Ντέβα Κασέλ: Η 15χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι είναι το νέο πρόσωπο των Dolce & Gabbana

Ντέβα Κασέλ: Η 15χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι είναι το νέο πρόσωπο των Dolce & Gabbana Facebook Twitter
Η Ντέβα Κασέλ ακολουθεί ήδη τα βήματα της μητέρας της (Πηγή φωτό Instagram)
7

Το όνομά της ίσως, ακόμη, δεν το αναγνωρίζουν πολλοί. Μια ματιά στο πρόσωπο της Ντέβα Κασέλ όμως είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για την κόρη της Μόνικα Μπελούτσι.

Η 15χρονη, κόρη της Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ κάνει ήδη τα πρώτα βήματά της στον χόρο του μόντελινγκ. Είναι το πρόσωπο που επέλεξε ο οίκος Dolce & Gabbana για το νέο άρωμά του, το Shine.

Στο βίντεο της καμπάνιας, που γυρίστηκε στο Αμάλφι της Ιταλίας, η Ντέβα Κασέλ φορά ένα αέρινο λευκό φόρεμα, κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια και «παίζει» με την κάμερα.

Έτσι, από νωρίς η 15χρονη ακολουθεί τα βήματά της μητέρας της, αφού και η Μόνικα Μπελούτσι έχει υπάρξει μούσα του συγκεκριμένου ιταλικού οίκου. Η Ντέβα Κασέλ είχε συμφωνήσει με την Dolce & Gabbana τον περασμένο Απρίλιο, ενώ τα γυρίσματα έγιναν την άνοιξη του 2019, αλλά η καμπάνια λανσαρίστηκε τώρα.

Πολιτισμός
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM
Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Μάλιστα. Ανήλικο κορίτσι 15 χρονών: Πρώτον) αντί να διαβάζει τα μαθήματα της, δουλεύει Δεύτερον) στην εφηβεία όπου όλοι οι άνθρωποι έχουν ερωτήματα για το σώμα τους, αυτή προβάλει το σώμα της διαφήμισης ρούχα. Ακόμα και αν η ίδια ήθελε να κάνει αυτές τις διαφημίσεις, δεν έχει μεγάλη σημασία: οι γονείς της όφειλαν να της το απαγορεύσουν και η Πολιτεία όφειλε να απαγορεύσει στους ανήλικους να εργάζονται και μάλιστα ως μοντέλα. Όταν ενηλικιωθεί ας κάνει ότι θέλει.
Νόμιζα ότι είσαι ενήμερη για τη λέξη αυτοδιάθεση. Και σχετικά με το 'Δεύτερον', για να χρησιμοποιήσω δικές σου λέξεις, τους ρώτησες όλους τους εφήβους εάν έχουν ερώτημα για το σώμα τους στα 15; Όταν οι μισοί κάνουν ήδη sex ;Φαντάζομαι δε, ποια είναι η άποψή σου για τον drag performer Desmond και ειδικά για τους γονείς του..
Μπορεί να μήν αρέσκεται να διαβάζει τα μαθήματά της, και να της αρέσει αυτό που κάνει με το οποίο είναι σύμφωνη και η μητέρα της (προφανές), το πρόβλημα δε καταλαβαίνω που το είδες κα Φωτεινη.
Πολύ όμορφη κοπέλα αλλά γιατί τόσο πολύ, παχύ μακιγιάζ; Αηδία μου ήρθε, σχεδόν. Δεν το είδε κανείς, από τους παραγωγούς;Της έχουν κάνει ένα πρόσωπο ψεύτικο σαν από κερί, κάτι σίγουρα αχρείαστο σε μια τόσο νέα κοπέλα...