Το on camera παραλήρημα του δολοφόνου στο Λονδίνο

Το on camera παραλήρημα του δολοφόνου στο Λονδίνο Facebook Twitter
16

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΛΧΑΝ ΟΜΑΡ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ

Διεθνή / WSJ: Ο Τραμπ θέλει να αφαιρέσει την υπηκοότητα της Ιλχάν Ομάρ και να την απελάσει

Ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν έφοδο στο σπίτι της, κατάσχεσαν το διαβατήριό της και έχουν εκδώσει περισσότερες από δώδεκα κλητεύσεις, τρεις εβδομάδες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στην Ουκρανία, η οποία δεν θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι η σχεδιαζόμενη ζώνη ασφαλείας θα εκτείνεται σε μήκος 660 χιλιομέτρων, εκ των οποίων το 70% βρίσκεται ήδη υπό ρωσικό έλεγχο. Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, πόσο βαθιά στο ουκρανικό έδαφος θα εκτείνεται η ζώνη.
THE LIFO TEAM
BREAKING BAD RJ MITTE AYTOKTONIA

Διεθνή / «Καμία μαμά δεν θα έπρεπε να βρίσκει έτσι το παιδί της»: Η μητέρα του RJ Mitte μιλά για τον θάνατό του

«Αν γνώριζα κάτι περισσότερο ή μπορούσα να είχα κάνει κάτι διαφορετικά, πραγματικά θα το είχα κάνει. Θα έδινα τη ζωή μου για τη δική του», δήλωσε η Dyna Mitte για τον γιο της
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι προειδοποιεί πως 20 εκατομμύρια Ουκρανοί θα μπορούσαν να καταφύγουν στην Ευρώπη, εάν η Ρωσία κερδίσει τον πόλεμο

Ο Ουκρανός πρόεδρος εκφώνησε ομιλία στη σημερινή σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζητώντας 70 δισεκατομμύρια ευρώ - επιπλέον - από την Ευρώπη
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΜΠΑΡΝΤΕΛΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο ακροδεξιός Μπαρντελά γνωρίζει ήδη πως δεν θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Ζορντάν Μπαρντελά θα μπορούσε κάποτε να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για αντισημιτισμό, όμως αυτό που ανατρέπει τα μεγάλα πολιτικά του σχέδια είναι η επιστροφή της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική απομόνωση
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Eίναι δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις να κρατήσει κανείς την ψυχραιμία του αλλά είναι πιο συνετό να μην αντιπαραθέτουμε στον έναν εξτρεμισμό έναν άλλο. Το φονταμενταλιστικό Ισλάμ είναι πρόβλημα. Το Ισλάμ από μόνο του δεν είναι πρόβλημα ή τουλάχιστον είναι όσο πρόβλημα είναι ο χριστιανισμός, ο ιουδαϊσμος κλπ. (οι κανονικές θρησκείες όχι οι light εκδόσεις). Η Ευρώπη δυστυχώς γίνεται ένα όλο και πιο επικίνδυνο μέρος για όλους όπως δείχνουν τα γεγονότα - γηγενείς και μετανάστες. Λυπάμαι για την ανασφάλεια και τον φόβο που θα νιώθουν οι Βρετανοί και την καχυποψία/ρατσισμό που θα υποστούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά. Παρότι άθρησκη, είμαι ρεαλίστρια και θεωρώ ότι από τη στιγμή που δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον οι θρησκείες να υποχωρήσουν, τουλάχιστον το φονταμενταλιστικό Ισλάμ να ηττηθεί από την ligh εκδοχή του (ναι υπάρχει και αυτή, όσο και αν δεν το πιστεύουν μερικοί). Το πρόβλημα όμως είναι επιπλέον ότι η "Δύση" έχει χάσει την πνευματικότητα της (και δεν χρειάζεται αυτή να συνδέεται με την θρησκεία απαραίτητα). Στα λόγια η Ευρώπη είναι φιλελεύθερη κοινωνία ενώ στην πράξη είναι κυρίως μία αγορά. Δεν ξέρω αν η Ευρώπη στο μέλλον θα γίνει μουσουλμανική, όπως πιστεύουν κάποιοι, ούτε ξέρω τι είδους Ισλάμ θα επικρατήσει αν επικρατήσει τελικά αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι για να ακμάσει κάτι, πρέπει να έχει παρακμάσει κάτι άλλο στη θέση του, ελπίζω αυτό να μην είναι ο "δυτικός" πολιτισμός. Να τονίσω τέλος ότι πολλοί Ευρωπαίοι ασπάζονται πλέον το Ισλάμ. Να αναρωτηθούμε γιατί.
Τα άτομα αυτά μεγάλωσαν στη Βρετανία, έχοντας τη βρετανική ιθαγένεια. Ωστόσο, ποτέ δεν ένιωσαν τη Βρετανία ως πατρίδα τους, ούτε καν ως χώρα τους. Προς γνώση και συμμόρφωση(;)
Περιμένω τα σχόλια που θα δικαιολογούν την πράξη του Μουσουλμάνου γιατί "τόσα χρόνια η Δύση εκμεταλλεύεται αυτούς τους λαούς", "να αυτά είναι τα αποτελέσματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων" , "όταν εμείς πάμε στις χώρες τους και συμπεριφερόμαστε έτσι λογικό είναι κάποια στιγμή να εκραγούν" κλπ κλπ. Ότι ακριβώς δηλαδή λέει ο μπαλταδοφόρος στο βίντεο προκειμένου να δικαιολογήσει την πράξη του.
Μα αν τα ελεγε για να δικαιολογησει τη πραξη του, αυτο θα δικαιολογουσε αυτοματα και τον πολεμο που λεει οτι δεν θελει. Δεν εχεις καταλαβει την ψυχολογια αυτων των ατομων. Δεν ειναι η δικαιοσυνη που τους ελκυει αλλα μονο η εκδικηση, το πατσισμα. Οταν οι Αγγλοι καιγανε το Αμβουργο και τη Δρεσδη, δεν το κανανε για ηταν "δικαιο" να καψεις παιδια, το κανανε για εκδικηση.
Είναι απλή υπόθεση χωρίς στοιχεία αλλά η απίστευτη αυτή αγριότητα στη μέση της πόλης μου θύμισε κάποια πράγματα που έχω διαβάσει για τους χρήστες του ναρκωτικού sisa που έχει πάρει διαστάσεις και εξωθεί αυτούς υπό την επήρεια του να λειτουργούν ως επιθετικά ζόμπι σε παράλληλο σύμπαν.
@cheesemongerΔηλαδή, θέλετε να μου πείτε, οτι δεν σας έχει περάσει κάν απ'το μυαλό?Στην Ευρώπη? Αλήθεια? Και πιό πολύ θα το χαρακτήριζα διαπίστωση και όχι έναν απλό φόβο, όπως ο φόβος για τα ασανσέρ ή η αγοραφοβία π.χ. Μια διαπίστωση βασισμένη σε όλες τις αισθήσεις που σου προσφέρει το ανθρώπινο σώμα, ο νούς και η διαίσθηση, η παραδοχή μέσα απο την μελέτη της ιστορίας πως υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι σε πράγματα που φαινομενικά δείχνουν δευτερεύοντα πολλές φορές και φυσικά οι έρευνες-προβλέψεις, τα ποσοστά και οι αριθμοί. Δεν βγαίνουν οι αριθμοί.