ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 20:58

Αυτοπειθαρχια

Αγαπημένοι σχολιαστές ...εσείς ειδικά που έχετε πειθαρχία στο διάβασμα αλλά.και στο θέμα της διατροφής που δηλαδή έχετε επιτυχίες σε αυτούς τους τομείς θέλω τα φώτα σας είτε για το ένα είτε για το άλλο θέμα !!!πως καλλιεργείται η αυτοπειθαρχία; Τι τηρείτε ως πρόγραμμα περίπου η ότι είναι χρήσιμο που θα μπορούσε να με βοηθησει.Ειμαι σε μια φάση που από ασυνεπής με τη σχολή θέλω να γίνω συνεπής κάποιες μέρες τα καταφέρνω κάποιες δεν βγάζω τόσες ώρες διάβασμα όσες θα ήθελα όμως το ίδιο κ με τη δίαιτα θέλω να ριξω τέσσερα κιλά πεντε και πάλι κάποιες φορές το στρώνω κάποιες πέφτω και πρέπει κάπως να σταθεροποιηθεί .ευχαριστώ εκ των προτερων
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα σου πρότεινα αρχικά να συνδυάσεις δίαιτα και γυμναστική. Στη δίαιτα θα σου πρότεινα να μην κάνεις υπερβολές, απλά να κόψεις ορισμένες τροφές, όπως τηγανιτά, τυριά, γλυκά και όχι πάνω από φέτες ψωμί την ημέρα. Προσπάθησε να τρώς σαλάτα πράσινη για βραδινό με κρέας ή ψάρι ή ρεβύθια βρασμένα μέσα, εμένα αυτό με βοήθησε πολύ.
Απλα κανεις ενα προγραμμα και ενα χρονοδιαγραμμα.Πχ με τα μαθηματα,βαζεις προγραμμα σε αυτη την εξεταστικη για παραδειγμα να περασεις τουλαχιστον 3 μαθηματα (οσα θελεις εσυ και πιστευεις οτι μπορεις να τα καταφερεις) και εστιαζεις σε αυτα τα 3 ή οσα εσυ θελεις,οποτε μετα το αποτελεσμα ειναι θελω να πω οκ.Θα περασεις ετσι λιγα λιγα και θα εχεις τελειωσει αν σου μενουν πολλα.Με το διαβασμα απλα κανεις επαναληψεις και εστιαζεις εκει που θελεις λιγο ακομα μελετη,το ξαναδιαβαζεις ή ψαχνεις σε σημειωσεις/βιβλιοθηκη κλπ να προσθεσεις κι αλλες πληροφοριες.Μετα στο θεμα διατροφη,παλι ειναι ενα αναλογο χρονοδιαγραμμα (να εχουμε αποκλεισει ομως ιατρικα θεματα γιατι ποτέ μα ποτέ δεν κανουμε του κεφαλιου μας) πχ θα τρως αυτα που θελεις να τρως και θα δεις σε ενα μηνα ποσα κιλα θα εχεις χασει συμφωνα με το προγραμμα.Καλο ειναι τα κιλα να χανονται σταδιακα και οχι αποτομα,αυτο βοηθαει και το σωμα να επανελθει.Και ολα αυτα κατοπιν συμβουλης ιατρου/διαιτολογου.Δεν κανουμε απο μονοι μας πειραματα.
Θα βαλεις προγραμμα κ θα το τηρεις.. με μικρα κ σταθερα βηματα. Αν πας να τα κανεις ολα μαζι στο μηνα πανω θα χασεις το μπουσουλα ειδικα αν οι αλλαγες ειναι τεραστιες.Μπορεις να βαζεις ξυπνητηρι / υπενθυμιση πχ αν προκειται για διατροφή ανα 3-4 ωρες κ να τρως ο,τι εχει εκεινη την ωρα το προγραμμα σου.Για να πετυχει αυτο χρειαζεται συνεπεια, οργανωση, προγραμματισμο, ρουτινα.Αν ξυπνας οτι ωρα να’ναι, η αντιστοιχα κοιμασαι, αν δεν εχεις προγραμμα τι θα κανεις μεσα στη μερα και πως.. δουλεια δε θα γινει!