Ντέβα Κασέλ: Η 15χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι είναι το νέο πρόσωπο των Dolce & Gabbana

Ντέβα Κασέλ: Η 15χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι είναι το νέο πρόσωπο των Dolce & Gabbana Facebook Twitter
Η Ντέβα Κασέλ ακολουθεί ήδη τα βήματα της μητέρας της (Πηγή φωτό Instagram)
7

Το όνομά της ίσως, ακόμη, δεν το αναγνωρίζουν πολλοί. Μια ματιά στο πρόσωπο της Ντέβα Κασέλ όμως είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για την κόρη της Μόνικα Μπελούτσι.

Η 15χρονη, κόρη της Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ κάνει ήδη τα πρώτα βήματά της στον χόρο του μόντελινγκ. Είναι το πρόσωπο που επέλεξε ο οίκος Dolce & Gabbana για το νέο άρωμά του, το Shine.

Στο βίντεο της καμπάνιας, που γυρίστηκε στο Αμάλφι της Ιταλίας, η Ντέβα Κασέλ φορά ένα αέρινο λευκό φόρεμα, κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια και «παίζει» με την κάμερα.

Έτσι, από νωρίς η 15χρονη ακολουθεί τα βήματά της μητέρας της, αφού και η Μόνικα Μπελούτσι έχει υπάρξει μούσα του συγκεκριμένου ιταλικού οίκου. Η Ντέβα Κασέλ είχε συμφωνήσει με την Dolce & Gabbana τον περασμένο Απρίλιο, ενώ τα γυρίσματα έγιναν την άνοιξη του 2019, αλλά η καμπάνια λανσαρίστηκε τώρα.

Πολιτισμός
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Μάλιστα. Ανήλικο κορίτσι 15 χρονών: Πρώτον) αντί να διαβάζει τα μαθήματα της, δουλεύει Δεύτερον) στην εφηβεία όπου όλοι οι άνθρωποι έχουν ερωτήματα για το σώμα τους, αυτή προβάλει το σώμα της διαφήμισης ρούχα. Ακόμα και αν η ίδια ήθελε να κάνει αυτές τις διαφημίσεις, δεν έχει μεγάλη σημασία: οι γονείς της όφειλαν να της το απαγορεύσουν και η Πολιτεία όφειλε να απαγορεύσει στους ανήλικους να εργάζονται και μάλιστα ως μοντέλα. Όταν ενηλικιωθεί ας κάνει ότι θέλει.
Νόμιζα ότι είσαι ενήμερη για τη λέξη αυτοδιάθεση. Και σχετικά με το 'Δεύτερον', για να χρησιμοποιήσω δικές σου λέξεις, τους ρώτησες όλους τους εφήβους εάν έχουν ερώτημα για το σώμα τους στα 15; Όταν οι μισοί κάνουν ήδη sex ;Φαντάζομαι δε, ποια είναι η άποψή σου για τον drag performer Desmond και ειδικά για τους γονείς του..
Μπορεί να μήν αρέσκεται να διαβάζει τα μαθήματά της, και να της αρέσει αυτό που κάνει με το οποίο είναι σύμφωνη και η μητέρα της (προφανές), το πρόβλημα δε καταλαβαίνω που το είδες κα Φωτεινη.
Πολύ όμορφη κοπέλα αλλά γιατί τόσο πολύ, παχύ μακιγιάζ; Αηδία μου ήρθε, σχεδόν. Δεν το είδε κανείς, από τους παραγωγούς;Της έχουν κάνει ένα πρόσωπο ψεύτικο σαν από κερί, κάτι σίγουρα αχρείαστο σε μια τόσο νέα κοπέλα...