ΥΛΙΚΑ
- ½ κ. ταχίνι
 - 200 γρ. μέλι
 - 200 γρ. κουβερτούρα
 - 200 γρ. μπισκότα πτι-μπερ σπασμένα
 - ½ κούπα βρώμη, ωμό αμύγδαλο τριμμένο, σουσάμι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε το μέλι μέχρι να γίνει ρευστό. Αποσύρουμε, προσθέτουμε το ταχίνι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
 - Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και την προσθέτουμε στο μείγμα με το ταχίνι, ρίχνουμε τα μπισκότα, τα δημητριακά και ανακατεύουμε.
 - Ρίχνουμε το μείγμα κατά μήκος μεμβράνης και τυλίγουμε σε ρολό. Το πιάνουμε από τις άκρες και το ρολάρουμε στον πάγκο της κουζίνας μέχρι να πάρει σχήμα στρογγυλό.
 - Τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα.
 
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Βαρδής (Καισαρείας 9, πλατεία Υμηττού, 210 7629972).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα
 
 
 
 
 
 
 