ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 21:10

Γιατί είμαστε

τόσα πολλά άτομα μόνοι μας ρε; Βλέπω και ξαναβλέπω εξομολογησεις, όλοι θέμα με την μοναξιά έχουμε.Εγώ ανοιχτή είμαι και υπομονή κάνω. Αλλά εντάξει βαρέθηκα και τόση μιζέρια. Το νιώθετε και άλλοι το ξέρω. Τι φασουλα.
35
 
 
 
 
σχόλια
Παιδια εγω ωρες ωρες θελω τη μοναξια μου και την ησυχια μου αλλα περιστοιχιζομαι απο πολυ κοσμο...με αγαπανε τα γλυκουλια μου!αυτο που εχω να πω ειναι:μικρη η ζωη και εμεις περαστικοι, να χαμογελατε, να ειστε θετικοι, να εχετε μια καθαρη καρδια, να ειστε ειλικρινεις,να αγαπατε,να λετε τα ομορφα που αισθανεστε οταν το θελετε,χαρειτε τη ζωη σας,χορεψτε,τραγουδηστε,διαβαστε,κλαψτε,βογγιξτε,ζωντανια θελει η ζωη...ζηστε οσο ειστε ζωντανοι!!
Ζήστε ρε την κάθε μέρα χωρίς συμβιβασμούς.Πείτε αυτά που νιώθετε.Καντε αυτά που θέλετε, γελάστε αγαπήστε κάντε λάθη,χαρείτε όλες τις στιγμές που σας χαρίζονται.Οι ανασφαλειες μας, οι αναστολες μας..οι φοβιες μας....οι ενοχες μας....να πα να γαμηθουν!!ΖΗΣΤΕ ΡΕ!!
Κλείνομαι στον εαυτό μου. Ναι, πολλές φορές θα αγνοήσω τηλεφωνήματα, πολλές φορές θα προτιμήσω να μείνω κλεισμένος μέσα στο σπίτι μου, παρά να βγω έξω, θα προτιμήσω την συντροφιά ενός βιβλίου ή μιας ταινίας, από το να βγω μια βόλτα με την παρέα μου ή να μιλήσω με κάποιο δικό μου άτομο. Μπορεί να γίνω κοινωνικος αλλά απόμακρος την ίδια στιγμή.Είμαι δύσπιστος, δεν πιστεύω συχνά λόγια ή κουβέντες που κάποιος θα μου πει.Υπάρχουν φορές που ανοίγομαι σε άτομα τα οποία μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, αποδεικνύοντας την κίνηση μου αυτή λανθασμένη, και κλείνομαι σε άτομα που θα έπρεπε να μιλήσω γιατί δείχνουν ότι θα μείνουν βράχος και στήριγμα δίπλα μου.Όλα αυτά είναι κομμάτια του εαυτού μου. Είναι κομμάτια της ελευθερίας που όσοι γνωρίζουν δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και όταν αρχίσουν να αποκτούν μια εικόνα στην πορεία, εγκαταλείπουν τις προσπάθειες και φεύγουν… Λίγοι έχουν μείνει σε αυτά τα σκοτάδια μου και έχουν βοηθήσει πολύ.Λίγοι θα μπορέσουν να με καταλάβουν. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, ίσως είμαι ο πιο δύσκολος και ιδιότροπος άνθρωπος, μα έχω αισθήματα, έχω πάθη και αγάπες. Απλά, υπάρχουν στιγμές που τα αρνητικά μου υπερισχύουν τα θετικά μου.Θα έπρεπε μάλλον αντί να κάθομαι και να τα γράφω εδώ πέρα, να καθίσω να τα φτιάξω.Προσπαθώ, προσπαθώ αρκετά, αρχίζω να εξοικειώνομαι με τον εαυτό μου, αρχίζω να φροντίζω τις πληγές του μέχρι να επουλωθούν, φροντίζω το σώμα μου, την ψυχή μου και το μυαλό μου.Και απολαμβανω τη μοναξιά μου όσο μου το επιτρέπει χωρίς να στερουμαι τη ζωή και το εξω. Αν τα εχεις καλά μέσα σου βρίσκεις αφορμές να κανεις πολλά.
