Δεκάδες καρχαρίες σε παραλία της Φλόριντα - Το βίντεο σέρφερ στο Instagram

Δεκάδες καρχαρίες σε παραλία της Φλόριντα - Το βίντεο σέρφερ στο Instagram Facebook Twitter
EPA - Φωτογραφία Αρχείου
1

Ένας σέρφερ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, δεν είχε διαπιστώσει πόσοι καρχαρίες κολυμπούσαν γύρω του, μέχρι που αποφάσισε να καταγράψει την εικόνα της παραλίας με το drone του. 

Ο Jeremy Johnston, 33 ετών, δήλωσε στο CNN ότι ένιωθε ήδη νευρικός όταν μπήκε στο νερό στην παραλία New Smyrna την Τρίτη, καθώς διαπίστωσε πως υπήρχε μία ομάδα ψαράδων στην περιοχή. «Αλλά ο καιρός και τα κύματα ήταν τόσο όμορφα, που αποφάσισα να μπω. Έτρεξα και ανέβηκα στη σανίδα μου και όταν έφτασα στα βαθιά, άρχισα να κάνω κουπί με τα χέρια μου προς τα έξω, καθώς τρόμαξα από το πόσοι καρχαρίες βρίσκονταν εκεί», είπε.

Ο ίδιος, μόλις βγήκε από το νερό, αποφάσισε να καταγράψει με το drone τα νερά της ακτής. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δεκάδες καρχαρίες κολυμπούν στα ρηχά νερά. «Σοκαρίστηκα βλέποντας πόσοι καρχαρίες ήταν εκεί», είπε και πρόσθεσε ότι πάντα ήθελε να τραβήξει ένα τέτοιου είδους βίντεο, προκειμένου να δείξει πόσο εκπληκτική και ποικιλόμορφη είναι η άγρια φύση στην ανατολική ακτή της Φλόριντα.

Παράλληλα είπε ότι φώναξε στους ανθρώπους να βγουν από το νερό και έδειξε το βίντεο σε άλλους σέρφερ στην παραλία. Σύμφωνα με το CNN οι Οι μαυροπτέρυγοι καρχαρίες είναι αρκετά κοινοί στη συγκεκριμένη παραλία και οι ειδικοί αποκαλούν την περιοχή ως παγκόσμια πρωτεύουσα των καρχαριών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Would you say @nsbinlet has a small shark problem?!? Happy Shark Frenzy Friday | #nsbinlet ????????? @nsbinlet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Johnston (@jermjohnston) στις


Ο Jeremy Johnston ανέβασε και σήμερα μία ακόμα φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι καρχαρίες στη συγκεκριμένη παραλία χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν πρόκειται για νέα ή παλαιότερη λήψη. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια