ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2020 | 15:14

Τάνγκα μαγιώ

Χθες για πρώτη φορά η γυναίκα μου φόρεσε το νέο μαγιώ τάνγκα που αγόρασε. Αν και γενικά δεν είμαι ο τύπος που θα της κάνω παρατηρήσεις για το ντύσιμο της, γενικά δεν έχω τέτοια κολλήματα, ομολογώ ότι ένιωθα κάπως αμήχανα χθες με την όλη φάση. Να το πω έτσι ωμά φαινόταν σχεδόν όλος της ο κώλος. Δεν είπα ότιδήποτε χθες γιατί όπως προείπα δεν μου αρέσει να είμαι τέτοιος τύπος. Ίσως είναι καλύτερα να της πω ότι με ενόχλησε και δεν θέλω να το βάλει ξανά ή θα ειμαι υπερβολικός;
15
 
 
 
 
σχόλια
Αν νιώθεις οτι θες να της πεις ότι δεν σου αρέσει το μαγιό της πες της το. Μόνο μη το αναλύσεις δεν θα είναι καλό απλά πες ότι δεν σου αρέσει. Να ξέρεις όμως πως αν θέλει να το φοράει, θα το φοράει γιατί κανεις δεν μπορεί να επιβάλλει στον άλλον τι να φοράει και τι όχι.
Προσπαθώ να τοποθετηθώ αντικειμενικά στο θέμα και τότε όλα, σε επίπεδο δηλ. θεωρίας, γίνονται ευκολότερα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να φορά ό,τι γουστάρει. Κι αμέσως μετά αναρωτιέμαι όλως υποκειμενικώς. Θα μου άρεσε να κυκλοφορεί ο σύντροφός μου στην παραλία με τον κ@λο του έξω; Κι εκεί αρχίζω να ξεροκαταπίνω. Είναι μακράν δυσκολότερο να αποφασίσεις μπαίνοντας στη θέση του άλλου. Κι αυτό λέγεται κατανόηση. Ως εκ τούτου, δεν έχω καταλήξει ξεκάθαρα επί του θέματος. Κι εννοώ καθαρά σε προσωπικό επίπεδο.
Τα μαγιώ είναι μια παραλλαγή εσωρούχου για τη θάλασσα... είναι δεδομένο δηλαδή ότι θα σε δουν σχεδόν γυμνό - το ξέρεις αυτό. Έπειτα, αν θα φορέσεις ολόσωμο, μπικίνι ή θα καλύψεις με ύφασμα -1,5 ή +1,5 ίντσα της επιφάνειας του κώλου σου είναι ζήτημα προσωπικού γούστου. Δεν "προκαλεί" το μαγιώ, δηλαδή, αλλά το μυαλό(σου/τους).Όσοι λοιπόν θεωρήσουν ότι το μαγιώ ευθύνεται που θα "έλξει" λιγούρια, τα ίδια μυαλά με εκείνα τα λιγούρια κουβαλούν. Κι όπως όλοι οι θύτες σπεύδουν να επιρρίψουν ευθύνες στη γυναίκα για να αιτιολογήσουν τις "φυσικες" ορμές τους, έτσι ισχύει και με τους κατά τα άλλα καλούς συντρόφους, που σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις παθαίνουν φρίκη και δε σκέφτονται καθαρά (ανθρώπινη είναι και η ζήλια, εντάξει).Το να σε κοιτάξουν, όπως κι αν είσαι, είναι κάτι που συμβαίνει στην παραλία. *Δέρμα!!!! :-Ο *Αλλά το ότι πολλοί άνδρες κατατάσσουν τη γυναίκα σε βαθμολογική κλίμακα ως "εύκολη" ή "δύσκολη", "του σπιτιού" ή "του κρεβατιού" με βάση το τι φοράει, είναι ένα κατασκεύασμα δικό τους, με σκοπό να δικαιολογήσει την κάθε μαλ....νη παρόρμησή τους (παρενόχληση, σφύριγμα, σχόλιο και τα λοιπά χειρότερα), χωρίς παράλληλα να την αποθαρρύνει...και δεν περιορίζεται στο χώρο της παραλίας.Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δε θα υπάρχουν αστοιχείωτοι ούγκανοι στον ίδιο χώρο με τη γυναίκα σου; Ποτέ! Είσαι μήπως κι εσύ ένας από αυτούς; Αν ναι, τι μπορείς να κάνεις; Βάλε τη λογική εμπρός και ψάξε το, γιατί αν ακόμα δεν έχετε παιδάκια, κάποια στιγμή θα κάνετε και εσείς. Και αυτή η κοινωνία πρέπει κάπως, κάποτε να αλλάξει.
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ αστείο όταν βλέπω ένα σωρό γυμνούς πωπούς γύρω μου α χα χα χα χα χα χα χα χα χα Ακόμη πιο αστείο μου φαίνεται όταν λένε ότι τα φοράνε για τον εαυτό τους, λες και έχουν μάτι στην πλάτη σαν τον Λιόντα τον ληστή.(:
Μην είσαι οπισθοδρομικός .Η νέα τάση λέει ότι ακόμα και αν όλοι στη παραλία κοιτάνε το κωλο της γυναίκας σου σα λυσάρηδες εσυ πρέπει να κάνεις τον ανίδεο.Αν πάλι της την πέσουν μη κάνεις το λάθος να μπεις στη μέση να του δώσεις φάπες γιατί θα είσαι ένας άξεστος τραμπούκος .Τέτοιοι μακακες εγκρίνονται για σχέση πλέον .
Δεν είσαι καθόλου υπερβολικός. Να της θέσεις το θέμα με όμορφο τρόπο και να της εξηγήσεις ότι σε ενοχλεί. Το ίδιο έχω πει και εγώ στη δική μου τη γυναίκα και δε θύμωσε. Ειδικά όταν έχεις και παιδιά, είναι εμετός να κυκλοφορούν σχεδόν ξεβράκωτες και να τις καμακώνει ο κάθε ανύπαντρος στην παραλία με την κοιλάρα και την καράφλα.
Θα μπορούσες να της το πεις με ωραίο τρόπο, δεν είναι κακό. Γιατί αν δεν πεις τώρα τί σε ενοχλεί, μπορεί να αρχίσουν προκλητικά ρούχα και στις κοινές σας εξόδους, αν φυσικά σε απασχολεί. Κάνε μια ανοιχτή, ειλικρινή και συγχρόνως όμορφη συζήτηση λοιπόν. Καλή τύχη!!!
Οι περισσοτεροι θα σου πουν οτι εισαι ανασφαλης κτλ κτλ..Για μενα δεν ειναι παραλογο να νιωσεις αβολα , οταν βλεπεις οτι τα βλεπουν και αλλοι και ειναι σχεδον γυμνο...Μπορεις να πεις οτι ειναι λιγο προκλητικο και δεν το βρισκεις κομψο. Αλλιως τωρα να τσακωθητε για ενα μαγιω? Ο καθενας ας βαλει οτι θελει αλλα οταν συνοδευεις η συνοδευεσαι καλο ειναι να σκεφτομαστε και τον διπλα μας.
Salvatore καλα δεν παιζει ρολο η δεκαετία, απλα το έγραψα γιατί παλιότερα ειχαμε πιο κολλημένα μυαλά πιο οπισθοδρομικα καταλαβες, όχι οτι και τωρα δεν έχουμε. Απο τη στιγμη που νιώθει ότι τον προσβάλλει σαν άντρα της ή οτι προσβάλλει και την ίδια το συζητάει μαζί της. Αυτα τα θεωρώ αυτονόητα σε ενα ζευγαρι. Τα συζητάμε παιδιά οτι κι αν είναι. Φυσικά και δεν μπορεί να της το απαγορεψει αλλα μπορεί το θέαμα να είναι γελοίο όντως και το λέω γιατί κάποιοι βγαίνουν όπως βγαίνουν και ξέρουν οτι γίνονται αντικείμενο χλευης/κοροιδιας κλπ. Αν είναι τέτοια περίπτωση απλα της το λεει να το καταλάβει η ίδια οτι δεν την κολάκευει. Αν παλι γουσταρει να το φοράει ας το φοράει αλίμονο ελευθερία έχουμε. Γιαυτό ανέφερα τη δεκαετία. Έχω δει άντρες η γυναικα τους να βγαίνει όχι μόνο με στριγκ αλλα με ρούχα που δεν της ταίριαζαν έκανε καραμπαμ πως το λενε, κι αυτοι περήφανοι περήφανοι κάθονταν σαν κοκόρια. Είστε και οι άντρες μην πω.
ΧΑΧΑΧΑ ναι τολμα να της το πεις να μην το ξαναβάλει να δούμε τι θα σου πει! Ο καθένας φοράει οτι θέλει. Μπορείς να της πεις οτι δεν την κολάκευε αν αυτο εισεπραξες εσυ, δεν μπορείς όμως να την απαγορεψεις να το βάλει. Έλεος!
Δεν θα έπρεπε να μπλέκουν δυο άνθρωποι με διαφορετικές νοοτροπίες και αισθητική ακόμη αν θέλεις. Αν ένας από τους δυο πρέπει να αρχίσει τις υποδείξεις είναι ζόρικα τα πράγματα αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται αισθητό κάτι που σας χωρίζει. Δεν αντέχουν για πολύ καιρό μαζί δυο άνθρωποι όταν ο ένας νιώθει "αμήχανα" για τον άλλον.
Αυτό είναι αλήθεια. Είναι δύσκολο να συνυπαρξουν άνθρωποι που νιώθουν άβολα ο ένας με τις επιλογές του άλλου. Μπορεί όμως να είναι απλά ένα μεμονωμένο συμβάν και να μην υπάρχει κάτι άλλο που να εχουν αντίθετη γνώμη και αισθητική.