Το on camera παραλήρημα του δολοφόνου στο Λονδίνο

Το on camera παραλήρημα του δολοφόνου στο Λονδίνο Facebook Twitter
16

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο σοκ στο σκάκι: Ο Κράμνικ κατηγορείται για «εκφοβισμό» πριν τον θάνατο του Ναροντίτσκι

Διεθνή / Παγκόσμιο σοκ στο σκάκι: Ο Κράμνικ κατηγορείται για «εκφοβισμό» πριν τον θάνατο του Ναροντίτσκι

Η Διεθνής Ομοσπονδία Σκακιού (FIDE) ανακοίνωσε ότι παραπέμπει τον Κράμνικ στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Πειθαρχίας, ύστερα από σειρά δημόσιων επιθέσεων του Ρώσου πρώην πρωταθλητή εις βάρος του Ναροντίτσκι
LIFO NEWSROOM
«Πράξη πολέμου» χαρακτηρίζει η Μόσχα τις κυρώσεις Τραμπ στις ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες

Διεθνή / «Πράξη πολέμου» χαρακτηρίζει η Μόσχα τις κυρώσεις Τραμπ στις ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες

Η Μόσχα εκτιμά ότι η απόφαση της Ουάσινγκτον υπονομεύει «κάθε προοπτική διαλόγου» και μετατρέπει τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε «άμεση αντιπαράθεση ΗΠΑ–Ρωσίας»
LIFO NEWSROOM
«Οι συνομιλίες με τον Πούτιν δεν οδηγούν πουθενά» - Νέες κυρώσεις Ντόναλντ Τραμπ σε Ρωσία

Διεθνή / «Οι συνομιλίες με τον Πούτιν δεν οδηγούν πουθενά» - Βαθιά απογοητευμένος ο Τραμπ με τη Ρωσία

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στοχεύοντας τις δύο μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες της Ρωσίας, προκειμένου να πιέσουν τη χώρα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις για την απόκτηση αεροσκαφών Eurofighter και F-35

Διεθνή / Η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις για την απόκτηση αεροσκαφών Eurofighter και F-35

