ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2020 | 12:45

...

Γιατί τόσα ποστς που μιλάνε για αηδία απέναντι στον εαυτό, έλλειψη φίλων και συντρόφου, συναισθήματα αναξιότητας για αγάπη, συνοδευόμενα από "κεφαλαίες" φωνές; Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να αγαπηθούν και φυσικά δεν είσαι αηδιαστικός αν δεν έχεις καταφέρει να αποκτήσεις σταθερές φιλίες ή δεν έχεις σύντροφο ή βουλιάζεις στην μοναξιά. Αν φταις, δες τα λάθη σου και προσπάθησε να τα αλλάξεις και να αλλάξεις. Μα, πολλές φορές, είναι η ίδια η ζωή και οι συνθήκες τέτοιες που δεν το επιτρέπουν και προκαλούν ανεπιθύμητες αλλαγές, όπως π.χ. η μετανάστευση σε άλλη πόλη κτλ., που μπορεί να στερήσουν έναν καλό φίλο. Αηδία θα πρέπει να νιώθει κάποιος που έχει κάνει κάτι κακό και αισχρό, ένας άσχημος χαρακτήρας, όχι ένας άνθρωπος μόνος, για τον όποιο λόγο δεν έχει φίλους ή σύντροφο. Πολλοί άνθρωποι ζουν μέσα στη μοναξιά δυστυχώς, είτε από επιλογή είτε λόγω των συνθηκών είτε λόγω των λαθών τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αηδιαστικοί και δεν αξίζουν αγάπη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αηδιαστικοι ειναι για μενα οι ανθρωποι που διατηρουν ψευτικες φιλίες Αηδιαστικοι ειναι για μενα οι ανθρωποι που ριχνουν τα στανταρ τους η που δεν νοιαζονται για τον συντροφο τους απλα φοβουνται μην μεινουν μονοι Αηδιαστικοι ειναι για μενα οσοι γινονται χειριστικοι λογω του οτι δεν εχουν μεινει μονοι να λυσουν ανασφαλειες και γενικα τυραννανε ανθρωπους με καλες προθεσεις.Μαθετε να ζειτε μονοι σας ,να εχετε ψηλα το κεφαλι ,να μην σταματατε να γινεστε καλυτεροι ψυχικα και εξωτερικα και σιγουρα θα ερθει .Μια αγκαλια σε ολους σε εσας .Και εμεις περασαμε πολυ ασχημες μοναξιες που νομιζαμε οτι θα κρατησουν για παντα....
Προσωπικά, ενώ έχω δει πολλούς εδώ μέσα να κουνάνε το δάχτυλο εκ του ασφαλούς σε τέτοιου είδους εξομολογησεις, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να χαρακτηρίζει τους εξομολογουμενους αηδιαστικους.Πάντως μη σου κάνει εντύπωση που ο κόσμος δε δείχνει καθόλου κατανόηση. Είναι απλό. Η μοναξιά οφείλεται είτε σε ατυχία είτε σε αδράνεια/κακή νοοτροπία στις κοινωνικές συναναστροφες. Οι περισσότεροι επιλέγουν να θεωρούν τον παράγοντα τύχη ανύπαρκτο. Τους βολεύει αυτή η σκέψη. Νιώθουν προστατευμενοι.
Όλοι αξίζουμε λίγο αγάπη... Έτσι δεν είναι;Όλοι κάνουμε λάθη και όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία.Όλοι αξίζουμε την ηρεμια στο μυαλό μας και την ευτυχία στις καρδιές μας. Μερικές φορές πρέπει να παλέψουμε με τον εαυτό μας για να φτάσουμε εκεί.Και κλεινω με ενα:μην ξεχνάτε πώς όλοι αξίζουμε τα καλύτερα.....έτσι να φέρεστε σε ανθρώπους που γουστάρετε και έτσι να θέλετε να σας φερθούν.... τίποτα λιγότερο......Φιλιά σε ολους/ες! :)