Μητροπολίτης Ηλείας: Ο Χριστός μου είπε «στείλε μήνυμα στον Μητσοτάκη να φτιάξει τον δρόμο»

Μητροπολίτης Ηλείας: Ο Χριστός μου είπε «στείλε μήνυμα στον Μητσοτάκη να φτιάξει τον δρόμο» Facebook Twitter
Ο Μητροπολίτης Ηλείας παρέστη στον αποκλεισμό της εθνικής οδού
13

Ο Μητροπολίτης Ηλείας, Γερμανός, παρέστη στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών- Πύργου, την Τετάρτη, με αίτημα τη συνέχιση των εργασιών στον δρόμο Πάτρα- Πύργος-Ολυμπία- Τσακώνα.

Ο Μητροπολίτης τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων των τροχαίων, ενώ απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους είπε ότι προσεύχεται καθημερινά για το θέμα.

«Πρέπει να σας εξομολογηθώ. Σήμερα το πρωί μετά την προσευχή μου στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στην Μητρόπολη ιδιαίτερα θερμά λόγω των γεγονότων προσευχήθηκα και για πρώτη φορά ακούω τον Χριστό και μου απαντάει: Γερμανέ, στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα-Πύργου-Ολυμπία-Τσακώνα αμέσως», είπε ακόμη ο Μητροπολίτης Ηλείας.

«Το μεταφέρω στον κ. πρωθυπουργό και τον παρακαλώ εκ μέρος όλων μας εδώ να δώσει εντολή στον υπουργό Υποδομών να αρχίσει ο δρόμος γρήγορα για να σταματήσουν οι θάνατοι», συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης.

 
Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Σεβασμιότατε, κατανοητή και σωστή η διάθεση κοινωνικής παρουσίας, αλλά μία απλή αναγνωριστική βόλτα στην ορθόδοξη παράδοση και καταγεγραμμένη εμπειρία σχέσεως μετά του Θεού, θα σας έκανε να αντιλήφθητε πως αυτό που μόλις εκστομίσατε, εν είδει αστείου(;) μάλλον υποβιβάζει εσάς και όχι εκείνην.
Το πολύ ανησυχητικό είναι οτι χρειάζεται η εντολή του Θεού για να συνεχίσουν οι εργασίες στην οδό , και ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ,μόλις ελέχθη αυτό από τα χείλη του ιερωμένου, να αρχίσει αμέσως το έργο !!!
Άκουγα που λες το Roadhouse Blues με τα headphones τσίτα και κλειστά τα μάτια και σκεφτόμουνα ότι έχουν τελειώσει οι μπύρες στο ψυγείο. Θα κατέβω μία στο περίπτερο, λέω από μέσα μου, βγάζω τα ακουστικά, ανοίγω τα μάτια μου και - μα τη μπαναγία - είναι μπροστά μου ο Morrison με δυο μπυρόνια στο χέρι. "Που είσαι ρε Τζιμάκο", του λέω. "Εδώ, man", μου λέει, και μου κάνει πάσα το μπουκάλι. Τσουγκρίζουμε. "Γεια μας", του λέω. "Cheers, man", μου λέει. "Κάτσε να σου διαβάσω κάτι στιχάκια που έγραψα προχθές.»
Ηγεσία της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ελλάδα του 2020: πανίσχυρος φορέας της παράνοιας και του σουρρεαλιστικότερου αναχρονισμού. Η ευθύνη της στη διαχρονική μαλάκυνση της ελληνικής κοινωνίας είναι τεράστια.
"....προσευχήθηκα και για πρώτη φορά ακούω τον Χριστό και μου απαντάει: Γερμανέ, στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα-Πύργου-Ολυμπία-Τσακώνα αμέσως», είπε ακόμη ο Μητροπολίτης Ηλείας. "ΕΛΛΑΔΑ 2020 SOS !