έχω προσπαθήσει πολύ αλλά έχω καταλήξει πως έχω κάποιου είδους εμμονή μαζί του. Μου λένε πως δεν μου λείπει αυτός αλλά αυτά που ένιωθα μαζί του. Πως να το αντιμετωπίσω θέλω να προχωρήσω επιτέλους στη ζωή μου και να τον αφήσω πίσω μου μια και καλή. Να μην με επηρεάζει και να μην σκέφτομαι πως θα ήταν αν τα ξανά βρίσκαμε, είναι άρρωστο όλο αυτό και πολύ κουραστικό.
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αρχίζω να πιστεύω οτι ισως ο πραγματικός ερωτας ειναι ΕΝΑΣ! Αν θέλεις να συζητήσουμε πανω σε αυτο παντως στείλε μου.
Σου συνταγογραφώ : Καμία μα καμία επαφή με τα social media του και τις φωτογραφιες του, "κηδεία" σε ό, τι ήσουν τότε, σε ο, τι ήταν αυτός τότε, σε ο, τι ήσασταν εσείς τότε, ξεκάθαρη επιλογή πως δεν θα ξαναεισαι μαζί του γιατί σίγουρα υπάρχουν αρνητικά για να χωρίσατε, στήριξη μοναχα στον καινούργιο εαυτό σου που πορεύεται μόνος και ανεξάρτητος , συνείδηση πως ακομα και αν τον σκεφτείς είναι μονάχα ένας τρόπος σου να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα, καλύτερη επαφή με ό, τι υπάρχει στο παρόν σου, ένταξη νέων συνηθειών, μία καλή άποψη για τι μπορεί να φέρει το μέλλον για σενα ως άτομο.
Κάθε χωρισμός ειναι μια απώλεια και υπαρχουν καποιες φάσεις που περνάμε οχι με την ίδια σειρα και οχι ολοι. Άρνηση/Θυμός/Διαπραγμάτευση/Κατάθλιψη/Αποδοχή. Ο χρονος που λέμε έχει να κανει με την αποδοχή, οτι δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, δεν μπορείς να κανεις κάτι διαφορετικό για να αποτρέψεις την κατάσταση, απλα τη δέχεσαι και προχωρας παρακάτω. Αρχίζουμε καινούρια πραγματα και επιστροφη στην κανονικότητα. Δεν είπαμε κατ'αναγκη να κανεις αλλη σχέση αμέσως, απλα πάρε το χρονο σου και δες με τι θα σου αλλάξει η διάθεση και το κόλλημα αν θες στο παρελθον. Πολλοί το ρίχνουν στη δουλεια για να ξεχαστούν άλλοι βρίσκουν άλλα ενδιαφέροντα. Βρες κάτι να επιστρέψεις στην κανονικότητα σου αυτο ειναι το ζητούμενο, οχι κατ αναγκη η σχέση. Πολλές φορες το εχω σχέση δημιουργεί τα αντίθετα αποτελεσματα, θελω να πω η νέα σου σχέση ακριβως επειδή δημιουργείται για το λογο να ξεχαστεις απο τον πρωην, πληρώνει ολα τα σπασμένα της πρωην σχέσης.
Είναι όντως εμμονικό. Δε σου λείπει ο συγκεκριμένος, σου λείπουν απλά οι όμορφες στιγμές που έζησες μαζί του, τις οποίες απ' ό,τι φαίνεται δεν κατάφερε να τις αντικαταστήσει κάποιος άλλος. Θα σε συμβούλευα να πας σε κάποιον ψυχολόγο, για να σου δώσει λύση. Αν κάποια μέρα τον δεις με οικογένεια θα αλλάξεις γνώμη; Μια πολύ στενή μου συγγενής πάνω από 7 χρόνια έμενε μόνη, γιατί είχε μεγάλη εμμονή με τον πρώην. Είχαν χάσει εντελώς επαφή, μέχρι που μια μέρα τον είδε σε διακοπές σε νησί με τη γυναίκα του και με δύο παιδάκια. Μετά από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον πρώτο που βρήκε μπροστά της. Δεν ήταν λύση απελπισίας αυτή; Οφείλεις για το δικό σου καλό να δίνεις ευκαιρίες σε κάποιον ο οποίος θέλει να μπει στη ζωή σου. Μην κλείνεις πόρτες. Καλή τύχη!!!