Η Τουρκία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την καλυτέρευση των σχέσεων με τη Δύση τα τελευταία χρόνια για να προσθέσει 40 Eurofighter Typhoon, για τα οποία υπέγραψε προκαταρκτική συμφωνία τον Ιούλιο, και μελλοντικά αμερικανικά F-35
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Διεθνή / Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Ο Τραμπ χαρακτήρισε το ρεπορτάζ «fake news», επιμένοντας ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση και ότι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν να οδηγηθούν σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Διεθνή / Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου καλείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την μεταφορά μίας εγκύου, όπως και εκείνες όπου πυροσβέστες αναγκάζονται να αναλάβουν τον ρόλο του μαιευτήρα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Eίναι δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις να κρατήσει κανείς την ψυχραιμία του αλλά είναι πιο συνετό να μην αντιπαραθέτουμε στον έναν εξτρεμισμό έναν άλλο. Το φονταμενταλιστικό Ισλάμ είναι πρόβλημα. Το Ισλάμ από μόνο του δεν είναι πρόβλημα ή τουλάχιστον είναι όσο πρόβλημα είναι ο χριστιανισμός, ο ιουδαϊσμος κλπ. (οι κανονικές θρησκείες όχι οι light εκδόσεις). Η Ευρώπη δυστυχώς γίνεται ένα όλο και πιο επικίνδυνο μέρος για όλους όπως δείχνουν τα γεγονότα - γηγενείς και μετανάστες. Λυπάμαι για την ανασφάλεια και τον φόβο που θα νιώθουν οι Βρετανοί και την καχυποψία/ρατσισμό που θα υποστούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά. Παρότι άθρησκη, είμαι ρεαλίστρια και θεωρώ ότι από τη στιγμή που δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον οι θρησκείες να υποχωρήσουν, τουλάχιστον το φονταμενταλιστικό Ισλάμ να ηττηθεί από την ligh εκδοχή του (ναι υπάρχει και αυτή, όσο και αν δεν το πιστεύουν μερικοί). Το πρόβλημα όμως είναι επιπλέον ότι η "Δύση" έχει χάσει την πνευματικότητα της (και δεν χρειάζεται αυτή να συνδέεται με την θρησκεία απαραίτητα). Στα λόγια η Ευρώπη είναι φιλελεύθερη κοινωνία ενώ στην πράξη είναι κυρίως μία αγορά. Δεν ξέρω αν η Ευρώπη στο μέλλον θα γίνει μουσουλμανική, όπως πιστεύουν κάποιοι, ούτε ξέρω τι είδους Ισλάμ θα επικρατήσει αν επικρατήσει τελικά αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι για να ακμάσει κάτι, πρέπει να έχει παρακμάσει κάτι άλλο στη θέση του, ελπίζω αυτό να μην είναι ο "δυτικός" πολιτισμός. Να τονίσω τέλος ότι πολλοί Ευρωπαίοι ασπάζονται πλέον το Ισλάμ. Να αναρωτηθούμε γιατί.
Τα άτομα αυτά μεγάλωσαν στη Βρετανία, έχοντας τη βρετανική ιθαγένεια. Ωστόσο, ποτέ δεν ένιωσαν τη Βρετανία ως πατρίδα τους, ούτε καν ως χώρα τους. Προς γνώση και συμμόρφωση(;)
Περιμένω τα σχόλια που θα δικαιολογούν την πράξη του Μουσουλμάνου γιατί "τόσα χρόνια η Δύση εκμεταλλεύεται αυτούς τους λαούς", "να αυτά είναι τα αποτελέσματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων" , "όταν εμείς πάμε στις χώρες τους και συμπεριφερόμαστε έτσι λογικό είναι κάποια στιγμή να εκραγούν" κλπ κλπ. Ότι ακριβώς δηλαδή λέει ο μπαλταδοφόρος στο βίντεο προκειμένου να δικαιολογήσει την πράξη του.
Μα αν τα ελεγε για να δικαιολογησει τη πραξη του, αυτο θα δικαιολογουσε αυτοματα και τον πολεμο που λεει οτι δεν θελει. Δεν εχεις καταλαβει την ψυχολογια αυτων των ατομων. Δεν ειναι η δικαιοσυνη που τους ελκυει αλλα μονο η εκδικηση, το πατσισμα. Οταν οι Αγγλοι καιγανε το Αμβουργο και τη Δρεσδη, δεν το κανανε για ηταν "δικαιο" να καψεις παιδια, το κανανε για εκδικηση.
Είναι απλή υπόθεση χωρίς στοιχεία αλλά η απίστευτη αυτή αγριότητα στη μέση της πόλης μου θύμισε κάποια πράγματα που έχω διαβάσει για τους χρήστες του ναρκωτικού sisa που έχει πάρει διαστάσεις και εξωθεί αυτούς υπό την επήρεια του να λειτουργούν ως επιθετικά ζόμπι σε παράλληλο σύμπαν.
@cheesemongerΔηλαδή, θέλετε να μου πείτε, οτι δεν σας έχει περάσει κάν απ'το μυαλό?Στην Ευρώπη? Αλήθεια? Και πιό πολύ θα το χαρακτήριζα διαπίστωση και όχι έναν απλό φόβο, όπως ο φόβος για τα ασανσέρ ή η αγοραφοβία π.χ. Μια διαπίστωση βασισμένη σε όλες τις αισθήσεις που σου προσφέρει το ανθρώπινο σώμα, ο νούς και η διαίσθηση, η παραδοχή μέσα απο την μελέτη της ιστορίας πως υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι σε πράγματα που φαινομενικά δείχνουν δευτερεύοντα πολλές φορές και φυσικά οι έρευνες-προβλέψεις, τα ποσοστά και οι αριθμοί. Δεν βγαίνουν οι αριθμοί.