Σχεδόν 8,5 χιλιάδες υπογραφές για να αντικαταστήσει η Έλεν Πέιτζ την Ντε Τζενέρις

Σχεδόν 8,5 χιλιάδες υπογραφές για να αντικαταστήσει η Έλεν Πέιτζ την Ντε Τζενέρις Facebook Twitter
Σχεδόν 8,5 χιλιάδες υπογραφές για να αντικαταστήσει η Έλεν Πέιτζ την Έλεν Ντε Τζενέρις
6

Ο λαός μίλησε. Σχεδόν 8,5 χιλ. υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί ζητώντας την αντικατάσταση της Έλεν Ντε Τζενέρις από την Έλεν Πέιτζ.

Όλα ξεκίνησαν όταν, η προ εποχής κορωνοϊού, αγαπημένη Αμερικανίδα παρουσιάστρια και κωμικός, σχολιάζοντας την καραντίνα που βιώνει, παρομοίασε το σπίτι της με φυλακή.

Ο κόσμος εξοργίστηκε καθώς πρόκειται για ένα σπίτι αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, που δεν θυμίζει φυλακή.

Οι χρήστες στα social media έσπευσαν να την κατακρίνουν και εκείνη με τη σειρά της κατέβασε το επίμαχο βίντεο χωρίς να αναρτήσει ως είθισται μία συγγνώμη ή κάποια απολογία για το κακόγουστο αστείο της. 

Όμως ο κόσμος δε φάνηκε να τη συγχωρεί.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το «have ellen page host the ellen show» διαδικτυακό αίτημα. Κοινώς, μία σελίδα, που ζητά την αντικατάσταση της παρουσιάστριας από την συνονόματη ηθοποιό. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν 10 χιλ. υπογραφές ενώ μέχρι στιγμής οι υπογραφές έχουν ήδη ξεπεράσει της 8,4 χιλ. και αυξάνονται συνεχώς. 

«Η Έλεν Πέιτζ είναι πολύ καλύτερη Ellen για να φιλοξενήσει το σόου», λένε σχόλια των χρηστών.

«Η Έλεν Ντε Τζενέρις είναι ένας στρέιτ άνδρας που τυχαίνει να είναι γκέι. Η Έλεν Πέτζ είναι πολύ καλύτερη παρουσιάστρια γιατί είναι πολύ περισσότερο ομοφιλόφιλη» ανέφερε άλλο σχόλιο.

Στο αίτημα αντικατάστασης της παρουσιάστρια,  τα σχόλια περισσεύουν με κάποιον χρήστη να αναφέρει πως υπογράφει «επειδή η Έλεν Ντε Τζενέρις με τα σχόλιά της προσέβαλε την κοινότητα φυλακισμένων, πρώην καταδίκων και κάθε άτομο που αγωνίζεται να επιβιώσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Ωστόσο, οι πιο ψύχραιμοι δηλώνουν απογοητευμένοι καθώς η Έλεν Ντε Τζενένις αποτέλεσε πρότυπο απελευθέρωσης για πολλούς, και ειδικά για την LGBT κοινότητα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικό της επίδρασής της είναι το γεγονός ότι το μεγαλύτερο γκέι site της ποπ κουλτούρας στις αρχές των 00s ονομάστηκε AfterEllen. 

TV & Media
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Η αγανακτηση είναι τοσο τραγικα αστεια που δεν μπορω να νοιώσω παρα μια χαιρεκακια. Με παρομοιους αριθμους αιτησεων και παρομοια "σοβαρη" αγανακτηση αξιωνονται να αντικατασταθουν οι "αλλοι" αλλα ότι συμβαινει σε "εμας" ωωωω μοντιε.Στα σοβαρα τωρα, αυτο είναι το αποτελεσμα του νταντεματος των επαγγελματιων "ευαισθητων". Το σχόλιο της δεν ήταν ουτε "ακαιρο", ουτε "ασκοπο", ουτε "απανθρωπο" ουτε τιποτα περα απο μια ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ που εχουμε σκεφτει/πει όλοι. Αντιλαμβάνομαι ότι οι κοινωνικοι ακτιβιστες δεν μαθανε τι σημαινει η λεξη "παρομοιωση" και σκεφτονται αποκλυστικα σε εναν θλιβερο πρωτο βαθμο..."είπες αυτη την λέξη, αυτη η λεξη σημαινει αυτο αρα....παιδια φερτε πισσα και πουπουλα!"Επανερχομαι στην χαιρεκακία μου, γυρισε μπουμερανγκ η λογικη της κοινωνικης "ευαισθητοποιημενης" πυρας. Ποσο ευκολα μια λεσβια γινεται αντρας που τυχνανει να είναι ομοφυλοφιλος.....δηλαδη αμα ήταν ομοφοβικοι τι ακριβως θα της λεγανε;Η social media λοατ κοινωνητα σας εχει ξεφυγει εδω και καιρο και όσο στοχοποιουσε τους "αλλους" ήταν "ε νταξ'", ο τροπος επιθεσης στην παρουσιαστρια κρυβει πολυ πιο σοβαρες "τασεις" στην social media εμφανισει της κοινωτητας.
Γιατί θα πρέπει να ασχοληθούμε με 8.500 ετερο-υπογραφές από πρόσωπα που δεν μπορούν να καταλάβουν τον αυτοσαρκασμό και την πλάκα της LGBT+ κοινότητας;Μοιάζει με το άλλο ετερο-αστείο για προσπάθεια να κάνουν straight parade. To μόνο που τους αξίζει είναι η λήθη.
να σημειωσουμε, οτι το θεμα ξεκινησε απο την lgbt κοινοτητα που εστιαζει στο δευτερο μερος του αστειου «Ένα πράγμα που έμαθα στην καραντίνα, είναι πως είναι σαν να είμαι στη φυλακή»,-«κυρίως στο ότι φοράω τα ίδια ρούχα για δέκα ημέρες και όλοι εδώ είναι γκέι»και οχι τοσο στο γεγονος οτι προσεβαλε τους χιλιαδες κρατουμενους, εξου και ολη η λογικη πισω απο την δηλωση "Η Ελεν Πειτζ ειναι πολυ πιο ομοφυλοφιλη απο την ετεροκανονικη ΝτεΝτζενερις"Ειναι απλα αλλο ενα βημα προς το σχισμα του lgbtqi+ κινηματος σε LG + ολα τα υπολοιπα.