Σου ειπα ειμαι ευάλωτος την νύχτα. Αισθάνομαι λιγο πιο έντονα... Πισω από καπνούς κρύβονται τα πιο υπέροχα χαμόγελα, κάποτε μου είπαν.
Οταν φτάσεις στο μηδέν αρχίζει αλλιως μετά το μέτρημα... Βάζεις άλλες ταχύτητες... Βλέπεις αλλιώς τα πραγματα... Πλεον προτιμώ τη συναισθηματική αυτοκαταστροφή, με κανει να νιώθω οτι υπάρχω. . .
Σκεφτόμουν τι σκοτάδια τραβάμε ολοι μέσα στην πόλη.Σήμερα νιωθω οτι δεν ειμαι μονος.Είναι μόνο η αρχή.?Και να μου αρέσεις τις περισσότερες μέρες Και να σε ζητάω γιατίΠάντα θα μου είσαι απαραίτητηΚαι στον καύσωνα και στην παγωνιάΕνδιάμεσες θερμοκρασίες δεν υπάρχουν μαζί σουΘα σε ψάχνω παντούΚαι θα σε βρίσκω πάντα στο ίδιο μέροςΑκόμα κι αν δενΣε καταλάβω απόλυταΠοτέ .
λεμε ειμαστε μονοι μας ψάχνουμε φίλιες κι τετοια ............. οταν βρούμε κατι το κοιτάμε στα δόντια ......... ξινίζουμε με το ενα κι το αλλο ........ εμ ετσι δε γινετε δουλεια .............. την ουσια χανουμε κοιτώντας την επιφάνεια ..............
Θα συμφωνήσω με τον Διογένη. Όσοι είναι μόνοι απλώς "ακούγονται" περισσότερο στη συγκεκριμένη στήλη και σε οποιαδήποτε άλλη ανώνυμη. Όπως και αν έχει, πιστεύω ότι στη σημερινή εποχή πολύς κόσμος υστερεί στις κοινωνικές δεξιότητες. Τα σοσιαλ μίντια έχουν παίξει το ρόλο τους.
Δεν είχα ποτέ θέμα με τη μοναξιά, ήμουν στην κατηγορία "δώσε κλάμα στο λαό" μεν αλλά αυτό περί μοναξιάς όχι. Μόνο σε ακατάλληλες καταστάσεις ένιωθα μόνη, με την έννοια ότι είχα χάσει κάθε επαφή με τον εαυτό μου. Οπότε, δεν είναι όλοι και ούτε είναι το κατάλληλο υλικό για να ενωθούν δύο άνθρωποι το αίσθημα της μοναξιάς.
Το ''δείγμα'' των εξομολογήσεων δεν είναι αντιπροσωπευτικό ενός γενικότερου πληθυσμού ώστε να συμπεράνουμε για μεγάλη μοναξιά, όσοι δεν είναι μόνοι πιθανότατα δε διαβάζουν εξομολογήσεις κατά συντριπτική πλειοψηφία. Εκτός τούτου, πλείστοι θεωρούν ως ''μοναξιά'' το ότι έχουν μία κακή παρέα/ σχέση και όχι το ότι είναι ολομόναχοι.
γειατι μεν λεμε αχ μονος ειμαι ποοοοοοοοοοοοοοο κι οταν δούμε τον αλλον ................... οχχχχχ τι ασχημοςςςςςςςςςςςς καλύτερα μονος παρα μαυτον ........................ κατι τετοια σιναντο ................. σε απορριπτουν κι ας μονοι τους λόγο φάτσας ................
δεν ξέρω τι φασούλα όμως ο Παναγίωτης Φασούλας, ο λεγόμενος και αράχνη, ήταν ένας πολύ αξιόπιστος ψηλός κάτω από το καλάθι του Ολυμπιακού :)