ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Τάιρα Μπάνκς απάντησε για τον τελικό του GNTM: «Χάλια αυτό που συνέβη!»

Η Τάιρα Μπάνκς απάντησε για τον τελικό του GNTM: «Χάλια αυτό που συνέβη!» Facebook Twitter
3

Το «φιάσκο» με τον φετινό τελικό του GNTM, που για πρώτη φορά ανέδειξε δυο νικήτριες, εξόργισε τόσο τους φανς του σόου που έφτασαν να παραπονεθούν μέχρι και στην Τάιρα Μπανκς.

Η παρουσιάστρια του αμερικανικού και πρωτότυπου ριάλιτι δέχθηκε πάρα πολλά σχόλια από Έλληνες χρήστες του Twitter, που έσπευσαν να την ενημερώσουν για το αποτέλεσμα του τελικού με φετινές νικήτριες την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο. 

Μετά τον σάλο, η Τάιρα Μπανκς δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα πρώτο μήνυμα, όπου ζητούσε εξηγήσεις για τον τελικό. «Ακούω πολλά για το Greece's Next Top Model. Μπορεί κάποιος (φαν ή κάποιος από την παραγωγή) να μου πει τι συνέβη; Δεν έχω έλεγχο στα ριάλιτι Top Model ξένων χωρών αλλά και πάλι εξακολουθεί να με ενδιαφέρει», έγραψε στο Twitter. 

Και οι Έλληνες αποφάσισαν να της δώσουν πληροφορίες, με άλλους να απαντούν σοβαρά και πολλούς απλώς να συνεχίζουν το τρολάρισμα.

Αφού έλαβε εκατοντάδες απαντήσεις, η Τάιρα Μπανκς φαίνεται πως έβγαλε τελικά άκρη τι τελικά συνέβη στον τελικό και επέστρεψε με δεύτερη ανάρτηση, όπου σχολιάζει το αποτέλεσμα, στέλνοντας ένα μήνυμα στους τηλεθεατές, την παραγωγή και τις δυο νικήτριες. 

«Διαβάζω σχόλια και πλέον έχω μια γενική εικόνα.Προς τους φανς: Ξέρω πως είναι χάλια όταν επενδύεις σε ένα πρόγραμμα και μετά γίνεται αυτό. Προς τους παραγωγούς: Ξέρω ότι θα λάβετε υπόψιν σας τα σχόλια των φανς και θα δουλέψετε αρκετά ώστε να αποφύγετε κάτι παρόμοιο στο μέλλον», έγραψε η ίδια, στέλνοντας δυο emojis προς τις νικήτριες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ*Οι καλύτερες/χειρότερες απαντήσεις Ελλήνων στο τουίτ της Tyra Banks για το GNTM

Πολιτισμός
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια